Şimdi Ara

Diesel saat alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle ilanda bulunan saat nasıl. Satıcıya sorduğumda saatin orjinal olduğunu ama ithalatçı garantili olduğunu söyledi. Sizce orjinal olmama olasılığı var mı ve ithalatçı garanti başıma dert açabilir mi ?http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/diesel-dz4343-kol-saati-P190534733

    Ayrıca forumda diesel'e para mı verilir fason firma tarzında yorumlar okudum. Siz ne düşünüyorsunuz ?



  • Öncelikle şunu belirtmeyi isterim. Saat aşkı saate ilgisi olan saat severler otomatik ( Mekanik ) saate ilgi duymaktadır. Bunun nedeni ruhu olmasıdır saatin! Senin dediğin marka pantolon da satıyor parfüm de iç çamaşırı da bu ve bunun gibi firmalar saati tabi ki fason yaptırıyor. Saat alacaksanız işi sadece saat üreten firmaları tercih etmenizi öneririm.

    Linkini attığım videonun 1:34 saniyesindeki cümleye dikkat etmenizi öneririm.

    https://youtu.be/jzX7gdp2U8g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlkrt01 -- 2 Ağustos 2017; 23:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz kardeş , bu markalar saat değeri taşımıyor para na yazık .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader herkes tutturmus mekanizma diye. Egr tipini bevendiyseniz alin mekanizmasini ne yapicaksiniz. Araba mi bu beygiri olsun gucu olsun. Uzun sure dayanir saatler, begendiginizi, sizi mutlu edeni alin kullanin. Ne yapicaksiniz mekanizmayi cok merak ediyorum..



    Not: diesel, armani, tissot ve omega saatlerim var. o yuzden kimse marka fsnligi yapiyor demesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz. Çin'de üretiliyorlar ve tamamı fason. İçindeki mekanizma beş para etmeyen ürünler. Gidin bir Seiko, Orient alın adamlar mekanizmaları kendileri üretiyorlar. Ya da biraz daha katın çok kaliteli Tissot modelleri bulabilirsiniz. Casio'nun Edifice serisi de çok güzeldir. İlla şekil ve hesaplı diye tutturuyorsanız bir Edifice alın. Emin ol kalite olarak o Diesel'leri Fossil'leri donunda sallar. Ben de bir zamanlar Diesel ve Fossil marka saatlere sırf şekil göründükleri için almak istiyordum ama ne zaman saat forumunda deneyimli insanların saatlerine baktım işte o zaman mekanik saatlerin gerçek saatler olduğunu anladım. Saat ancak saat markasından alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Nisan 2018; 16:29:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diesel marka saatlerin tasarımına hasta oldum. Özellikle bir model görmüştüm 7888 o da replika dediler bilmem dogru yanlıs 7395 in replikasıymıs aga replikasını orjinalinden daha guzel yapmıslar ufak tefek dokunuslar ile . Ama saat orjinal gibi duruyor. buradaki saatci abi onu 1000 liraya veriyorlarsa kesinlikle replikadır falan dedi. Emin olamadım saat saat getiriyor onu ama bir turlu istedigim modeli istediigm fiyata bulamadım. istanbulda tahtakalede replikalarını bulabilirsin falan dediler. Ama replikasını da orjinal diye yutturaiblirler cunku ürün o kadar cok benzer yapılıyor ve kalaiteli apılıyor ki anlayamazsın. Valla bende anlaamadım. O yüzden bakıyorum önerisi olan arkadas varsa sevinirim.

  • Tipleri güzel ama mekanizmaları sıradan...







    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski ama yinede fikrimi paylaşmak isterim.Ben saatleri aksesuar olarak takan birisiyim.Bir gün koluma bakıpta saate bakmamışımdır.Yani biraz gösterişli olması kafi.İşin özü aksesuar olarak ve gösteriş meraklısıysanız alabilirsiniz.

  • Fe0 F kullanıcısına yanıt
    Saati alalı 4 yıl oldu valla takvimi bir tık problemli onun dışında 4 yıldır ilk defa 2 hafta önce kordonu değiştirdim onun dışında sıfır sıkıntı. Görüntüsüne zaten diyecek yok. Mekanizma sıradan fakat kalitesiz değil.
  • Bende 2016 da aldığım Diesel saati hala kullanıyorum.Hiç problem yok.Deri kordonunda bile aman aman yıpranma yok.

  • Teknolojik olarak aham şaham bir şey beklemeyin ama görünüüş olarak başarılı saatleri var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.