Şimdi Ara

Iphone SE takas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. Bende garantisi seneye hazirana kadar devam eden, donanımsal ve fiziksel sorunu olmayan bir Iphone SE 16gb bulunuyor.

    Ancak hafıza olarak bana yetmediği için 32gb lık olanına geçmek istiyorum. Satmak istemiyorum çünkü yedek telefonum yok be satış sonrada alış ile yğraşmak istemiyorum, bu yüzden takas yapmak istiyorum. Üzerine 200 300₺ koyarak aynı süre garantisi bulunan, fiziksel olarak iyi 32gb lik modeline geçmek istiyorum.

    Sorum şu İstanbul'da bunu yapabileceğim güvenilir bir ikinci el telefon alım satım yapan yer var mıdır?

    Garanti, ve diğer şeyler de sorun yaşatamayacak bir telefoncu olsun çünkü bu ikinci el olayında bayağı korkuyorum. Daha önce bu tarz bir şey yapan, güvenilir bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapan telefoncular olur ama telefonculara güvenmeyin. Buraya veya malum siteye ilan açıp takas edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun hafizasini internette gosteriyorlar yukseltmeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen telefonunla o kadar alışmışsın ki mutlu olmaya , rahat olmaya e neden olmayasın işini görüyor kafan ağrımıyor o yüzden daha iyisini istiyorsun bu aynı her gün oğlum diye seven bir annenin bir gün kızıp sen oğlum değilsin dediğinde sizin ona günlerce küsmeniz neden anne ben ne yaptım diye sormak yerine , ama sokakta sizi it yerine koymayan ezen arkadaşlarınız bi gün güzel cümle kullansa o anasına sövdüğünüz kişilere sempati duyarsınız insan oğlu böyle işte.Kardeşim mutluysan fazlasını niye istiyorsun niye yetmiyor 16gb sana ? o telefonlar makine değil onlar mobil cihaz , depoalama gibi saçma şeyler , önemli bilgiler belgeler onlarda saklanmaz o sadece mobil bir iletişim cihazı daha iyisini istiyorsan gerçekten daha iyisini alacaksın sen niye macera arıyorsun herşeyi bildiğin halde ağlamak pişman olmak mı istiyorsun hani 200tl versen bile mutlu olamayacağın duruma gelip başın mı ağrısın ben böyle 2.el konularında güvenilir olmayan yerlerdeki 0 larda bile çok stres olurum.
  • Olaki telefonu satarsanız/alırsanız. Mutlaka sözleşme yapın. Hangi telefonu alıp sattığınızı içeren, ime kodlarının yazılı olduğu imzalı bir evrak hazırlayın.
  • f.danis F kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun hocam, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En saglami satim yeni bitane almak en azindan 12 eylülden sonra diyat illaki düşücek ozaman biraz daha uyguna alabilir yada 6s yönebilirsin pişman etmez seni sarip üzerne az miltar daha koy 6s al derim bi hafta idare edicek bitane 50-60 tl alip kullanir yedekte evde bulumsun.!! Sifir da düşüş olucak şimdiden satarsan pek zararin olmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Eylül 2017; 2:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.