Şimdi Ara

Lancia Delta 1.6 multijet yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
23.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhaba;
    Lancia Delta 1.6 multijet araclar hakkinda fikirlerinizi, yorumlarinizi ögrenmek için bu basligi açtim. Benim fikrim, Aracin diş görünüşü kaliteli premium duruyor. Motor 1.6 dizel 120 bg tatminkar. Malum sitede fiyatlari C segment araclara göre cok uygun. Kullananlar bilenler + lari - leri yazarlarsa sevinirim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-son-fiyat-aysonuna-kadar-siyah-otomatik-dizel-f1-vites-tertemiz-473532406/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-2013..model..lancia..sadece..78..bin..km..de..dizel..otomotik-473813455/detay







  • Üretimi sonlandı diye, sen tipini beğenmiyorsun diye hali hazırda premium markalar dışındaki bütün C segmentlerin fiyatına göre(!) en mantıklı, en kaliteli iç mekanlardan birine sahip, iç hacmi geniş, yakıt tüketimi ideal ve her köşe başında görmenin mümkün olmadığı karizmatik bir araca bok atmak ancak bizim türk insanının yiyeceği halttır zaten.



    Alfa Romeo 159'un da üretimi sonlandırıldı fakat birçok konuda segmentindeki güncel araçlara taş çıkartır cinsten. Ama tabii, ülkenin %89'u zevksiz ve marka takıntılı insanlardan oluştuğu için tutulmaması gayet doğal.
  • Forumdan birinde nadir bir paketine sahip biri vardı. Aracın gövde rengi mat siyahtı tavanı piano black'ti. Araçla ilgili ayrıntılı güzel şeyler yazmıştı. Ben hatırlayamadım üyeyi fakat araştırırsanız bulursunuz, araö gizem
  • şu araca premium yakıştırması yapanlar neye bakarak, neyi referans alarak bu yakıştırmayı yapıyor?

    yanlış anlamayın olsa olsa fakir premiumu olacak arabayı göklere çıkartmayı çok seviyoruz,

    bir biz akıllıyız diğerleri aptal iddia etmek gibi birşey, üretimi sonlandırıldı, amerika dahil dünyanın hiçbir yerinde tutulmadı, neyin iyisi, neyin kötüsü,

    kısaca sıradan basit bir araba, aykırı olacam diye şekilden şekile sokmuşlar,

    bana görede tipi acayip derece itici, 1,6multijet motordan başka nanesi yok
  • buna premium diyenler mercedes gibidir falan demiyorlardır heralde.Fiat Şahin'se bu da Doğandır onu demek istiyorlar.
    yanlız o vites kolu olmamış.
  • Üretimi sonlandı diye, sen tipini beğenmiyorsun diye hali hazırda premium markalar dışındaki bütün C segmentlerin fiyatına göre(!) en mantıklı, en kaliteli iç mekanlardan birine sahip, iç hacmi geniş, yakıt tüketimi ideal ve her köşe başında görmenin mümkün olmadığı karizmatik bir araca bok atmak ancak bizim türk insanının yiyeceği halttır zaten.



    Alfa Romeo 159'un da üretimi sonlandırıldı fakat birçok konuda segmentindeki güncel araçlara taş çıkartır cinsten. Ama tabii, ülkenin %89'u zevksiz ve marka takıntılı insanlardan oluştuğu için tutulmaması gayet doğal.
  • zevke göre değil ikinci el piyasasına göre araba alın
  • her aracin alicisi bulunur. aracin ici yayladir. bırakın toplumun cogunlugu bu araclara uzak olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    zevke göre değil ikinci el piyasasına göre araba alın

    Zevkime göre araba almayacaksam otobüse binerim daha iyi.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra dikkat edicem tesekkur ederim hocam.
  • Giulietta'nın kardeşi. İkisi de çok güzel araçlar. Bazı sığ akıllılar var, Lancia'dan bir haber olan tiplerdir bunlar, onlara sorsanız VW'yi yere göğe sığdıramazlar genelde.Beğeniyorsanız alın hocam, her köşe başında görülecek bir Golf almaktansa.Ben de Giulietta'ya biniyorum, trafikte öndeki arabadan yansıyan görüntü için bile alınır. :) Bunun içi Alfa'ya göre daha geniş, çoğu mekanik parçası da ortak zaten.Yakıt tüketimi de gayet iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    zevke göre değil ikinci el piyasasına göre araba alın

    Zevkime göre araba almayacaksam otobüse binerim daha iyi.

