Şimdi Ara

Yönetim neden susuyor? Juventus'a dava açılmayacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Quakerboy'un açıklamalarına göre Şikeci Juve bizim teklifimizi "RESMİ İMZALI BELGE İLE" kabul etmiş ve sonradan "SATMIYORUM" demiş. Sen resmi belge ile kabul ettiğini deklare edip de satmıyorum dersen bunun hukuki bir yaptırımı olur. Yönetim ne zaman dava açacak acaba?

    Açıklamalar:

    "transferi ile ilgili olarak bir açıklama ve özür borçluyum.

    elimden geldiğince netleşmeyen transferler ile ilgili bilgi vermekten imtina ediyorum. oldu bitti imzaladı şeklindeki haberleri teyit etmeden paylaşmadım, paylaşmayı da doğru bulmadığımı bu arkadaşın başlığında daha önce yazdıklarımdan çıkartabilirsiniz. (bkz: #2237098) (bkz: #2237697)

    transfer sürecinde juventus en başından beri elinden geldiğince ağır davrandı. ancak ağır davranmalarının nedeni asamoah'ı ikame edecek oyuncu aramaktan ziyade oyuncuyu değeri altından elden çıkarmak değildi. bu süreç farklı anlatıldığı için özellikle vurgulayım istedim.

    diğer konuya gelince, neden resmi olarak iş bitti şeklinde yazdığımı açıklamam şart.

    oyuncu ile istanbul'a gelen menajeri aracılığı ile 2.5 milyon euro yıllık ücret artı puan başı 5.000 euro artı şampiyonlar ligi için 250.000 euro bonus karşılığında el sıkışıldı.

    juventus ile görüşmelerde ilk teklifimiz 4 milyon euro iken onların talepleri 7 milyon euro idi. oyuncunun araya girmesi ile juventus 5.5 milyon euroya kadar inerken galatasaray son olarak 5.2 milyon euro (10 ay içinde ödenmek şartıyla) teklifini yazılı olarak iletti.

    juventus kulübü yapılan bu teklifi kabul ettiğini resmi bir yazı ile galatasaray'a aktardı. bakın bu nokta önemli. zira resmi olarak oyuncu ile anlaşıldıktan sonra juventus ile de resmi olarak anlaşıldı. *

    bu yazı ardından kulüp içinde başta sosyal medya ekibi ve tv çalışanları olmak üzere florya personeli dahil hazırlık yapılması için direktif verildi. sosyal medya ekibi çok konuşulan o twiti atarken tv çalışanları hoşgeldin asamoah klibini hazırladı. aynı zamanda oyuncu için otel rezervasyonu yapılırken, oyuncuyu karşılamak için florya'da bulunan mercedes marka araç ile birlikte tv çalışanlarının hava alanı karşılaması yapması için garenta firmasından kiralık olarak kullanılan kia marka araç şöförleri dahil olmak üzere hazırlandı.

    *

    bütün bu çalışmalar tamamlanmış iken juventus gerekli evrakları göndermesi gereken süre içinde göndermeyince ufaktan sıkıntı hissedilmeye başlandı. yapılan tüm görüşmelerde oyuncunun şampiyonlar ligi kadrosuna alınmayacağı açıkça aktarılmasına rağmen akşam saatlerinde açıklanan kadroda asamoah olunca bir şeylerin yolunda olmadığı ortaya çıktı. juventus ile tekrar irtibata geçildikten sonra "oyuncu gelecek sezon planlarımızda olduğundan vermiyoruz" dendi.

    bütün süreç budur.

    bu noktada güvenini boşa çıkardığım her bir kişiden teker teker özür diliyorum."

    Nedir bu şikecilerden çektiğimiz







  • Dava açılacak bir durum olduğunu sanmıyorum.. Juve gerçekten satış sözleşmesinin imzalamış olsa geri dönmezdi..
  • Gercekten boyle bir sozlesme var ise bunu resmi olarak aciklarsin. Maddi sartlari gec fifa nezdinde bile sikinti yasar karsidaki takim. Insallah vardir boyle bir sozlesme. Insallah sozle yapilmis bir anlasma degildir.
  • Juventus gerizekalı mı böyle bir belge imzalayıp, yaptırımı olacağını bile bile oyuncuyu göndermesin? Bu şekilde sözleşmesi yakında bitecek oyuncudan az da olsa para kazanmak yerine, durduk yere niye hem para kazanmayıp hem de hukuksal bir mücadelenin içine girsin?

