Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Soru-Cevap bugün 22:30'da sizlerle (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
4
Favori
30.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Youtube'de ban atiyorlar Amazon sorusuni sorunca

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'daki bu canlı yayının eleştiri bulunan bütün yorumları silindi arkadaşlar. Videoya gittiğinizde yazılan bütün yorumlar hep olumlu. Tesadüf işte(!)
  • DH yönetici ekibi, bu olayı çok çok kötü yönettiniz ve imajınız büyük hasar aldı, bilesiniz. Bundan sonra toparlama ihtimaliniz çok düşük. Paşa gibi özür dileyin, gönül almaya bakın.
  • Arkadaşlar şu feyktofeyk nickli kişinin mesajlarına sakın cevap yazmayın.Onun amacı milleti tahrik edip hakaret ettirerek bu konudan şikayetçi olanları banlatmak.Nickinden bile belli feyklerden biri olduğu.Dünden beri bununla beraber birkaç feyk üyenin küfür,hakaret dolu mesajlarını defalarca şikayet etmeme rağmen en ufak işlem yapılmadı.Durumdan şikayet eden herkes küçücük bahane ile anında mesajı silinip banlanıyor.Organize bir durum var o yüzden şikayetçi olurken kelimelerinizi dikkatli seçin.Eli tetikte ban atmak için bekleyen adminler var.Bu yaptıkları psikolojik olarak nasıl bir ruh halinde olduklarını gösteriyor.
  • Şu dakikadan sonra yazılarınızın ve açıklamalarınızın kimse için inandırıcı olacağını düşünmüyorum Mesut Bey. İnsanları böyle bir uygulamanın başladığına dair KOCA KOCA yazılar ile bilgilendirmeniz gerekiyordu daha önceden. Sözleşmeyi ve bilgilendirme notunu sonradan değiştirip bu zaten vardı biz para kazanmıyoruz demeniz inandırıcı değil.

    Bu işten DH olarak para kazanıyor olmanızı yadırgamazdım şahsen. Sonuçta hepimizin kullandığı bir platformun gelişmesi için güzel bir gelir kapısı olabilirdi ancak Murat Bey'in işe alınıp arkadan böyle planlamaların yapılıp bunun kullanıcılar tarafından öğrenilmesinin akabinde kimseyi ikna edemezsiniz.

    Bu yazdıklarımı kapanan Amazon konularını okuyup yazdım, kişisel bir keşfim vs yoktur. Tamamen yazışmaları ve sizin açıklamalarınız karşılaştırarak fikir beyan ediyorum. Konuların bir bir kapanıyor olması da sizin inandırıcılığınızı tamamen yok etti.

    Umarım bu iş büyür. Esenlikler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belverus

    Şu dakikadan sonra yazılarınızın ve açıklamalarınızın kimse için inandırıcı olacağını düşünmüyorum Mesut Bey. İnsanları böyle bir uygulamanın başladığına dair KOCA KOCA yazılar ile bilgilendirmeniz gerekiyordu daha önceden. Sözleşmeyi ve bilgilendirme notunu sonradan değiştirip bu zaten vardı biz para kazanmıyoruz demeniz inandırıcı değil.

    Bu işten DH olarak para kazanıyor olmanızı yadırgamazdım şahsen. Sonuçta hepimizin kullandığı bir platformun gelişmesi için güzel bir gelir kapısı olabilirdi ancak Murat Bey'in işe alınıp arkadan böyle planlamaların yapılıp bunun kullanıcılar tarafından öğrenilmesinin akabinde kimseyi ikna edemezsiniz.

    Bu yazdıklarımı kapanan Amazon konularını okuyup yazdım, kişisel bir keşfim vs yoktur. Tamamen yazışmaları ve sizin açıklamalarınız karşılaştırarak fikir beyan ediyorum. Konuların bir bir kapanıyor olması da sizin inandırıcılığınızı tamamen yok etti.

    Umarım bu iş büyür. Esenlikler.

