Şimdi Ara

Ekran morarmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün babamın telefonu dolabın üzerine şarj için koyduk bi süre sonra gelip aldığımızda fotodaki hali aldı, çember içerisindeki alandan başladı hafif çizik gibi duruyordu 2cm uzunluğunda sonra 2 gün içerisinde tüm ekranı kaplamaya başladı garantisi mevcut dışarıdan bir darbe olmadığı için garanti kapsamında ekran değişimi yaparlar mı acaba ? Bahçelievler başarıya götüreceğim teknik Servis ile ilgili tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Ekran morarmaya başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • S6 yere düşüp hafif darbe alarak bu durum gerçekleşmişti.Tabi darbe kaynaklı olduğu anlaşıldı ve bizden servis ücreti aldılar. Sizde nasıl oldu anlamadım fakat darbe olmadığı anlaşılırsa sizden ücret alacaklarını sanmıyorum. Geçmiş olsun.
  • bu gün saat 17:00 de bakırköy başarıya gittim oradaki bayan telefonu eline aldı yere düşmediğini özellikle belirttim kendisi de eline aldı kontrol etti darbe var mı diye darbe yoktu ama ekran ücretli takılır servis karşılamıyor dedi, daha sonra alt kata alıp götürüp teknisyen arkadaşlara gösteriyim ben yinede dedi, 2 dk. sonra geri geldi, sadece ekranı yaparsak olmaz kasasının da değişmesi gerektiğini söyledi, sebebini sordum yamulma var dedi, bakıyorum hiç birşey yok metal çerçevede, bir tek (arka sol uzun tarafta samsung logosunun üstüne doğru) arka cam ile yan metal çerçeve bölümünde bir anormallik var, cam metalden yarım mm üstte duruyor. telefoncu arkadaşımı aradım durumu anlattım, gözle görülür bir darbe ve yamukluk var mı kasada dedi hayır deyince, bana abi bunu herkese yapıyorlar bir kaç müşterime de aynısını söylemişler, arka kapağa 220 tl fiyat çekmişler biz samsungdan 30 tl ye alıyoruz arka kapağı. istersen komple arka cam kapağı değiştiririm istersen iç slikonlarını tazeler veririm dedi kabul ettim çıktım.
    başarının benden ön ekran için istediği ücret 439.56 tl
    çerçeve değişimi için istediği ücret 220 tl
    toplam 660 tl.
    hak mıdır hukuk mudur bu arkadaş, bir de utanmadan garantili mal diye satılıyor ya ona yanıyorum. ulan hiç birşeyi kapsamıyor bu garanti madem niye o kadar para verip faturalı garantili mal alıyoruz?
    şimdi çıkıp arkadaşa teslim edicem telefonu. yarın gün içerisinde siparişini verip takacağını akşama da getireceğini söyledi.




  • Kuhey1an K kullanıcısına yanıt
    Başarı maalesef öyle. Bir ara ben ön ekranı ghostingden dolayı yollamıştım. Cam değişikliği yapıldı fakat kasada açıklık çıktı. Bir daha yolladık. O arada da telefonda çekmeme problemi çıkmıştı. Başarıya defalarca mail gönderdim hiç cevap veya geri dönüş olmadı. Bu çekmeme problemi içinde servise gönderdik yine sadece yazılım atılarak geri gönderilmiş.

    Geçmiş olsun tekrardan. Bence tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.