    Resmi bir belge olduğunu sanmıyorum. Belli ki oyuncu ile anlaşmışlar, Juventus ise transfer sezonu bitene kadar oyalamış. Adamlar Asamoah'ın yerine gönülsüz bir şekilde oyuncu bakmışlar, kimseyi alamayınca da Asamoah'ı satmamaya karar vermişler. Ne de olsa bizden gelecek paraya çok ihtiyaçları yok, rahatlar.

    Transfer işleri sakız gibi uzadıkça zarar verir. En yakın örneği geçen yılki Diarra mevzusu. Papaz her zaman pilav yemiyor Feghouli'de olduğu gibi.

    Elinden geleni yapacaksın, kulübü satmıyorsa ''yallah öteye'' deyip gidip alternatifini alacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 2 Eylül 2017; 21:49:26 >
  • Grosskreus beceriksizliğini yapan bir yönetimden Juventus'a dava açmasını bekliyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Louise Attaque

    Juventus gerizekalı mı böyle bir belge imzalayıp, yaptırımı olacağını bile bile oyuncuyu göndermesin? Bu şekilde sözleşmesi yakında bitecek oyuncudan az da olsa para kazanmak yerine, durduk yere niye hem para kazanmayıp hem de hukuksal bir mücadelenin içine girsin?

    Resmi bir belge olduğunu sanmıyorum. Belli ki oyuncu ile anlaşmışlar, Juventus ise transfer sezonu bitene kadar oyalamış. Adamlar Asamoah'ın yerine gönülsüz bir şekilde oyuncu bakmışlar, kimseyi alamayınca da Asamoah'ı satmamaya karar vermişler. Ne de olsa bizden gelecek paraya çok ihtiyaçları yok, rahatlar.

    Transfer işleri sakız gibi uzadıkça zarar verir. En yakın örneği geçen yılki Diarra mevzusu. Papaz her zaman pilav yemiyor Feghouli'de olduğu gibi.

    Elinden geleni yapacaksın, kulübü satmıyorsa ''yallah öteye'' deyip gidip alternatifini alacaksın.

    aynen uzatmayacaksın transferi.. eger bir-iki hafta once hafif bir atış yapsalar bu iş bitmiş olur




  • Ortada bir belge falan yok şunu bir anlayın önce.

    Juventus sadece Galatasaray'ın oyuncu ile görüşmesine izin verdi, varsa elde olan tek belge budur.

    FIFA kurallarına göre, kulübü ile anlaşmadan önce oyuncu ile oturup anlaşamıyorsun (oyuncunun 6 aydan fazla sözleşmesi var ise), bunun cezası var. Bu yüzden Asamoah'ın Juventus ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu için, son 6 ay kala yani Ocak ayında sözleşme imzalayıp, seneye bonservissiz bu oyuncuyu almaya uğraşacağız.

    Bu FIFA kuralı sebebiyle de yönetim Juventus'a, "Biz sizin oyuncunuz Asamoah ile ilgileniyoruz" dediklerinde, Juventus'ta ilk başta kadroda düşünmediği Asamoah yerine Atalanta'ya kiraladıkları Spinazzola'yı geri çağırmayı düşündükleri için, "İzin veriyoruz görüşebilirsiniz ama biz Asamoah yerine istediğimiz bir oyuncuyu alana kadar transfere onay vermeyiz" dediler. Bunu defalarca söylediler, hem Allegri söyledi hemde kulübün CEO'su son gün açıklama yaptı. Atalanta kulübü Spinazzola'nın geri dönmesine izin vermediği için Asamoah ile yola devam edeceğiz dediler ve Şampiyonlar Ligi kadrosuna eklediler.

    Buraya kadar tamam ise, ben size geçen seneden başka bir örnek vereyim de, neden hiçbir şey yapılamayacağını öğrenin.

    Geçen sene Real Madrid, Man Utd'dan David De Gea'yı transfer etmek istedi. Keylor Navas + 30 Milyon Euro civarı bir parayla. İki kulüpte rakam ve oyuncu takasında anlaştılar, ayrıca iki oyuncu da kulüplerle anlaştılar ama Man Utd transferin son saatlerinde belgeleri bilerek geç gönderdi ve bu sebeple de bu transfer olmadı. Real Madrid hemen FIFA'ya başvurdu ama FIFA itirazı kabul etmedi, bizim Grosskreutz transferi gibi. Keylor Navas Real Madrid'de, David De Gea Man Utd'da kaldı ve hala kendi kulüplerinde oynuyorlar.

