Şimdi Ara

Şehir bisikleti: Bianchi discovery man aldım.. Düşünenlere tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun araştırmalar ve yönlendirmeler / tavsiyeler sonucunda kendime v-fren sistemli Bianchi Discovery Man 28 jant 49 cm şehir bisikleti aldım. Bu konuyu açmamın nedeni ise benim gibi 100-110 kg bandında olup, şehir bisikleti tercih ederken tereddütte kalanlara bir fikir verebilmek.

    Ben ürünü HB'den %10 indirimle 1088 TL'ye aldım. Kapalı kutuda poşetinde demonte olarak geldi. İçinden çıkan kuponla bianchi yetkili servisinde ücretsiz kurulum yaptırdım.

    Bisiklet 185 boy - 108 kg olan beni taşımada zorluk çıkarmadığı gibi ince tekerleğin avantajıyla şehir içinde yağ gibi kayıyor. Kesinlikle şüpheniz olmasın, almayı düşünenlere gözü kapalı tavsiyemdir. Ben bisikleti işe gidip gelirken araç yerine kullanmak ve kısa gezintiler için aldım zira kilo aldı başını gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallagitsindostum -- 10 Ağustos 2017; 9:26:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güle güle kullanın..

    İnce tekerlekli mi? Daha doğrusu, benim bildiğim ve Bianchi'nin internet sayfasındaki görüntüde, kalın ama dişsiz lastik gibi duruyor.

    Bir de lastik basınçlarını kontrol ettirmekte fayda olabilir, genelde biraz düşük basınçlı olarak satılıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen nedense hep öyle oluyor. Bazıları çok yumuşak bazıları aşırı sert oluyor. sanırım düşük vermesi daha iyi çünkü kendin ayarlayabiliyorsun kilona göre basıncını.
  • Benim de kilom aynen sizin gibi. Sizi taşıyorsa beni de taşır. Ben de kısa mesafelere gidip gelmek için şehir bisikleti bakıyorum. Yalnız fiyatı biraz yüksek gibi; ama belki alabilirim. Bu fiyata başka hangi modellere bakayım? Bir karşılaştırmak lazım hepsini. Az para değil gerçekten.
  • Teşekkürler bütün ayarlarını ve basınç ayarlarını servis yaptı. Yine hb'den 40 TL'ye kızaklı ön sepet aldım, 40 TL'ye km saati aldım, bir de ağır bir çelik kilit aldım zincirli, markasını hatırlamıyorum 90 TL fiyatı.

    @hitokiri_johndoesai düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaliteli ve sağlam bir bisiklet. Salcano Mostar 700 man düşünüyordum öncesinde biraz daha uygun ona da bakabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşa modelin nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.