Şimdi Ara

Araç Alıcam Öğrenciyim Bakar mısınız ?(CİDDİ/YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 27-29.5 nakit param var.Bir araç beğendim ford fiesta.9.000tl hasar kaydı var.2011 1.25 benzin/lpg(atiker) 100.000km'de.29.000'e alınır mı ?.Araçta 4 parça boya değişen yok.
    Onun dışında beklersem daha güzel araçlar bulabilir miyim ? İstediğim özellikler koltuk siyah olcak 2010-2011-2012 bu yıllardaki fiestalara param yetiyor.Koltuk ve konsol siyah olucak krem ve beyaza yakın olanlar çok çirkin gözüküyor(bana göre).
    Sizce napmalıyım beklemelimiyim veya daha az hasar kaydı olan araç mı bakmalıyım.1 aydır araştırıyorum.Bu fiyata hasar kayıtsız araba bulursun ama ya değişen yada boya oluyor buda kesinlikle kaza yapmış özelde yaptırmış oluyor.Onun dışında hasar kaydı olmayan araç 150-250.000 km bandında oluyor ki araç motor %85/%72 civarı oluyor.Bayram geliyor diye az araç mı ilan veriyorlar çevrem bekle bayram geçsin diyor.Üniversitem açılıcak 1 ay'a ben arabamı alıp gitmek istiyorum.Beklersem gerçekten iyi araç düşürürmüyüm bilmiyorum.Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum.Umarım cevap gelir(gerçekten bilen kişilerden).Varsa satan tanıdığınız vs. bütçe bu istek bu.



  • Su bayram bir gecsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs007tr

    Su bayram bir gecsin

    hocam ciddi ciddi bayram zamanı araba az mı oluyor ?
  • Piyasa fazla canlı olur bayram sonrası daha sakin olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.