Şimdi Ara

Mitsubishi Carisma Yedek Parça Pahalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    15-18 aralığında bir araç bakıyorum bu ara. Mitsubishi carisma dikkatimi çekiyor daha önceden de lancer kullandım. Ancak yedek parça fiyatlarından dolayı kafam karışık. İnternette bir far 350 tl civarı görünüyor diğer parçalarda öyle . Yürütme maliyetleri bakımından zor bir araç mıdır? Yoksa fiat, renault gibi yedek parçası daha ucuz bilinen araçlara mı yönelmeli ?



  • Pahalı kardesim. Kaza yaparsan yandin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam açma düğmesi, havalandırma ızgaraları gibi iç aksam pahalı, zamanı biten motor ve yürüyen aksam ile ilgili parçaları genelde ucuzdur. O far muhtemelen Çin malıdır (Depo) işi görür sonuçta. konfor ve yol tutuş bakımından yerli araç gibi olmadığı zaten kendini belli ettirir.

    Alternatif olarak Mazda bakılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth

    cam açma düğmesi, havalandırma ızgaraları gibi iç aksam pahalı, zamanı biten motor ve yürüyen aksam ile ilgili parçaları genelde ucuzdur. O far muhtemelen Çin malıdır (Depo) işi görür sonuçta. konfor ve yol tutuş bakımından yerli araç gibi olmadığı zaten kendini belli ettirir.

    Alternatif olarak Mazda bakılabilir.

    Mazda 323 ler çok boş klima, abs , srs hiç biri yok genelde. 626 larda var onlarda 92-93 model. 98 model olunca fiyat 20 yi rahat geçiyor
  • 15-18bin olan carismalar genelde çok sağlam olmuyor malesef. Lantislerden bulunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.