Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
26
Favori
212.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta önce bu modemi aldım. Modemin yazılımını değiştirebilir miyim? güncelleyebilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recooz

    Doğru forum konusunda mıyım bilmiyorum ama Öncelikle merhaba. Elimde bir adet zyxel vmg3312-b10b modem var ve turknet sınırsız Fiber internet mevcut. Bir adet te samsung galaxy note 2014 Edition tabletim var ve bunda da 10 gb internet mevcut.

    Gelelim soruma : elimdeki mevcut modemin İnternetinş İptal edip elimdeki tabletin İnternetinş modem aracılığıyla kablolu ve kablosuz olarak paylaşmak istiyorum. Bunu yapmak istememin sebebi ise evimde modeme kablolu ve kablosuz olarak bağlı akıllı ev sistemlerinin olması.

    Bu konuda yardımcı olabilen olursa müteşekkir olurum.
    anladığım kadarı ile tablette 3g ile internet alıyorsunuz, interneti tabletten modeme ancak sim kartı çıkarıp bir ara aparat ile bu modeme eklerseniz o şekilde wifi olarak dağıtabilirsiniz modemin içerisindeki yazılımda 3g ayarı mevcut o yüzden ancak bu şekilde olacağı kanatindeyim




  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Zyxel modemi sattım 4.5 g modem aldım xiaomi mi wifi 3 modem ile hem kablolu hem kablosuz paylaşıyorum. Teşekkürler
  • Bu modemde kronik sorunlar var kendi kendine sinyal kesiyor dsl isigi gidiyor bazen düzeliyor modemin fisini takil cikarinca oluyor genelde 1 ay ugrasmistim duzelmedi elektrkk kesildi geldi duzeldi aradan 6 ay gecti simdi yine oldu degistirmek en iyisi sanirim
  • Ethernet bağlantısı 75 mbit, kablosuz 47 mbit. Modemde yapmadığım ayar kalmadı neredeyse. Bir yolu olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PatakoZ

    Ethernet bağlantısı 75 mbit, kablosuz 47 mbit. Modemde yapmadığım ayar kalmadı neredeyse. Bir yolu olmalı.
    Ben de ayni sorunla karsi karsiyayim maalesef. 2+ senelik superonline fiber huzurumdan sonra yeni adresimde ttnet fiberi daha yuksek hiz sagladigi icin bugun ttnete gectim kablo ile baglandigimda 90-95mbit arasi hizlar gormeme ragmen wi-fi da hizim 30mbiti gecemiyor. İlk sayfadaki ayarlari yapmam da hizda herhangi bir yukseme saglamadi maalesef.
  • go_spurs_go kullanıcısına yanıt
    Bu adaptörden gelen ses yakında adaptörun bozulacağı anlamına gelebilir içindeki kondansatör bozulmaya başlamıştır

    Cihazinizi kapatıp açtığınızda geç açılıyorsa yada acilamiyorsa adaptörun bozulmuştur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0xb0r4

    Ben de ayni sorunla karsi karsiyayim maalesef. 2+ senelik superonline fiber huzurumdan sonra yeni adresimde ttnet fiberi daha yuksek hiz sagladigi icin bugun ttnete gectim kablo ile baglandigimda 90-95mbit arasi hizlar gormeme ragmen wi-fi da hizim 30mbiti gecemiyor. İlk sayfadaki ayarlari yapmam da hizda herhangi bir yukseme saglamadi maalesef.

    Alıntıları Göster
    Eski bir Cisco modemim vardı elimde, onu access point olarak kurdum 5ghz olarak ayarladığımda wi-fi'da 90mbit hızlara ulaşabiliyorum ancak tüm cihazlar 5ghz desteklemediği ve 5ghz ayarladığımda range düştüğü için 2.4ghz kullanmak istiyorum, fakat 2.4ghz olarak ayarladığımda da wi-fi hızı Cisco modemde de 15-20'lere düşüyor. 2.4ghz kullanırken modem ayarlarını hızı 60-70'lere çıkarabilecek şekilde değiştirmem mümkün mü ?




  • ilk mesajdaki 4. maddeye benzer manuel ayar varsa wifi 2.4'de yuksek hız alınabılır.
  • üç şey yapıyorsunuz.

    1. ağ analizi yapın ve kullanılan kanal nolarını analiz edip çakışmaları en aza indirin. kanal nosunu otomatik veya manuel olarak diğer seçenekler için yine deneyebilirsiniz. tavsiyem 2 veya 8' i manuel deneyin.
    2. ağ adaptörünüzün ayarlarına girin ve 802,11 ac veya 802,11n ne görünüyor buna bakın. otomatik seçi
    m varsa hem manuel hem otomatik deneme yapın modeminiz veya ap niz ac ise ac seçin. modeminiz 2,4 ise mesela 802,11n seçebiilirz
    3, modeminizde bant frekansını kontrol edin. otomatik ise 40 mh e çekin. bu üç madde ile lan hızınızın değişimlerini gözle görebilirsiniz.
  • kablosuz bağlantıda wifi status' de 150 mbps' nin üstünde bir bağlantı hızını gören oldu mu? ne yaptıysam olmadı 150 diyor 151 demiyor..
  • Acaba zyxel VMG3925-B10B kullanan varmı tavsiye lazım
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    300 Mb/s yazıyor bende. Kablosuz Ağ'daki diğer kısmından modu; sadece 802.11n olarak işaretledim, onunla ilgili muhtemelen. Zaten bir de bant genişliğini 40 Mhz yaptım. Son sürümde ayarlarda çok bir değişiklik yapamıyorsunuz. Son sürüme de zorla güncelleniyor modem zaten.

    Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler
  • Bende de modem var sürekli wifi kopuyor yeniden bağlaıyor bazen yeniden bağlanması 5-10dk sürüyor kanalı 8 bazen 13 yapıyorum ama sorun devam ediyor kesin bir çözüm yolunu bilen var mı? Modem bıktırdı iyice.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmokx

    Aynı modemi kullanıyorum. TTNet menşei li. Türknete geçiş yaptım ama bir türlü VDSL2 olarak bağlanamıyoru. 35 olan paketimden sadec 14 mb. görebildim. Sanırım VDSL2 olarak bağlı değilim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar acil cevap sadece bu sebep ile modem değiştirmeyi düşünüyorum.Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyelerZyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler
    TTNet menşei li. Türknete geçiş yaptım ama bir türlü VDSL2 olarak bağlanamıyoru. 35 olan paketimden sadec 14 mb. görebildim. Sanırım VDSL2 olarak bağlı değilim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar acil cevap sadece bu sebep ile modem değiştirmeyi düşünüyorum.bu konuda bılgısı olan varmı?
    aynı sorunu yasıyorum bir turlu cozumbulamadım




  • SNR degerleri nasıl ?

    xdsl istatıklerı yani ?
  • zank kullanıcısına yanıt
    VDSL'e geçiş için destek kaydı oluşturun ve turknetdestek kullanıcısına PM gönderin.
    Gösterdiğiniz değerlere göre ADSL kullanıyorsunuz, VDSL'e geçince hızlanacaksınız.
    Bu yüzden modem değiştirmeyin.
  • Guest-A3C0D62FB G kullanıcısına yanıt
    bu scripti kuran oldumu silinmiş nerden indirebilirim
  • Ttnet ten alınmış modem var bende ama turknet ten internetim ve bağlantı yapamıyorum, bunun bir yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.