Şimdi Ara

Polis Kazada Taraflı Tutanak Tuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün başıma talihsiz bir olay geldi. Şantiyenin aracıyla devamlı kullandığım güzergahta kaza yaptım. Normalde bizim çalışma bölgemiz olmasına rağmen yol çalışması yapılacağına dair bizim firmaya hiç bilgi verilmedi. Viraj olan kavşak alanda son anda görebildim yolun kapandığını. Önümdeki araca vurmamak için sola doğru kaçtım ve kaldırıma çıktım.

    Olay buraya kadar kaza gibi görünüyor. Ama bu olay kaza falan değil. Çünkü çalışma yapan firma, adı lazım değil karadeniz bölgesini ele geçirmiş bi hükümet yandaşı firma, burada milletin canıyla oynamakta. Saçma sapan bi kavşak yapıp, daha sonrasında keyfi o yolu kapatıp hiç bir uyarıcı levhada koymuyorsa.. Bu kaza değil cinayete teşebbüstür. Ben kaza yapmadan önce ve yaptıktan sonra bi çok kişi kaza atlattı. Çoğunuda elimle
    gelenleri yavaşlatıp uyardım. Yola bi tane duba koydum millet görebilsin diye. Ama nafile, millet virajın içini göremeyip son anda kurtardı.

    Olay buradan itibaren başladı. Polis çağırdım. Orada yolla ilgilenen firmanın şeflerinden biri geldi. Polis fotoğraf çekerken bu bana sataşmaya başladı. Suçlu benmişim, kendilerinin hiç suçu yokmuş gibi bana yürümeye başladı. Bende ona yürüyünce geri vites yaptı gitti. Polisinde olayla çok ilgilenmemesinin altında bi çapanoğlu aradım. Bütün açılardan fotoğrafladım. Yolda hiç bi önlem alınmadığı fotoğraflarda belli. Bugun gittim karakoldan tutanağı almaya. Verdi elime sevimsiz polis memuru tutanağı. Okumamla şok olmam bir oldu. Çünkü yolda bütün önlemler alınmış, tek suçlu benmişim gibi yazılmış tutanağa. Ben karakola giderken o firmanın şefide oradaydı. Anladım zaten bi olaylar döndüğünü. Memura çıkıştım tabi elim ayağım sinirden birbirine girdi. Utanmıyomusun o firmayı tutmaya dedim. Neyin tutması falan dedi sanki haberi yokmuş gibi. Dedim o yolda sen geldiğinde hiç bir tabela yoktu. Bunu sana elli kere söyledim ve seni zaten o yüzden çağırdım ben. Tabelalar vardı dedi sen yanlış hatırlıyosun. Dedim fotoğraflar var elimde, göster dedi. Aklı sıra elimde kanıt var mı yok mu onun derdinde. Fotoğrafların olduğunu görünce kendi çektiklerine baktı. Şaşırmış gibi aa doğru yokmuş dedi. Ben tutanağı düzenler seni ararım yarın gelip alırsın..

    Ee güzel kardeşim. Sen bu dünyada menfaat için millete yanaşırsın, kendi avantanı alırsın belki. Ama hiç mi Allah korkun yok, hiç mi insanlıktan nasibini aldın, yarın öbürgün çoluk çocuğundan çıkar diye düşünmüyorsun. Benim için değişen bişey yok. Araç şirketten, kaskolu zaten. Yapılır serviste olur biter. Diğer şirket aracını kullanıyorum benim açımdan problem yok. Ama Rabbimden isteğim. Bunlar gibi işini doğru düzgün yapmayıp milletin canını tehlikeye atan şerefsiz soyunun en büyük acıları yaşaması, aynı şeylerin kendi başlarına gelmesidir.

    Polis Kazada Taraflı Tutanak Tuttu
    Polis Kazada Taraflı Tutanak Tuttu
    Polis Kazada Taraflı Tutanak Tuttu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 9 Ağustos 2017; 15:14:32 >







  • Geçmiş olsun. İyi ki fotoğraf çekmişsiniz.
    Yoksa o tutanağı kesinlikle değiştirmezdi.
  • Tutanakla ilgili teknik bilgi okumaya gelmiştim.Hükümet yandaşından sonrasınu okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, şu ülkede normal vatandaş için yaşam gittikçe zor hale geliyor, resmen mide bulandırıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine söylüyorum klişeler klişesini. Ülkede hiçbir şey düzgün ilerlemiyor a*******

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "aaa ama devletin polisi acelesi vardir belki, hem zorda kalinca polis nerde diyorsunuz"
    Seklinde polisin her yanlis hareketini savunmaya devam edenler olursa daha kotulerini de gorururz.

    Gecmis olsun keske o tutanagi alip dava acsaydiniz yalan yazilmis diye. Fotograflarla da bir guzel kanitlardiniz. Dedim once ama sonra bir dusundum oyle bir sey olmazdi herhalde ayni kafadan bir de hakime denk gelirdiniz ugrastignizla kalirdiniz.