  • Araç gerçekten premium gibi duruyor ona laf yok ama bir Megane değil
  • hocam kullananlar şunuda belirtebilirmi acaba aracın motor mekanik elektrik kısımları fiat ve alfa ile aynı yani rahatça bulunabilir fakat farı kapısı vs. gibi kaporta aksamları kolay bulunabilirmi ve fiyat olarkta üzer mi.
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Hard Black Edition olması lazım o üyenin aracı. Konuyu hayal meyal hatırlar gibiyim yarasa jant denilen orijinal Lancia jantlarından vardı aracında. Otomatik vites sanıyorum çift kavrama değil alışana kadar bir ihtimal o canınızı sıkabilir Çoğu parçası (platform hariç) Giulietta ile aynıdır. Bravo ile platform kardeşi olurlar. Büyük bir kaza yapmazsanız ve büyük şehirde yaşıyorsanız parça yönünden de canınızın sıkılacağını sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 29 Ağustos 2017; 13:45:49 >
  • pürçek P kullanıcısına yanıt
    Giulietta'mdan örek vereyim size. Dediğiniz gibi mekanik parçadan yana hiç sıkıntı yaşamadım. Ama whatsapptaki Giulietta grubumuzda bir üyenin iç kapı açma kolu kırıldığında komple kapı döşemesiyle beraber satıldığını öğrendim. Fiyatı da 1200 TL idi sanırım
  • Arkadaşım merhaba
    Bahsettiğin araçtan ben kullandım 1 sene ve çok severek satın aldım üzülerek sattım benim aracım 2012 model dizel otomatikti.Aracın içi gerçekten çok genişti arka koltuklar ferah ve sırt bölümü bir karış kadar yatırılabiliyor ve konfor artıyor.Koltuklar çok geniş ve deri nubuk karışımı gibi bir şey tam emin olmasamda nubuk olmayabilir.Vites geçişleri hissettiriyor fakat torku muhteşem 320nm yakıt tüketimi çok düşük ile normal arasında bir şey ortalama 5-6 lt yakarsınız ben torkundan dolayı sert kullandığımdan 6lt olarak geziyordum.Tek kusuru bence trim sesleri deri emniyet kemerine sürtünce sanki adi bir araç havası veriyordu. o sorunu halledebilirseniz iç kısımda sorunsuz olur. Vites konusu sıkıntı onu söylemeye gerek bile yok. Bu aracı aldığınızda emin olun herkesin dikkatini çekeceksiniz aracın görselliği ,iç mekanı ve maddiyatı yüzünden herkes sizi kıskanacak buna emin olabilirsiniz ve siz bu araç artık üretilmiyor dediğinizde burun kıvırıp elinde kalır diyeceklerdir. Bunların hiç birine inanmayın ben aracımı ilan koyduktan 1 gün sonra istanbuldan gelip alan birine sattım. Motor parçaları Fiat Bravo ile aynı motoru kullanığından sorun olmaz.Parça konusunda kasko yaptırırsanız hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Servis olarak chrysler servisleri bakıyor. aracı alınca mutlaka götürüp baktırın mutlaka servise gösterin bunu özellikle tavsiye ederim 50tl fazla verin ama sonrasında keşke demezsiniz. soracağınız bir şey olursa beklerim cevap vermeye çalışırım Şimdiden alırsanız hayırlı olsun.




  • Bu araç için süslü bravo diyebiliriz motor, şanzıman, kasa herşeyi aynı ben olsam bravo almaya çalışırdım .Aynı paraya Hem daha ucuz hemde daha genç bir araç alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 29 Ağustos 2017; 16:16:9 >
  • bravo ile platform kardeşi iç mekan zaten aynı birinde lancia birinde fiat yazar. Arka koltuklar ileri geri gider. arka diz mesafesi ve bagajı bravoya göre geniştir. motor olarak zaten bravoyla aynı 1.4 t-jet ve 1.6 multijet motorları var.
  • murat2580 M kullanıcısına yanıt
    Sayin Murat2580 yoltutuş, konfor ,motor sesi yol ve rüzgar sesi acisindan da degerlendirebilirmisiniz.tesekkurler
  • Nickenick N kullanıcısına yanıt
    yol tutuş olarak gayet başarılı bir araç ve konfor sorunsuz özellikle arka koltuklar için motor sesini içerden duyamazsınız en güzel özeliklerden biriside elektrikli direksiyon direksiyonu yumuşatmak istediğinizde düğmesine basmak vasıtasıyla direksiyon tüy gibi olmakta rüzgar sesi yüksek hızlarda sunrooftan geliyor ve yan aynalardan dolayı ses yapıyor bence bravo almayın delta alın ve kesinlikle pişman olmazsınız bu araç devamı olsaydı tercih edebileceğim bir araç olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.