Şimdi Ara

Creators Update Reset ve Shutdown sorunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce Windows 7 dede olmuştu, şimdi aynı şey windows 10 dada başıma geldi, windows güncelleme yaptım sürüm 1703 yüklendi, herşey güzel çalışıyor fakat kapanma yada reset zamanları 2-3 dakkaya çıktı, netde biraz araştırdım, güç seçeneği değişiklikleri yaptım, intel management engine interface i güncelledim, regedit ve sistem dosyaları temizliği yaptım değişen bişi olmadı.

    Bu güncellemeden sonra aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilenler varmı acaba, aynı şekilde klasörlerdeki auto arrange i kapatmıştım 1703 ile geri geldi, onuda araştırdım henüz çözümü yokmuş, yardımcı olabilecek varsa sevinirim, kolay gelsin.



  • Benzer sorunlar ve fazlasını yaşadım. Çoğu zaman kapanmıyordu bile. Kapatılıyor ekranında kalıyordu. Tuştan kapatıyordum bende. Sırf bu yüzden SSD deki unsafe shut down sayısı bir hayli artmış durumda. 1607 ye dönüş yaptım. Şimdi yine kendi kendine update dosyalarını indirmiş. Yükleme yapmak için bekliyor ancak ipta edicem komple



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Eylül 2017; 10:30:50 >
  • Ben büyük oranda düzelttim sorunu, reset ve shutdown 2-3 dakka sürüyordu şimdi 25-30 sn arası sürüyor, eskiye göre 9-10 saniye daha uzun ama o kadarını umursamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.