Şimdi Ara

Görünmeyen alt kategoriler ve çeşitli hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android sürümünde alt kategorilerin sıcak fırsatlar gıda bilgisayar vb veya oyun forumunda playstation kısmında spor rpg fps vb gibi alt forumların görünmeme sorununu çözebilirmisiniz birçok güncelleme geliyor ama bu sorun düzelmedi hala ios sürümünde sorun yok.

    Android

    Mesajlara eklediğimiz görüntüler %100 de takılıyor tam olarak yüklenip önizlemesi çıkmıyor. Ayrıca bir görüntü eklediysek mesajı gönderdikten sonra iletimizde eklemiş olduğumuz resmi uygulamada göremiyoruz, tarayıcıdan iletimize baktığımızda resim yüklenmiş ama önizlemesi hatalı gözüküyor.

    Mesaj yazarken gönder butonu tek seferde iletiyi göndermiyor, hızlı bir şekilde lütfen bekleyin yazısı çıkıp kayboluyor iletiyi 4-5 kere gönder butonuna ard arda basarsak anca yolluyor.

    Haberdar et kısmına eklediğimiz kişiler, tarayıcıda iletiyi düzenle deyince haberdar et kısmında gözükmüyor iletiyi tarayıcıdan düzenleyip gönderince uygulamadan eklediğimiz kişiler iletiden kayboluyor. sürekli kişileri tekrar eklemek zorunda kalıyoruz.

    Son olarak sayfa yüklemeleri ve uygulama hızı önceki güncellemeler de biraz düzelsede tarayıcı ya göre hala biraz ağır bu konuyada ele atabilirseniz memnun oluruz teşekkürler kolay gelsin.


    Görünmeyen alt kategoriler ve çeşitli hatalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 17 Ekim 2017; 20:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.