Şimdi Ara

selçuk'un linç edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi kesinlikle 3 yildir oynadığı futbol aldığı paranın karşılığı değil.zaten son macta da buna istinaden yedek oturdu.

    buna rağmen hala maçtan çok,oynanan futboldan cok bu adama giydirilmesi,hakaret edilmesi,asagilanmasi artik eleştiriden öte şeyler konuşulup alay edilmesi acimasizca linc edilmesi dogru değil.

    O hala g.saray oyuncusu şu haliyle yedek oturmali ve ihtiyac duyulduğunda oynayacak takima katki saglayacak ilk oyuncu olduğu unutulmamali.bu adam bu kadar kötü futbolcu da degil kötü bir insan da değil.herseyden öte hala g.sarayin kaptanlarindan biri.

    Bir an önce buna son verilmeli,bu sozlesmeyi selcuk zorla yapmadi ücreti selçuk zorla almadi.iki yil ust duzey katki da verdi.simdi bu adamin gunahi ne,artik .okunu cikardilar,yapilanlar ayiptir gunahtir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fiziken linç edilmediğine şükretsin.
  • bu kadar kötü bir oyuncu aynı zamanda çeteci, linç edilsin belki defolup gider
  • Bu adam bu sozlesmeyi aldiginda ligin en iyi ortasahasiydi.



    Sozlesmeyi alinca zaten totoyu kurtardim dusuncesiyle yatisa gecti resmen. Kimse parayi zorla aliyor demiyor. Ama emreb. ondan yasli haliyle hala daha top oynuyorsa selcuktan da bunu bekliyoruz.



    Fizik 0, dikine oynama 0. Aldigi toplari ya yana ya geriye veriyor. Eskiden ileriyi dusunurdu. Ta defans cizisinden aldigi topla karsi ceza sahasina arapas atardi.



    Ne zaman sozlesmeyi aldi selcuk kendini bitirdi. Tepkileri kesinlikle hakediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk nefretimdir, hiç sevmem. Ne oynadığı futbolu ne de gevşek saha dışı sahte qumqi triplerini fakat, söylediklerine katılıyorum ama bir nebze. Selçuk ilk geldiği sezon dört dörtlük oynadı. Ertesi sezon da eh işte ben yarım sayarım, sen tam say. Ee ondan sonra? Hep casper, Al gülüm ver gülüm. Etrafına topladığı Trabzon çıkmaları ile kimseyi konuşturmadilar takımda. Taraftar bu kadar tepki gösterdi ise bu taraftarın Selçuk'dan büyük beklentiler içerisinde olmasından fakat senelerdir hiç birşey degismemesindendir. Selçuk formaları aldı attı abi unuttunuz mu? Dünya kadar para ödüyoruz, elbette karşılığını vermek zorunda.

    Bak sneijder. 2 sene yoklari oynadı, aynen gönderildi. Selçuk beyin ne özelliği var? 6. Senesi bitiyor yahu. 1 sene iyi oynadı diye 5 sene kahrı mı çekilir bir adamın?..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kötü oynaması değil.
    biz onun oynadığı yerde barış özbeği de izledik.
    kimse de barış özbeği bu kadar eleştirmedi.
    sorun selçuğun suya sabuna hiç dokunmaması.
    mesela barış özbek lincoln gibi bakmadan pas atmaya çalışıp beceremezdi falan. çalım dener kaptırırdı. sabri mesela. adam 20 yıllık kariyerinde bir tane isabetli orta yapmadı ama maaşına zam yapılana kadar hiç selçuk kadar eleştirilmedi. çünkü o ortayı yapmaktan hiç kaçmadı. aldığı topu yanına oynayan bir oyuncu olsa hala galatasaraydaydı sabri. (son 3-4 sezonda ligin en iyi orta yapan oyuncusu haline gelmişti yalnız. nasıl çalıştıysa orta konusunu)
    selçuk muhtemelen dünyanın en az hata yapan oyuncusudur.
    asla top kaptırmaz. kaptıracağı yerde hemen döner alır faulü.
    takım baskı gördüğünde asla boş alana çıkıp top almaz. çünkü topu kaptıran kişi olmak istemez. hep arkalara saklanır sıkıntılı anlarda.
    asla pas hatası yapmaz. hep en yakındakine oynar çünkü.
    bu kadar kaçak dövüşmesi delirtiyor taraftarı.
    ikinci husus adamın ruh gibi olması. tam bir buz adam. yüzünde mimik yok. dümdüz. coşkusuz, tepkisiz.
    işte bu yüzden sevilmiyor, işte bu yüzden olmayacak.
    bu kadar sevilen bu kadar yüksek kredili bir oyuncuyken nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. dünyada bir örneği daha yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 16 Ağustos 2017; 1:13:2 >




