Şimdi Ara

Ryzen 1600x ve rx580 sistem için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ardaşlar merhaba bir süredir sistem toplamaya karar verdim ve amazondan uygun bulduğum parçaları sipariş verdim. liste bu şekilde:

    asus b350m plus (94 dolar, ürün elime ulaştı.)
    ryzen 1600x (225 euro, 1600 gönderıme kapalı olduğu için prime bitmeden dün sipariş verdim)
    aorus rx 580 8gb (255 euro, 15 haziranda sipariş vermiştim hala bekliyorum. dün amazon.fr den de bir rx580 siparişi daha geçtim)
    patriot 2x8gb 3200 mhz (103 dolar, 2 ağustosta sipariş verdim)








  • 1.Be quiet gayet güzel.
    2.Bazı soğutuclar macun sürülmüş şekilde geliyor bazıları yanında küçük bir macun gönderiyor.Kutu içeriğine bakman lazım.Çıkmazsa türkiyeden alırsın macunu.Macun kullanmak şart.Isıda çok değişim oluyor.
    3.Kasa leş.Bu sistemi o kasaya koyarsan en büyük ayıbı yaparsın.500w dandik seninki.Yetmez.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    peki sadece psu alsam olur mu? kasayı kablo düzeni ve pratikliği açısından çok beğeniyorum fakat hava sirkülasyonu ve performansa etki edecek iyi uygun bir kasa bulursam alabilirim. ayrıca ksayı değiştirirsem 2 adet ml 120 kasa fanı da alacağım.
    macun evde biraz vardı fakat kaliteli birşey olsun diye, işlemcinin yanında addon item olarak 5 dolar civarında birşey almayı düşündüm.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Bende seninkine benzer xigmatek kasa kullanıyorum.Hava sirkülasyonu diye bir şey yok.Isınan hava içerde kalıyor.Egzos fanı tek başına yeterli olmuyor.Bak şöyle ucuzundan bir kasa alabilirsin:http://www.sinerji.gen.tr/power-boost-vk-g1023s-usb-30-pencereli-gaming-kasa-psu-yok-pmu405570
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    açıkçası bilinir olmayan bir ürün almak içime sınmıyor. benim için şekil ışık vs önemli değil ciddi ciddi sıcaklığa 5 10 derece etkisi olacaksa değişirtirmek ideal yoksa bir süre bununlada idare edebilirim. amazonda 60 euro civarında thermalthake gibi kaliteli markaların kasaları var onlara bakıyorum uyugn kaliteli bir ürün bulurum umnarım. kasa sorun olmaz diyordum ekstradan iş çıktı şimdi bide psuya karar vermek lazım :D millet genedle 550w almış olmadı parçalar gelince bu kasada test ederim beğenmezsem vatan hepsiburada gibi biryerden son olarak sadece kasa ve psu alırım.
  • Anakart kaç gün de geldi?
    HYPER 212 115watt E5 XEON İşlemci de kullanıyorum %100 kullanımda saattlerce yük altında max 70 olmakta fan hızı full de olmadığı halde.Tavsiye ederim ayrıca çok sessiz.
    10TL ye aldığım kasa içi fanı olmasa duyulmaz diye düşünüyorum.
  • amazon.com dan 13 günde gelmiş. hyper 212 zaten çok popüler fakat be quiet pure rock slim'de sanırsam ykaın performans gösteriyor emin olamadığım için sordum.

    psuyu kesin değiştiricem artıok ama kasadan hala emin değilim değiştirsemmi yoksa kalsa mı diye
  • kargo bedava diye amazon.de den bakıyorum oradada 40 euro be quit 20 euro aradaki farka değer mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.