Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.316
Cevap
379
Favori
1.519.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Var, 2 sn kadar tutuyor. Park freni kullanımı hariç devre dışı bırakılmıyor.
  • texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz Hill hold sanırım. Benim sorduğum düz yolda araç durduğu zaman frene basmaya gerek kalmadan hareket etmesini önleyen sistem. 3008de de yoktu diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Bu sistem benim eski tigu da vardı. Acayip kullanım kolaylığı sağlıyordu.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    şirket aracım golf'te de mevcut alışınca insan arıyor gerçekten. keşke yokuş iniş asist yerine auto hold koysalarmış. yine de bir süre sonra alışılır eski sisteme.
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Evet benim dediğim yokuş yukarı veya aşağı sadece, VW'deki gibi değil.
  • Haydi hayırlı olsun. Havuzlu paspaslarımız da satışta.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/citroen-c5-aircross-2019-ve-sonrasi-3d-araca-ozel-3d-havuzlu-paspas-a-kalite-urun-koku-yapmaz-490221920

    Aynı zamanda bagaj havuzu da var. Ancak üst raf alt raf ayrı olarak satılıyor. Artık siz nerde kullanacaksanız ona göre alıyorsunuz.
    https://urun.n11.com/bagaj-havuzu/citroen-c5-aircross-ust-raf-hali-bagaj-havuzu-P385091770



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 17 Ekim 2019; 13:44:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutist

    Ben araçla ilgili birkaç izlenimimi diğer c5 başlıklarında paylaşmıştım, bu başlıkta toparlayayım istedim.
    Onceki aracım 320ied idi, bazi kiyaslamalarimi buna gore yaptım. Bu araci da yabanci forumlarda cok araştırarak ve 2 kere test ederek içime sinerek aldım. İyi ki de almışım.
    Aracım inci beyazı dizel shine+otoyol+19inc

    Dost acı söyler once EKSİLER;
    1. Motor Sesi: Çok açık ara motor sesi en rahatsız edici özellik. Daha once dizel araç kullanmadığım için müthiş derecede içerde hissediyorum. Hanım kamyonete benzetti. Hatta dur kalklarda ayaklarda hafif bir titreşim bile oluyor. Jetta ford audi bmw mercedes dizellerine bindim ama böyle bir ses yoktu. Dur kalklarda tır tır fena. İlk aksiyonum Motor izolasyon işini araştırmak olacak. Yaptıranlar etkisi oldu mu yazsın lütfen.
    2. Ses Sistemi: Onceki aracimda harman kardon vardı ve şimdi çok üzgünüm dostlar. Adamlar opsiyon olarak focal bile koymamış. Parasını veren alsın bari kardeşim niye psa da focal varken koymuyosun!
    3. Kamera: Cimrilik, başka birşey değil. Nokia vga kamera sanki. Hele gece tam çamur. Böyle üst düzey donanımların yanında hiç yakışmıyor. Psa daha ne kadar küfür yicen acaba.
    4. Hafızalı koltuk icin nappa yani 20bin bayilman lazım, 2 kişi aracı kullanıyorsa aranan bir özellik.
    5. Ayakla bagaj açma kapamayi migrosta deneyim dedim maymun oldum. Biraz pratik yapip sensorlerin yerine alışmam lazım. Halen ilk birkac denememde olmuyor. Neyseki anahtartan yonetebiliuoruz.
    6. Karşılama aydınlatması olarak gece kapıları açtığımda farlar yanmıyor. Muhtemelen ben ayarını bulamadım, bilen varsa iletsin lütfen.
    7. Tavandaki perde mi tül mü hiç koyma bari. İnce olsun da ışık girsin diye yaptılar muhtemelen yoksa para değil yani! Yazın ne kadar yanacağız bakalım.
    8. Klima kumandaları dokunmatik olmaz olamaz. Cok gereksiz bir fütüristik hareket.

    ARTILAR OLEEY!
    1. Suspansiyon tabi ne sandın! 1 numaralı sebebim. XC 60 bile nerdeyse bu kadar konforlu değildi. Muhendislere hürmetler, sayelerinde piyasada konforlu bir suv umuz oldu.
    2. Yarı otonom ve adaptif hız sabitleyici gibi bir çok arabada yarım milyon liraya bulunan ozellikler burda 245 bin seviyesinde alınabiliyor. Hem de çok başarılı bir şekilde çalışarak. Fiyat performans rocks!
    3.Direksiyon çok güzel ya, yumuşak yumuşak şehir içi arabayı kullanmaya doyamiyorsun. Her manevra ayrı keyif. Atari salonlarında ki gibi.
    4.Arkaya 2 bebek koltuğu koydum, ortaya bakıcı, yanima da hanım tamam. Mutlu aile tablosu gel cek resmimizi.Bu sınıfta bu genişlik ve koltuk dizayni sadece ds7 de vardı. Onda da kızakli sistem yoktu.
    5. Farlar maşallah gündüz gibi aydınlatıyor ama yükseklik ayarını bulamadım. Biraz aşağı gösteriyor. Var mi bilen?
    6. Koltuklar cok rahat yat uyu. Dolgu maddesi visco gibi bişi sanki.Yan destekleri biraz zayıf geldi virajlarda ama rahatlığı yeter.
    7. Dokunmatik başarılı, Android auto gayet güzel çalışıyor. Göstergede navigasyon yok :( googlemap varken gerek yok eyw ama kullanmasak ta havamizi atardık ne var. 3008de var
    8. Her sokakta olmaması güzel mesela. 3008 ne öyle arkadaş bir alana bi bedava gibi.
    9. ZF sonrası eat8 üzer mi diyodum çok üzmedi. ZF in yeri ayrı tabi üstüne tanımam. Yalnız arabayı teslim alırken bana da bayii seneye eat6 gelecek sanslisiniz siz dedi,ben de çömez heralde diye he he demiştim. Bakıyorum ki ciddi bunlar. Normalde trend yeni gelen hep bi daha iyisidir şeklindedir. Ucuz olacaksa 4 ileri getirsinler.