  • Sahada Tolgayı görmektense Selçuk İnanı görmeyi tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahce derbisinde formayi cikarip, burusturup teknik ekibe uzatinca bir cok kredisini tuketti zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki o çıkmak istediği maçtan sonra gitseydi iş bu noktalara varmazdı ama internet ahalisinin tersine stadda o kadar tepki olmaz.
  • Yıllık primlerle 4 milyon Euro'ya yakın alan bir adam bıraktı eleştirilerin, dalga geçilsin inan senin kafana taktığın kadar umursamıyordur bu durumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk hala takımda kalsın diyenlerin
    Vallahi de billahi de onun yerine 17-18 yaşında bir oyuncu oynat daha iyi kötü oynasa da genç dersin tecrübesiz dersin. Ama sennn hayatında göremeyeceğin rüyanda oynayamayacağın maçlar oynadın len galatasarayda. 2 sene oynadın sonra yatış. kaptanım ben kaptan diye gezersin piyasada. Muslera kaptandır bitti gitti. göreceksiniz Tudor onu ileriki maçlarda oynatacak ama o yine yan paslar ve olduğu yerde durmasıyla göreceksiniz. Gerçi şimdiden sonra istersen Xavi olsun yine de nefret ediyorum.
  • Açarsın bir pankart verirsin mesajı ıslıklamak takıma zarar verir
  • Selçuk bu takımın el frenidir. Ben yedek olmasını dahi istemem.
  • Ağzı yüzü yamiltilmadığına şükretsin yeni çeri başı biran önce yallah aşkının yanına trabzona.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamdaki zihniyet sakat. Salla başı al maaşı genel özelliği. Etkiye sütlüye karışma. 2 yıldır kaptansın sahada dışarıda isyan yok başarısızlıkta. Sorumluluk almak yok. Röportaj bile vermek yok. Ben bu takımın kaptanıyım demek yok.

    Var mı dahası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk merkez orta saha oyuncusu, günümüz futbolunda koşmayan merkez orta saha olmaz. Temposuz, statik bir oyuncusundur ama çok iyi dikine paslar atarsın, yanındaki Ön libero da senin yerine koşarsa bir nebze tamam olur. Ama bu şekilde olmaz, Selçuk koşmuyor, mücadele etmiyor, hava topu kazanmıyor, dikine pas atmıyor (Burak varken düşünüyordu ara pas falan ama artık o da yok), alanları kapatmıyor, top kapmıyor, yaptığı tek şey al gülüm-ver gülüm.



    Böyle bir orta sahayla bir takımın bırak şampiyon olmayı, maç kazanmak için bile sahadaki kalan 10 kişinin 2 kat daha fazla koşması gerekiyor.



    Selçuk tepkileri hakediyor, bizim Volkan Demirel ne ise, Selçuk da o pozisyonda. İkisi de takımlarının ayaklarına pranga olmuş vaziyette. O yüzden geçen gün söylediğim şeyi yineliyorum ; "Galatasaray için bu sezonun en iyi transferi Selçuk'tan kurtulmak olacaktır."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 16 Ağustos 2017; 13:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Selçuk merkez orta saha oyuncusu, günümüz futbolunda koşmayan merkez orta saha olmaz. Temposuz, statik bir oyuncusundur ama çok iyi dikine paslar atarsın, yanındaki Ön libero da senin yerine koşarsa bir nebze tamam olur. Ama bu şekilde olmaz, Selçuk koşmuyor, mücadele etmiyor, hava topu kazanmıyor, dikine pas atmıyor (Burak varken düşünüyordu ara pas falan ama artık o da yok), alanları kapatmıyor, top kapmıyor, yaptığı tek şey al gülüm-ver gülüm.



    Böyle bir orta sahayla bir takımın bırak şampiyon olmayı, maç kazanmak için bile sahadaki kalan 10 kişinin 2 kat daha fazla koşması gerekiyor.



    Selçuk tepkileri hakediyor, bizim Volkan Demirel ne ise, Selçuk da o pozisyonda. İkisi de takımlarının ayaklarına pranga olmuş vaziyette. O yüzden geçen gün söylediğim şeyi yineliyorum ; "Galatasaray için bu sezonun en iyi transferi Selçuk'tan kurtulmak olacaktır."





    Ne zaman Sneijder bu takıma katıldı, Selçuk o gün futbola küstü. Hırsını tamamen bıraktı. Takip edenler çok iyi anlayacaklar ne söylemek istediğimi.

    4 senedir al gülüm ver gülüm, orta sahada yalandan presler, ofansif olarak zaten yok defansif olarak hepten yok. Yahu ne kaldı geriye peki? Tamam taraftarın sert tepkisi var ama bu hiç linç girişimi falan değil, kusura bakmayın. 4 senedir sen kendini gram değiştirmiyor isen bunca tepkiye rağmen, o zaman taraftarinda sana bu tepkiyi verme hakkı sonuna kadar var. Sözleşmeci, garantici futbolcular gibi hareket etmeyi bırakmadığı sürece bu değişmeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 17 Ağustos 2017; 13:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu Sneijder geldi Selçuk düştü diyenler futbolu falan takip etmesin, gerçi Galatasaray taraftarının yarısı böyle insanlar...Selçuk Sneijder geldi diye değil, Melo gittiği için bu kadar göze batmaya başladı..ilk 2 senesi hariç Selçuk hep böyleydi Melo kapatıyordu açığını.
  • Anlamsız şekilde Galatasaray'ın evladı olmuş bir kişiye bu kadar saydırmak nedir anlamadım.

    Aynı şey Sabriy'e yapıldı ve harcandı Sabri. Şimdi Selçuk'a gelmiş sıra, umarım Sabri gibi Selçuk'ta yem edilmez. Adam oymadığı karlılaşmada bile baş konu oldu.

    Fenerbahçe'de ise Volkan, şeytanmış gibi taşlanıyor. Kazanmaya çalışılmalı yok etmeye değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 16 Ağustos 2017; 14:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

    Şu Sneijder geldi Selçuk düştü diyenler futbolu falan takip etmesin, gerçi Galatasaray taraftarının yarısı böyle insanlar...Selçuk Sneijder geldi diye değil, Melo gittiği için bu kadar göze batmaya başladı..ilk 2 senesi hariç Selçuk hep böyleydi Melo kapatıyordu açığını.

    Oldu pasam o zaman sen oyle diyorsan, la havle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.