    Real Madrid bile bu durumda birşey yapamamışken, biz mi "sözde" elimizde olan belgeyle FIFA'ya gidip dava açacağız. Güldürmeyin. Lütfen biraz haberleri, gündemi takip edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 2 Eylül 2017; 22:53:52 >




  • Soylenenler anlatilanlar doğruymuş gibi davraniyoruz da bir de juventus u dinlemek lazim. Belki bizimkilerin ellerini cabuk tutmaması ve sallamasi vardır. Tek tarafli dinlemekle olmaz
  • Eskiden bir sene sözleşmesi kalan oyuncuları zarar etmemek için ufak bedellere satarlardı , transfer piyasası okadar yukseldiki artık 5 m euro kayda değer bir rakkam olarak görülmüyor , bir sene kadroda tutmak juve için daha mantıklı empati yapıldığında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

    Soylenenler anlatilanlar doğruymuş gibi davraniyoruz da bir de juventus u dinlemek lazim. Belki bizimkilerin ellerini cabuk tutmaması ve sallamasi vardır. Tek tarafli dinlemekle olmaz

    Sanmam bu sene grossdaki gibi hataların önüne geçtiler oyuncu belirlendi anlaşıldı bonservis ve maaş için bir süre ayrıldı süre sonunda oyuncuyu getirdiler. Tüm futbolcularda böyle oldu görüldüğü üzere.



    Ki zatenn bekletme işi bizden niye çıksın 5 değil 6 dese gs yine verir alırdı. Adamlar atalantadan kendi oyuncularını almak için süreyi uzattı. Belkide "spanizzo mu ne haltsa ayrılık mesajı verdi bizde asamoahı gönderelim diye düşündüler.



    Neyse yeni denayer imiz hayırlı olsun seneye leşçuk kovulursa en kötü onun yerine alırız. Yada bu sene ikame genç birini kiralayıp seneye asamoaha döneriz




  • sezona iyi girince başkanın kim olduğunu unuttunuz sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    sezona iyi girince başkanın kim olduğunu unuttunuz sanırım

    Burada başkan veya yönetimlik bir durum yok yanlız. Juveye zorla sol bek aldıracak değiller ya. Adamlar istediklerini alamadı karaboğayı salmadı. Bize kafiye yaptıran juveye yazıklar olsun :D
  • adamlar satış sözleşmesi mi yapmış?hayır sadece teklifi kabul ettiklerini resmi olarak iletmişler.bunun nesine dava açacaksınız?ortada sözleşme yok ne davası açıyorsunuz?

    yapılması gereken seneye serbest kalacak asamoah ın anlaşılan yıllık ücretine 500 bin daha zam yapıp ocakta sözleşme imzalatmak juve ye de 5 kuruş bonservis ödememek.
  • Quakerboy kendini geliştirmiş daha ayrıntılı,daha güzel sallıyor artık.
  • Juvenin sozlesme imzaladigi falan yok.



    'Teklifinizi olumlu karsiliyoruz haftaicinde sozlesme imzalayalim.'



    Ayarinda bir yazi gonderdiler muhtemelen sonra da sacma sapan caydilar.



    Ha hukuksal acidan imza olmasa bile bu yazi sozlesmenin kabulu sayiliyorsa bilemem.
  • Resmi bir imza olsa, G.Saray bu konuda açıklama yapar idi. Onu da geçtik, Juventus resmi imza atıp böyle kıvırsa, o kadar aptal değillerdir tüm dünyada itibarlarını 5 paralık edecek kadar. Söz uçar yazı kalır.

    G.Saray, "Juventus bize söz verdi, ama sözünden caydı" da diyebilir..
  • Burada yapılacak şey kiralık yada ucuz bir oyuncuyla bu seneyi idare edip seneye asamoahı bedava almak. Belki ocakta juve ucuza satar.
  • Sadece teklifi kabul etmişler birşey çıkmaz buradan.
  • Cenk Ergün açıkladı. Adam alabilirsek bu teklife okeyiz demişler. Spinazzola'yı zorladılar. Uluslarası basın kaç gün boyunca yazdı ama olmadı. Davalık bir durum olduğunu ben de zannetmiyorum.
  • İşin aslını bilemeyiz belki arkadaş kendini aklamak için böyle bir şey uydurmuş olabilir tabi gerçek böyleyse davalık bir durum yok gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.