Şimdi Ara

Yıllardır Çözülemeyen, Hükümetçe Hep Gündemde Tutulan Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır Duymaktan bıktığım konular... Şüphesiz ki liste çok daha fazladır, aklıma ilk gelenler:

    1) Trafik Sigortası: Eskiden bu konuda hiçbir sorun yoktu, 4-5 yıl önce bu konuya hükumetçe el atıldı, sorun oluşturuldu, şimdi de "Çözeceğiz." denilerek Bakan Mehmet Şimşek tarafından ikide bir gündeme getiriliyor.
    2) Kıdem Tazminatı: Faruk Çelik, Mehmet Müezzinoğlu gibi bütün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarımız bu konuyu her zaman gündemde tuttu/tutuyor; ama sonuç yok.
    3) Taşeron İşçi: Sayın Bakanlarımız Faruk Çelik, Mehmet Müezzinoğlu bu konu sayesinde medyada epeyce yer aldılar. Çözüm yok...
    4) Vergi Reformu (KDV Reformu): Her zaman popülerdi, Maliye Bakanımız Naci Ağbal sayesinde son zamanlarda yine popülerleşti. Hayırlısı...
    5) Yerli Otomobil: 2011 yılında Bakan Nihat Ergün'ün gündeme getirdiği ve 6 yıldır diğer Sanayi Bakanlarınca gündemde tutulan bir konu. 6 yılda ortada laftan başka somut bir şey yok.
    5) Et Fiyatları: Mehdi Eker döneminden beri düşürülmeye çalışılan, Mehdi Eker'i de Faruk Çelik'i de düşüren hassas bir konu... Düşecek inşallah. :-)
    6) İdam Meselesi: 2002'de kaldırılmasına destek veren Hükümetimizin, son yıllarda geri getirilmesi için beyanatlar verip durduğu ama hiçbir adım atmadığı önemli bir konu.
    7) Bizi Kıskanıyorlar: "Almanya bizi kıskanıyor." ile başlayan, "Avrupa bizi kıskanıyor." ile devam eden ve en son "Dünya bizi kıskanıyor."a varan, yakında "Kainat bizi kıskanıyor."a ulaşacak olan bir konu. Bilumum hükumet üyelerince çıkarılan ve gündemde tutulan bir konu... Kıskananlar çatlayınca çözülecek ancak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 13 Ağustos 2017; 12:55:0 >







  • Aslında olmayan, tamamen din üzerinden prim yapabilmek için ortaya atılan lanet başörtüsü sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.