    Tüketim konusuna girecek kadar çok kullanmadim. Yine yazarım kullandıkça
    Hocam göstergede Navigasyon yok derken neyi kasıt ettiniz?




  • cianni kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi navigasyonu yok demek istedim. Sadece android auto yada car play ile navigasyonu kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı teslim alanlara 4 sorum var;
    1. Far yükseklik ayarı nereden yapılıyor. Led olduğu için yok mu acaba? Sadece halojenlerde mi oluyor.
    2.yan aynaları ısıtmak icin ayri bir dugme yok sanırım. Ust cam ısıtma tuşuna basinca mi aktif oluyor sadece? Uzun yolda yağmurlu havada ben surekli acik kalmasını istersem?
    3. park ederken ekrana konuma gorek göre ustten yandan görüntü getiriyor ve ben her seferinde standart görüntü icin dokunmatik ekrana dokunuyorum :) sabit kalsın hep standartta, var mi yolu?
    4.resimdeki gibi bir işçilik hatasi sizde de var mi? YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar
    Shine modeli almak istiyorum.Ancak otoyol sürüş destek sistemi olan bir araç gelmemiş. Otomatik park özelliği olanda yok.Otoyol sürüş desteği gerçekten gerekli mi yoksa bu özelliksiz araç almak zorunda kalacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Ben 4. madde için yorum yapmak istiyorum. Olmamış artık bu kadar bariz hata olmaz. Ancak neyseki çözümlenecek bir sorun. Müsait olduğunuzda servise gittiğinizde kısa sürede halledilecek bire sorun bence.

    Bu arada led ler için yükseklik ayarı yok diye biliyorum ben. Led kendisi otomatik ayarlıyor.
  • selim20 kullanıcısına yanıt
    Tabiki otoyol sürüş destek sistemi olmazsa olmaz değil. Ancak verdiğiniz ek paraya göre aldığınız özellikle oldukça fazla. Otoyol Sürüş Destek Sistemi
    Dur-Kalk özelliğine sahip Uyarlanabilir Hız Sabitleme Sistemi +
    Genişletilmiş Trafik İşareti Tanıma Sistemi + Sürücü Dikkat Uyarı
    Sistemi + Akıllı Far Asistanı +
    Otoyol Sürücü Destek Sistemi

    Sadece adaptif hız sabitleyici bile diğer markalarda çok yüksek ücretlerle alınabiliyor. Bu sebeple eğer varsa tercih sebebi olabilir. Ancak yoksa "tüh yokmuş" dedirtmez.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    5000 tl fark verip bu özellikleri almak bana da mantıklı geliyor. Bir tane bile bu özelikte araç yok sanırım kasım ayına gelecek partidede araç yok.Zaman geçtikçe fiyatıda gıdım gıdım yükseltmeye başladılar Yakında 3008 e yaklaşır.Acele etsem mi beklesem mi bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler diliyorum. Fotoğraftaki durum işçilik anlamında ve kalite kontrol anlamında bende soru işareti oluşturdu. Ama serviste kısa sürede hallolacak birşey. Nazarlık olsun diyelim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ECO tuşu ve SPORT tuşu ile ilgili olarak hiç değinen olmadı.

    Tam olarak nelere ayar çekiyor ve ne zaman kullanmak lazım, bilgi verebilecek olan var mıdır?
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Ben de cok şaşırdım bu hataya. Ufak tepek çapaklara hazırız ama bu devirde bu teknolojide boyle bir hata akıl almaz. Oğlana akülü araba alsam orda görürdüm ancak. Neyse ki telafisi var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Orta sınıf her arabada olan, aracı biraz yuksek devirde kullanmaya yarayan tırt bir özellik. Süspansiyonda direksiyonda bir değişiklik olmuyor. O yüzden kimse yazmamıştır 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Özellikle Eco'su ilave bir tüketim ekonomisi yapsa çok güzel olur aslında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    + 2 yıl garantisi hakkında bilgisi olan var mı? Şu an satılan tüm araçlarda var mı +2 yıl garanti?
  • mfy M kullanıcısına yanıt
    Lansman döneminde kaparo gönderen kişilere verildi +2 yıl garanti. Ancak "Hadi +2 yıl garanti satın almak istiyorum" dediğinizde 1000-2000 tl gibi birşey ile alınabilecek bir üründür diye tahmin ediyorum. Bayi ile pazarlık yaparak bile telafi edilecek bir tutar. Çok takılmamak lazım bence +2 yıl garanti var yok olayına. Dediğim gibi cüzzi bir tutara satın alabiliyorsunuzdur siz de.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.