Şimdi Ara

Sarıyer'de Türknet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar baya bir süredir TürkNet'in kullanıci yorumlarina vb. şeylere bakiyorum ve gecmeye kadar verdim acaba Sariyer cevresinde kullanan var mi ?

    Hiz,ping değerleri nasıl ? Haberdar ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendi evinin altyapısını bilmiyormusun ?
  • aman arkadaşım sakın.
    Aç forumda türknet kısmını oku, git google yorumlarını oku git youtube videolarının altına bak her yerde bir sürü mağdur var.
    Sitelerinde 14182451mbps hız 198219341gb kota yazacak, size en güzel internet hizmetini vaad edecek ama sonunda hava alacaksın ve utanmadan kalkıp yalanlarla seni oyalayacaklar.

    Mesela bana port yok dediler, gittim türk telekom'a sordum adamlar tarih kaşe imzalı evrak verdiler port var diye. Sorsan port yok, türk telekom engelliyor vs diye binbir türlü yalanla seni oyalayıp 10mbps hıza mahkum edecekler, sen de şerefsiz türk telekom diyerek bu yalancılara para ödemek zorunda kalacaksın.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR

    ayrıca sen kendi altyapını bilmiyor musun diyenlere de takılma, sen altyapını bilmek zorunda değilsin, arar sorarsın söylerler. dediğim gibi sorun söylemeleri değil üyelik başlangıcından sonra aa aslında öyle değilmiş diyerek düşük hız vermeleri hizmet sağlayamamaları. ayrıca bunlarda hizmet ön ödemeli, biraz önce başka başlıkta vardı arkadaş üyelik başlatmak istemiş becerememişler, iptal edine de daha kullanmadan fatura çıkarmışlar.

    Merak edip detay öğrenmek istersen ben yazmaktan sıkıldım ara anlatayım uzun uzun.
    0541 545 35 50




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.