Şimdi Ara

James Cameron yeni bir Terminator üçlemesi hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  James Cameron yeni bir Terminator üçlemesi hazırlıyor
    Terminator, Titanic ve Avatar gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran usta yönetmen James Cameron, büyük çıkışını yaptığı Terminator serisini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Son yıllarda çıkan Terminator filmlerinde yer almayan usta yönetmen, serinin haklarının kendisine dönmesi ile birlikte yeni bir üçleme için hazırlıklara başladı.
     
    Cameron'ın yeni bir Terminator filmi üzerinde çalışmaya başladığı yönünde ilk haberler birkaç ay önce ortaya çıkmıştı. Bu haberlerde Cameron'ın yeni bir Terminator filmi hazırladığı ve bu filmin yönetmenliğini Deadpool ile adını duyuran Tim Miller'ın yöneteceği ifade ediliyordu. Usta yönetmen geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj sırasında konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
     
    News Australia'ya verdiği röportajda konu hakkında konuşan James Cameron, sadece yeni bir film değil, yeni bir Terminator üçlemesi hazırladığını açıkladı. Serinin haklarının 1.5 yıl sonra kendisine döneceğini söyleyen Cameron, serinin haklarını şu anda elinde tutan ünlü yapımcı David Ellison ile görüşme halinde olduklarını ve seriyi yeniden canlandırmak için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Usta yönetmen şu an için yeni bir üçleme ile seriye yeni bir soluk getirmek istediklerini ifade etti.
     
    Cameron bu röportajında Tim Miller'dan bahsetmemiş olsa da Terminator filminin hayata geçmesi halinde yönetmen koltuğunda Miller'ın oturması bekleniyor. Zira Cameron önümüzdeki üç dört yılı yeni Avatar filmlerini çekerek ve post-prodüksiyon aşamasını yöneterek geçirecek.







  • Gelsin bi film alien çeksin. sonra terminator çeker

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • james cameron bir şekilde proje içindeyse bu film olur, göreceksiniz..
  • Yıllar sonra burada... Serisinin ilk hangi üçlemesini izlemeliyim diye konular görğcez önüne gelen eski filmleri yeniden çekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Yıllar sonra burada... Serisinin ilk hangi üçlemesini izlemeliyim diye konular görğcez önüne gelen eski filmleri yeniden çekiyor

    katilmamak mümkün degil.




  • Bu film olur,sevdiğim bir seri hatta avatar resmine onu koydum :)

  • Arnold olmazsa terminatör olmazcılar gelmeden...

    Aslında esas senaryo zaman yolculuğu,john'un yokedilmesi üzerineydi gene aynı senaryodan mı yürüyecekler,yoksa tamamen başka bir senaryo üzerinde mi duracaklar bakalım.

    Aslında 3 leme olacaksa back to the future gibi bir zaman temalı üçleme iyi olabilir tam yerinde bırakıp son filme kadar heycanı koruyan.
  • Pes artık Genisys'in devamı ne olacak o zaman?

  • summer glau terminator olarak;

    lena headey sarah connor olarak;

    shirley manson da t1000 olarak gelirse izlerim.





    allahin belasi terminator:tscc.. hic bir terminator filminde. zevk alamaz oldum bunun yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim seriyi iyice yalama yapacaklar desenize. Peki neyi anlatacak? Yine insanları yok etmeyi başaramayan makinelerin beceriksizliğini mi? Kabak tadı verdi artık. Doyduk. Yeni, farklı yapımlarla gelin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir zaman sonra artık bu film serisindeki mantığı takip etmeyi bile bıraktım. Sarah Connor Chronicles dizisi gerçekten en az 10 defa baştan izlediğim istisna bir terminator uyarlaması ama istisna yani. 11. defa da izlenebilir. :) O derece iyi bir TV dizisi.

    İlk film bile değil. İkinci film tek Terminator filmidir bana göre. James Cameron gerçek bir sinamacıdır. Ama artık doymuş yapacağını yapmış bir sinemacı. Bu saatten sonra ondan bir şeyler yapmasını beklemek düş kırıklığı yaratır. Aynen Spielberg'den bir şeyler yapmasını bekleyip de War of the World yaptığını görmek gibi olur. Dramın da bilim kurgunun da dibine vurmuş tepesinden çıkmış sinemacılar bunlar. Yıllandıkça değerleniyor yaptıkları eski işler ama yenilerini görüyoruz her açıdan rezalet filmler. İsim haklarına sahip olan şirketler illa ki çekecek film Terminator adını taşıyan ama bir şey çıkmaz.

  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Terminatör de kadın pek tutmadı. Romantizm e kaçtı.

    Daha hödük bir tip bulmaları lazım. Normal yaşamında da soğuk tipli birisi. Terminatörü terminatör yapan Arnold un aslında rol yapamadığı için donuk donuk hareket etmesiydi. Yine benzer birisini bulup oynatmaları lazım eğer hikaye aynı şekilde olacaksa.
  • Abs

  • arnold schwarzenegger spor başladıydı ondanmış :)

  • Yıllar geçti TSCC'in bitirilmesinin yarattığı acı geçmedi, keşkelerim bitmedi. Başka hiçbir diziyi bu kadar özlemedim.
  • Zamanında seriyi adam gibi bağlayip bitirselerdi çok daha iyi olurdu.

    T2'nin yerini hiçbirinin dolduracağını düşünmüyorum ama yinede izlemesi keyifli olacaktır.
  • Cameron daha Avatar'in devam filmlerini 10 senede bitiremedi.
    Cok iyi filmler yapmasina ragmen projeleri cok uzun sürüyor. Adam sinema dünyasinda hep en son teknolojiyi kullanmak istiyor.
    Yeni bir Terminatör üclemesi gelirse bu tam olarak Cameron'un elinden cikmayacaktir gibi. Bir sekilde yapimci, executive, vs. gibi daha pasif bir sekilde filmde yer alabilir bence.
  • Senaristi, yönetmeni ve yapımcısı kendi olmadığı sürece bir şey beklemeyin.

  • Hikayenin çok ama çok iyi olması lazım, yoksa sadece görsellikle kalır.

  • Arnold Schwarzenegger olmazsa izlemem ögghh öggghh egvle egvle

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.