Şimdi Ara

silvermoon ally guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet, guild arıyorum. demon hunter 908ilvl bir karakterim var tek takıldıgım. bu realmde ally tarafında insanlar varsa iletişimde olmak isterim.

    battlenet: redmourne#2865



  • silvermoonda ki guildlere bu linkten ulaşabilirsin. silvermoon da trade de falan pek türkçe konuşan olmadıgı gibi. Forumda da pek gel kardeşim diyen olmayacaktır.
    pek cool dur bizim serverın guildleri.bazıları sosyal player almaz ,casual adama KJ kestinmi diye sorar..guildin progress e bakıyorsun mythic te 1 tane boss u yok.

    https://www.wowprogress.com/?faction=alliance&raids_week=&lang=tr&class=&spec=
  • egoist bi guild aramıyorum hocam, gerekirse yabancı arkadaşlarla oynarım guild sıkıntı değil. aradıgım kafadar bir ortamdı. zaten çalışan adamlarız akşam 1 2 saatimi ayırmak bana yetiyor
  • Türk guilde girme. Ben yıllardır tek tabanca oynuyorum, Türk guildlerin çoğundan iyi progress yapıyorum kendi pug gruplarımla. Saçma sapan düşük seviye muhabbetler, dramalar, bence hiç girme. İngilizce varsa hiç gerek yok. İyi ise seviyen, zaten gerek yok Türk ortamına; zayıf ise de geliştirirsin ne güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kril

    Türk guilde girme. Ben yıllardır tek tabanca oynuyorum, Türk guildlerin çoğundan iyi progress yapıyorum kendi pug gruplarımla. Saçma sapan düşük seviye muhabbetler, dramalar, bence hiç girme. İngilizce varsa hiç gerek yok. İyi ise seviyen, zaten gerek yok Türk ortamına; zayıf ise de geliştirirsin ne güzel.

    Kesinlikle katılıyorum. En son Tomb of Sargeras çıkmadan önce puglarla Heroic NH yapmıştık. Abi genel olarak günlük hayatta da bu böyle bizim Türk insanının en büyük sorunu yaptığı iş ne olursa olsun olumlu ya da olumsuz inanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşıyor. En son bulunduğum Türk guildinin discord kanalında ayrı bir kanal vardı memleket meselelerini tartışıyorlardı adamlar. Tartışabilir sorun yok ama ben bu oyuna eğlenmeye geliyorum saçma sapan şeyleri konuşmaya değil.

    Ben Silvermoon sunucusun da oynuyorum. Bir kez Türk guildine katıldım hepsi o. İlla ki iyi insanlar vardır ama özellikle raid günleri müthiş bir drama yaşanıyor Türk guildlerinde. Bundan kurtulmaları lazım. Çok fazla küfür gırla gidiyor, bundan da kurtulmaları lazım. Yabancıya yapamadığını kendi insanına yapıyor insanımız bundan da kurtulmak lazım, işler hakaret seviyesine varıyor bazen discord'da konuşmak istemiyorsunuz. Sanki dünyayı kurtarıyoruz.

    Arkadaşın da dediği gibi naçizane tavsiyem yabancı guildler ile oynayıp ingilizcenizi geliştirip kendinize mümkün olduğunca en azından dil öğrenme adına değer katın.
  • hocam zaten yabancı bir guildde oynuyorum, her hafta robot misali tombu heroic temizliyoruz. ama hiç etkinlik muhabbet yok. adamlar en güncel raidi kesmek için dogmuş sanki. diyorum şu achi var ona koşalım, şurda mount var, şurda transmog kasarız, ne işime yarayacakki diyorlar. iLVL aldı başını gitti ama oyundan gram zevk alamaz oldum kafa dengi adam bulamadığım için. beni tatmin etmiyor aynı raidleri aylarca farmlamak artık, o yüzden sordum belki kimyamızın uyuşcagı birileri çıkar diye
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinizi solo veya pug ile yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kril kullanıcısına yanıt
    o zaman bir guild ede ihtiyacım yok bu mantıkla? ben bi guilde giriyosam, discorduna giriyosam, yerli ve ya yabancı olsun, bi muhabbet edebilmek, bişeyleri o muhabbetle yapabilmek isterim. siz bu oyunu monoton bi şekilde oynuyor olabilirsiniz ama bu bana hitap etmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion -- 27 Eylül 2017; 4:12:28 >
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Muhabbeti gerçek hayattaki arkadaşlarımla yapıyorum, oyun oynarken aramıyor insan o zaman.
  • Kril kullanıcısına yanıt
    single player bi oyun değil bu dikkatinizi çekerim, çarpıtmayın konuyu o yüzden boş boş yorumlarla
  • Kril kullanıcısına yanıt
    uzun süre 2 arkadaşımla beraber çoğu zaman da solo oynadım taaki kendime gore guzel bir guilde girene kadar
    oyun zevkinizi 2x arttırıyor %100 garanti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.