Şimdi Ara

Hangi İSS'yi Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Şu an ikamet ettiğim ev yaklaşık 30 yıl önce inşa edilmiş, müstakil bir ev. 24 yıldır ailemle birlikte bu evde yaşıyoruz. Kablo altyapısı iyi değil, bakır telefon kablolarıyla sadece ADSL hizmeti alabiliyorum. Evimin 50 metre karşısındaki apartmanlara yıllar önce Superonline fiber altyapısı döşendi. Bizim sitemiz bu altyapıdan yararlanamıyor. Yine benim evimin de bağlı olduğu Türk Telekom saha dolabı kısa bir zaman önce fiber altyapısı ile güçlendirilmiş. Ancak saha dolabından eve gelen kablolar çok eski olduğu için VDSL sinyali evimize ulaşmıyor.

    Son 3 yılda;

    16 Mbit Superonline ADSL hizmeti aldık. 2 yıl taahhütlüydü, yanlış hatırlamıyorsam 79 TL gibi fahiş bir fiyatla abone olduk ve hat zayıflaması nedeniyle alabildiğimiz hız 11-12 Mbit civarındaydı.

    Superonline faciasını 2 yıl mecburi olarak çekip taahhüt süresi sonunda iptal ettirdik. Turknet ile yolumuza devam edelim dedik. 6 aydan uzun bir süre Turknet'ten ADSL hizmeti aldık. Son 2 aydır sürekli kopmalar, internetten düşmeler ve IP adresi alındığı halde hiçbir web sitesine erişememe gibi problemleri defalarca yaşadıktan sonra Turknet hizmetini de iptal ettirdik. Şu an 15 gündür evimizde internet yok.

    ÖZET GEÇECEK OLURSAK;

    Uygun fiyatlı, 16 Mbit hızında yüksek kotalı (150 GB ve üstü) internet hizmeti veren firmalar hangileridir? Yanında TV hizmeti de olabilir. TV ve internet aylık 100 TL'yi geçsin istemiyoruz. Memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir İSS var mıdır?

    Teşekkürler.







  • Aradığınız sağlayıcı Türknet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZindanaAtılanZebani

    Aradığınız sağlayıcı Türknet

    Sadece özet kısmını okudunuz sanırım. Turknet kullandım, sıkıntı yaşadığım için iptal ettirdim.Tekrar abone olmayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.