    Gecmis olsun.
  • Aynı şeyi arkadaşlarda söyledi. Keşke fotoğraflasaydın hatalı tutanağı falan diye. Ama o anda sinirden elim ayağım dolandı. Yüzüme baka baka sanki hiçbişeyden haberi yokmuş gibi yalan söylemesi zoruma gitti. Ben düzeltiyim yarın gel al deyince bende geri verdim. Yarın nasıl bişeyle karşılaşırım Allah bilir. Başka bi suç atar beni içeri atarlar bile düşünüyorum artık heran herşey olabilir. Arabalara kamera takılması zorunluluğu gelicek gelicek deniyordu. Şahsi aracımda mevcut zaten artık ucuzundan bitane alıp şirket aracınada takmayı düşünüyorum. İşi şansa bırakmamak lazım. Heleki böyle çakallar olduğu sürece.
  • aaaa polis öyle şey yapmaz



    resimlerden bişey anlamadım ama duster kullanan kimse o haklıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ama Karadeniz insanı memnun bence.
  • Ondan sonra yok bi de polislere laf söylemeyin bilmem ne
  • Firma çok büyük ceza alır üstlerine gidin bence ama unutmuşum yandaş firma aleyhine karar verirse hakim fetodan içeri atılır ondan hiç uğraşmayın en iyisi
  • Keske eski tutanagi da alsaymissiniz ya da fotokopisini alsaymissiniz. Gorevi kotuye kullanmaktan sikayet ederdiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jon Snow12 kullanıcısına yanıt
    Eskiden hırsızdan çeteden mafyadan korkardı millet. Artık ciddi anlamda hükümetten polisten yandaş firmalardan korkar olduk. Bu mesajları buraya yazarken bile aklımda düşünce var başıma bişey gelir mi diye. Hakkımızı aramaya çekinir olduk. Zamanında elime fırsat geçti yurtdışına çıkmak için ama kullanamadım. Tekrar fırsat geçse hiç düşünmeden kabul eder giderim.
  • Türkiye'de en çok davası olan firma eminim karayollarıdır. levhalardan kaynaklı kazalar oldukça fazla. artı kışın yolu kumlayıp tuzlayıp kar eridikten sonra hiçbir tedbir almamaları cabası.

    2012'de sırf bu yüzden kaza yaptık. kazayı duydukları anda karayollarından ekip geldi orayı süpürmeye başladı. bende hem öncesinin hem de temizlediklerinde fotoğrafını çekmiştim. ne süpürüyorsunuz dediğimde başlarındaki şefleri kabalık etti, kanunu biliyorum deyince bembeyaz olmuştu suratı. normal şartlarda çelik bariyerleri bize ödetmeleri gerekiyordu, ödetemediler tabi. kendi ceplerinden çıktı biraz üzerine gidince.

    ters eğimli virajlar, tedbirsiz yol yapım çalışmaları. üzerine polisin geldiği zaman tuttuğu tutanaklar. ne desem boş. canınıza gelmemiş geçmiş olsun. geriden gelenleri uyarma çabanız için ayrıca şahsım adına teşekkür ederim. hassas olmamız lazım bu konularda.

    inşallah istediğiniz gibi, hakettiğiniz gibi muamele görürsünüz. Allah beterinden saklasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik beşli

    aaaa polis öyle şey yapmaz



    resimlerden bişey anlamadım ama duster kullanan kimse o haklıdır

    aha da ufuk denen cezalı eleman burda. bu adamı salıverin dışarı
  • Karakoldan bi tanıdık bulup onun kanalıyla tutanağı sorduk. 5 dk içinde gelip alabilirsiniz tutanak hazır diye haber geldi. Bu sefer gerektiği şekilde tabelalar kaldırılmış ve "Yol bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili yer öncesinde, trafik uyarı ve ikaz levhaları bulunmamaktadır." notu eklenmiş. Benim yıpranan sinirlerim gece boyunca uyuyamama sebep oldu ama tanıdık sayesinde bu sıkıntıyıda çözdük sanırım.
  • İnsanlar "Allah polisin eline düşürmesin" derken bunlar ne diyor derdim, meğer böyle olaylar yaşayanlar diyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yine iyi aramışınız da polis gelmiş



    Ben geçen hafta istanbul Sancaktepe de 14 kere aradım

    Telefon çalmadı ! Düşünün telefon çalmıyor bile.





    25 dakika sonra aradım açtılar çok yoğunuz dediler.





    Yine de şahsım adına size teşekkür ediyorum konunun peşini bırakmadığınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ülkede yasama, yürütme ve yargı tek elde toplanınca bu tür olaylarla karşılaşmamak mümkün değil.



    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da kanıtım

    Polis Kazada Taraflı Tutanak Tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.