Şimdi Ara

Vodafone Hakkında Mutlaka Oku !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu mesajı mutlaka sonuna kadar okuyun,

    İnanılmaz şoktayım şuan, benim için işim gereği upload hızı çok önemli. Vodafone müşteri hizmetleriyle telefonda görüştüm upload hızı 5mbit dediler ve sırf bu yüzden TTNET'i iptal ettirip Vodafone'a geçiş yaptım. Hadi 5mbit'den vazgeçtim bari 4mbit olsaydı ona da razıydım ama modemden ve speedtest üzerinden gördüğüme göre 3mbit upload tanımlanmış. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bana dedilerki ''bizim TTNET ile anlaşmamız 3mbit daha yukarısı mümkün değil'' dediler. E bunu neden başta söylemediniz, dahası neden 5mbit diye yalan yanlış bilgi verdiniz. ŞOK oldum. Böyle bişey olamaz. Müşteri hizmetlerini her aradığımda birbiriyle çelişen fark farklı bilgiler verdiklerini gördüm. Bu nasıl bir gerçeklik, bu nasıl yanıltmaca anlamadım. Bizler hakkımızı arayamıyoruz diye, biz kurumsal değiliz ve avukatlarımız yok diye bu kadar kolaymı oldu bu işler? Böyle olacağını bilseydim ses kayıdı alırdım ve bu işin peşini bırakmazdım ama nasıl ispat edebilirimki, çıldıracağım yahu. TTNET 300GB AKK 50mbit / 2mbit lik paketine 99 TL verirken Vodafone 100gb AKK 24mbit lik paketine 79 TL vereceğim ve sırf upload yüksek diye geçtiğim bu paket üstüne üstelik çok daha pahalı, keşke TTNET den hiç vazgeçmeseydim.

    Ayrıca önemli bir not;

    TTNET'e tekrar geri dönemiyorum çünkü TTNET'i iptal ettirdiğim için 3 aydan önce tekrar abonelik başvurusu alamadıklarını söylediler. Yani ya 3 ay internetsiz kalacağım yada 3 ay Vodafone kullandıktan sonra TTNET'e geçeceğim ama bu sefer Vodafone cayma bedeli çıkaracak. Tezgah kurulmuş arkadaşlar dikkat edin derim. Ha bide son olarak tüm bunlara ek olarak TTNET'i iptal ettirdiğim için 500 TL ödeyeceğim.

    Edit : Ping'den bahsetmiyorum, normalde maksimum 10 civarında olan ping değeri Vodafone'a geçtikten sonra 60-70 civarına fırladı.

    Edit2 : Müşteri hizmetleri beni aradı ve kayıtları dinleidklerini söylediler. 5mbit upload verileceğini söylediklerini onlar da onayladılar. Ama ortada hala bir çözüm yok. Peki şimdi ne yapacağız diye sorduğumda yapacak bir şey yok dediler. Böyle bir rezalet hayatımda görmedim duymadım ben yahu. Yetkili biriyle görüşene kadar bu mesajları yazmaya devam edeceğim.

    Evet arkadaşlar durum bu, sizce ne yapmalıyım? 4mbit upload'a razıyım ama bunun için ne yapabilirim? sizce vodafone da paket yükseltirsem upload hızım artarmı? şuan 24mbit kullanıyorum ve 3mbit upload tanımlamışlar sizce paket yükseltmelimiyim?



  • Çok güzel sallamış. dsl'de istese de 5 mbit upload veremez. Türk telekom 24-50 arası için 3 mbit 50-100 arası için 4 mbit port tanımlıyor. iss'ler istese de bu hızın üstüne çıkamıyor. Genelde yazılımsal olarak kısarak 2 mbit veriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Çok güzel sallamış. dsl'de istese de 5 mbit upload veremez. Türk telekom 24-50 arası için 3 mbit 50-100 arası için 4 mbit port tanımlıyor. iss'ler istese de bu hızın üstüne çıkamıyor. Genelde yazılımsal olarak kısarak 2 mbit veriyorlar.

    Peki ben ne yapayım sence? Vodafone'da 50mbit lik pakete yükseltirsem 4mbit lik upload tanımlanırmı acaba? Şuan dediğim gibi 24mbit ve 3mbit upload tanımlanmış
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde evet. Daha yukarısı imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.