Şimdi Ara

SAP Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    SAP eğitim alma fikrim var .Şehir durumundan dolayı ve çalıştığım için online eğitim veren şirket var.
    2600'tl ücreti olduğu söylendi. Şizce bu ücret normal mi ?

    SAP FI Üzerine veya SAP SD üzerine eğitim almak istiyorum ama aklımda soru işaretleri var ?

    Bu program gerçekten kariyer anlamında katkı sağlar mı ?

    SAP FI uzmanı ile danışmanlığı arasında ne fark var ?

    En çok merak ettiğim .Ben iktisat mezunuyum.Yani SAP FI veya SAP SD üzerinde yoğunlaşabilirim.Bunlar için piyasada SAP Uzman girişi maaşı ne kadar olur . Güzel meblağlardan söz edebilir miyiz ?



  • Sap eğitimi alıp is kariyerinde degisiklik olanlar yazabilirmi.
  • Zeynep5335 Z kullanıcısına yanıt
    Cunku kardesim bu kursa giderek is kariyerinde degisiklik sagladi.Kardeşimwww.ficosoft.com , SAP FiCosoft akademi kursuna gitti.  Bu kursların fiyatı   bütçemisin üzerindeydi , bundan dolayı piyasayı çok araştırdı, birinci kriterim eğitmen kalitesi idi, gerçek hayat örneklerini vermesi, konuları anlatış tarzı, verdiği örnekler iyi olduğunu söyledi. Eğitim almadan önce eğitmen ile de görüştü, sonuçta çok memnun kaldım. Şu an sürekli iş görüşmelerine gidiyor, acayip kısmeti açıldı.  SAP EĞİTİMİ almak ne kar etkili sonucunu bende merak ediyorum
  • Hocam 3 yıldır SAP Basis ve Teknoloji danışmanlığı yapıyorum. Biraz daha teknik tarafındayım ama danışmanlık ve uzmanlık arasında ki farkı anlatayım. Danışmanlık kısmında olursan bir outsource hizmet veren SAP firmasında çalışırsın. Örnek olarak X firmasında çalışıyorsun müşterin SAP kullanan büyük kurumsal şirketler olur. Uzmanlık dediğimiz kısımda bildiğimiz gibi alanında uzman kişi. Ancak zaten bir SAP FI/SD/BC... danışmanı zaten o modülün uzmanıdır. (FI , SD gibi şeylere modül denmektedir.)

    SAP ile ilgili bir soru olursa özelden de sorabilirsin.
  • Konu günceldir
  • Varmı izmirde güzel bir kurum önerebilecek? Konu dışı oldu biraz ama. istanbulda tavsiye edebileceğim bir yerhttp://www.sapakademi.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasparow112 -- 13 Mayıs 2018; 13:11:3 >


  • İZMİR'DE YA DA ONLINE SAP EĞİTİMİ ARIYORUM.İZMİR BİLGE ADAM AKADEMİ NAKİT 4200TL İSTEDİ.BANKADAN KREDİ AYARLAYABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER HATTA BU KURS İÇİN.VERDİĞİM PARAYA DEĞECEK Mİ?YARARLANAN VAR MI?
  • Hocam merhaba,

    Basis tarafına yeni başladım, şu an bir şirketteyim. Şirkette HR,FI,PM ve SD var. Kendime nasıl bir şey katabilirim diye düşünüyorum. Kernel update vs yaptık geçen hafta fakat sıfırdan kurulumları vs yapmak istiyorum. Tavsiyeniz var mıdır?

    Teşekkürler, saygılar.
  • arkadaşlar,

    sap FI ve CO eğitimi almak istiyorum.

    fakat programı kullanmak için istiyorum eğitimi yoksa kitap, video baktım biraz kavraması kolay değil biraz. deneyim gerekiyor bu bağlamda nerede kurs bulabilirim ?
  • musdim M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://ficosoft.com sitesinde hem sap kurs ve eğitimleri ile ilgili kapsamlı bilgilere erişebilir, hem de detayli bilgi alabilirsiniz.
    Ayricahttp://ficosoft.net sitesinden sap kariyeri ile ilgili makalelere ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sded -- 29 Ocak 2020; 3:16:42 >
  • SAP eğitimi alıp ücretini arttıran, daha iyi iş bulan var mı ? kariyere net etkisi nedir ? danışman firma temsilcileri değil başından bu işler geçen yazsın.

