Şimdi Ara

Jollytur rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün ödemesini yaptığım hotel rezervasyonunu "size ucuz fiyattan vermişiz" diyerekten iptal ettiler.Böyle birşey ilk defa başıma geliyor,rezillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gayet olağan şeydir, sıkıntı yaratılacak bir durum değil.

    fiyatı güncellenmiştir, ama güncelleme yapmayı unutmuşlardır, siz o ana denk gelmişsinizdir o yüzden rezervasyonu iptal etmişlerdir.

    sonuç olarak her ne kadar teknoloji çağında olsak ta o veriler insan tarafından işlendiği için, gözden kaçmış olabilir, atlanmış olabilir, haberdar edilmemiş te olabilir.

    Bir otel fiyatını değiştirdiğinde hemen anında acente de buna reaksiyon gösteremez, onun kendi sistemine girmesi işlemesi var, tabi önce haberdar olması var. gibi gibi.
  • jolly turun müşteri temsilcisinden mi almıstınız yoksa acentadan mı? ne kadar bir fiyat farkı için böyle birşey yaptılar?
  • thh başvurun
  • olağan bir durum. personel yanlışlıkla 200 yerine 20tl yazmıştır. aynı gün dönmüşler zaten. hemen yaygara koparmayın
  • Vaayy firma çalışanları aramızda
    Hakkınızı aramanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat söyledikten sonra değiştirebilir hata olmuş diyebilir mesela ama rezervasyon yaptırdıktan sonra paramı aldıktan sonra yanlış oldu diyip rezervasyonumu iptal ettirdiği zaman hakkımı ararım.



    Geçenlerde jollytur sitesinde 3700 tl yazan oteli özel indirim varmış 3124 tl ye aldım. Daha sonra indirim kalktığını söylediler fakat ısrar edince aynı fiyatı verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstünden biraz zaman geçmiş ancak bu gibi durumlarda hakkını aramak gerekiyor. Tabi kastım iyi niyet çerçevesinde. 3.000-TL lik oteli 300-TL gibi bir fiyata alıyorsanız iyi niyetli değilsinizdir zaten. Ortalama bir tüketici hata olduğunu anlayabilir.

    Ama 2.000 küsürlü bir fiyattan alıp size de yanlışlık oldu denerek iptal ediliyor ise o zaman hakkınızı aramanızı öneririm. Fiyat güncellenmiş, güncellenmemiş, sisteme yansımış, yansımamış sizin sorununuz değil çünkü. Sitede bir fiyat veriliyor ve bu fiyattan siz mesafeli satış sözleşmesi imzalıyorsunuz. Fiyat da güncel olup olmayacağınızı anlayamayacağınız nitelikte ise firmanın bunu yapması haksız bir uygulama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 7 Eylül 2017; 17:33:38 >
  • subsonic S kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. konu sahibinin de açıklayıcı olması lazım. tur şirketi ararken birsürü araştırma yapıyoruz, eksik - yanlış şikayet bilgilendirme ile şirketleri zan altında bırakmak en çok seyahatseverleri yoruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.