Şimdi Ara

Allahını seven yardım etsin! (Konu ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen yardım!

    Muayene oldum fakat doktor bir bakışta benim sağlam olduğumu söyleyerek "Askerlik yapabilir" teşhisi koydu. Ve benimle birlikte odaya 3 asker daha alarak hemen imzalayıp gönderdi. Film bile çekmedi. Bu olay 1 ay önce oldu. Benim de belim yıllardır çok kötü ağrımakta. Dün başka hastaneye gittim doktor ağırlık sakın kaldırma dedi. Bir kere kaldırdım 1 ay yatmak zorunda kaldım. Dün 5-6 ilaç ve korse yazdı mutlaka kullan dedi.

    Şimdi size soruyorum:
    1)Acemi birliğine gittiğimde sağlığım için çürük verirler mi?
    2)Oldu da çürük verilmedi benim bu ağrıyla baş etmem mümkün değil ne yapmam gerekiyor?

    Bu 2 soruyu yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.



  • Şubeden sevk ile gönderildiysen, itiraz hakkın var o karara.
  • İlgili forumun diğer konularında dertlerine derman bulmaya çalışan arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana,şifalar dilerim geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben şuan askerim. Acemi birliginde kimse seni iplemez. Yatak istirahati verir dururlar. Askere giderim, çüruk verilir diye odaklanma, hayal kırıklığı olur. Bende benzer durumdaydim ve baktim olmuyor kilom fazlaydı, kilodan hava değişimi almaya başladım

    O askerliği sana yaptırırlar. Ameliyat ile düzelmeyecek kadar kötü bi hâl alan rahatsızlıklara çürük verilir.

    Allah yardımcin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi birliğinde aldığın hava değişimi askerliğinden düşmüyor haberin olsun. Acemi birlikleri çok kalabalık olur, bu yüzden bu konularda istediğin hizmeti alamazsın, ilgi alaka çok az olur. Ben daha acemi birliğinde çürük alanı görmedim. Durumunu anlatırsın, muhtemelen usta birliğinde bu durumu anlat derler, belki seni acemi birliğinde zorlamayabilirler, ağır kaldırtmazlar, yatak istirahati verirler vs buda düşük ihtimal. Sonra usta birliğinde hastaneye sevkini istersin, orada da ''bi ihtimal'' çürük verebilirler ama inan bana buna ben kendim bile inanmıyorum, direkt çürük almak zor kardeşim. Peşpeşe hava değişimi verebilirler bir süre eğer durumun ciddi ise sonrasında da çürük verirler, bu iş ancak böyle olur diye düşünüyorum.

    Eğer hastaneye sevk alabilirsen sen hiç askerliğin henüz başlamadan bu işleri halletmeye bak, askerliğin ne zaman başlıyor onuda bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH POWER -- 30 Temmuz 2017; 14:57:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.