    bugün bir kurs 2 bin lira 1 ay sürüyor nereden baksan değecek mi ?
  • hseyindemirr kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sap konusunda çalışmak istiyorum Yönetim bilişim sistemleri bölümündeyim yardımcı olur musunuz nasıl iletişime geçebiliriz
  • Misrabensu M kullanıcısına yanıt
    Bu makale yardımcı olabilir .https://erp.ficosoft.com/sap-egitimleri-ve-kurslari/
    Alabiliyorsanız eğitim alın , mümkün değilse SAP için zaman zaman yeni mezun ihtiyacı olan projeler çıkabilir . CV nizi ficosoft.com daki maillere gönderebilirsiniz.
  • Merhabalar,


    Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı sloganı ile açtığım SAPUZMAN.COM blog sitesini her türlü ihtiyacınız için ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


    SAPUZMAN.COM blog sitesinde tamamen özgün veya alanında lider danışmanların hazırladığı yazılar yayınlanmaktadır.


    Elimden geldiğince tüm SAP Modüllerine ait özgün yazılara SAPUZMAN.COM blog sitemde yer vermeye çalışıyorum.


    Bunun yanı sıra bazı SAP İş İlanlarıda ekleyip, takipçilerim ile paylaşıyorum.


    SAP Modül Danışmanlık ve Kullanıcı Eğitimleri konusunda bazı firmalar ile iş birliği içerisindeyim. SAPUZMAN.COM sitesi takipçilerine özel indirim uygulayabiliyorlar.





  • sizce SAP iş bulmada ne kadar etkili???


    bazı iş ilanlarına bakıyorum bilgisayar demiyor SAP diyor. 

  • Merhaba , SAP eğitimi çok önemli , özellikle bu zamanda çok kıymetli gerçekten ..Her tarafta işsizlik var ama bu alanda eleman arayan firmalar tecrubeli eleman bulmakta güçlük çekiyorlar , dolayısı ile bir an evvel eğitimi alıp tamamlayıp, orada cevre de edinip , sektöre atılmak gerekiyor .


    ben dan serdal hocadan eğitim almıştım , gerçekten çok faydalı oldu , çok kaliteli eğitim veriyor , ayrıca iş bulma konusunda da yönlendirici oluyor ve yardımcı oluyor , çok sağolsun Allah razı olsun , ben iş buldum işe başladım , takıldığım yerler olursa da yine destek alabiliyorum sorabiliyorum , sizde bir an evvel ficosoft ile iletişime geçin , eğitiminizi tamamlayın ve SAP danışmanı olarak iş baş vurularınızı gerçekleştirin..




    https://www.ficosoft.com/ ve https://erp.ficosoft.com/


    bu linkleri inceleyiniz hem SAP hakkında bilgi sahibi olursunuz faydası olur hemde detaylı bilgi edinmiş olurunuz .


    iyi günler





  • musdim M kullanıcısına yanıt

     Merhaba ,  SAP eğitimi çok önemli , özellikle bu zamanda çok kıymetli gerçekten ..Her tarafta işsizlik var ama bu alanda eleman arayan firmalar tecrubeli eleman bulmakta güçlük çekiyorlar , dolayısı ile bir an evvel eğitimi alıp tamamlayıp, orada cevre de edinip , sektöre atılmak gerekiyor .




    ben dan serdal hocadan eğitim almıştım , gerçekten çok faydalı oldu , çok kaliteli eğitim veriyor , ayrıca iş bulma konusunda da yönlendirici oluyor ve yardımcı oluyor , çok sağolsun Allah razı olsun , ben iş buldum işe başladım , takıldığım yerler olursa da yine destek alabiliyorum sorabiliyorum , sizde bir an evvel ficosoft ile iletişime geçin , eğitiminizi tamamlayın ve SAP danışmanı olarak iş baş vurularınızı gerçekleştirin..




    https://erp.ficosoft.com/




    https://www.ficosoft.com/




    bu linkleri inceleyiniz hem SAP hakkında bilgi sahibi olursunuz faydası olur hemde detaylı bilgi edinmiş olurunuz .




    iyi günler 





  • Merhaba
    SAP MM Malzeme yönetimi ve
    SAP PP Üretim planlama eğitimleri ömür boyu erişim ve beğenilmez ise 1 ay içerisinde ücret iadesi şartlarıyla sunulmuş. Dersler akıcı ve değerli bilgiler içeriyor.

    https://www.udemy.com/course/sap-erp-mm-temel-ve-ileri-duzey-kursu/?referralCode=2563E2E26074430E0FBB

    https://www.udemy.com/course/sap-erp-pp-uretim-planlama-egitim-production-planning/?referralCode=F762F40FC989C34EE399



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktepe.memet@gmail.com -- 9 Mayıs 2022; 0:6:49 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.