    çok güzel bir gelir kapısını kendi elleri ile kapattılar. bu saatten sonra kimse bu sitede referans olan linke tıklamaz. önceden arkadaşlar bizim böyle bir gelir planımız var, siz ne dersiniz diye tartışmaya açsalar şimdi ekmeğini yiyor olurlardı. ama artık çok geç, o tren kaçtı. hep hinlik, hep cinlik ama cin olmak için önce şeytan çarpmayı öğrenmeleri lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 24 Temmuz 2017; 15:19:8 >
  • Benim onerim toptan bu amazon konularinin kaldirilmasi. Bedavaya ugrasmak isteyen cengaverler de hayrina kendi kuracaklari site uzerinden isleri yurutur sitede rahatlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Mesut u benim kadar tanıyor musun?

    Mesut normalde de bu şekilde konuşan birisi. Karakteri böyle. Ben de öyleyim. Küfür müfür olmasa da Mesut tarz olarak sert ve ters cevaplar veren biri.

    Musakka da normalde lafını esirgemez. Buldumu gediğine oturtur. Ama Erdi öyle değil.

    Vitaminsiz lafı bana niye dokunsun? Ben genel olarak üslubun yanlış olduğunu, forumu buraya taşıyan, paylaşımlarıyla ülkede belli noktaya getiren şeyin üyeler olduğunu söylüyorum. Ve bu üyelere karşı tepki verilirken daha yumuşak dille, daha profesyonelce verilmesi gerektiğini söylüyorum.

    Yoksa benim paragraf paragraf yazdığım mesajda çok daha ağır kelimeler de kullanabilirdim ama gerek yok.

    Mesut bugüne kadar her olayda açıklama yapan kişi oldu ve cevapları tepkileri hep bu seviyedeydi. Yaptığı doğrudur yanlıştır burası ayrı konu, ama bir kurumu temsil ediyorsanız cevaplarınızın seviyesi daha yukarılarda olmalıdır. Bu karşı tarafa doğru bilgi aktarmasanız bile sizin profesyonel olduğunuzu gösterir ve tepkiyi azaltır.

    Siz her olay çıktığında karşı tarafla çatışmayı seçerseniz Gol-d bilgisayar gibi olursunuz.

    Değerli vaktini harcama şu trole



    Bu arada konuyu reddit e açan oldu mu arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayların başından beri buradayım 1 kişinin çıkıpta Mesut beyin karısına kızına çocuğuna küfür ettiğini görmedim, bu söylediğin tamamen yalandır. o çomar diyenler falan onları geçin o şahısları siz bu hale getirdiniz onlara bu forumda siz müsade ettiniz bu hale geldiler.

    Bu foruma 13 senesini vermiş en ufak hakareti olmayan adamlara vitaminsiz dediniz. Yetmedi banlamaktan korkup, Engellediniz. Emeklerini hiçe saydınız size yukarı çıkaranlardan sizi aşşağı indirecekler diye korktunuz.

    Bundan sonra bu forumun benim gözümde zerre değeri yoktur, hele mesut çevik denen şahsın hiç yoktur. Alın forumunuz size kalsın eğer hakkım varsa haram olsun.
    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancuks -- 24 Temmuz 2017; 15:23:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanın bini bir para. Hepsi ayrı ayrı yalanlar uyduruyor. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Ufacık ofiste herkes yalan makinası.
  • "Bu işi para için yapmıyorum" lafı her zaman prim yapmıştır.

    Ayrıca gittiğimiz her mekanda mekanın ne kadar kar ettiğini hesap eden bir milletiz. Kendinizden çok para kazanılmasını hep ayıplarız...

    En baştan söylense tepki kesinlikle olmazdı, hatta aksine site kazansın diye ref isteyen üyeler bile olurdu. Ancak en başından "duygu sömürüsü" şeklinde para kazanmıyoruz derseniz bu tepkiyi de alırsınız. İşin en acı tarafı ise bu hatayı düzeltmeye çalışırken ki değiştirdiğiniz kullanıcı sözleşmeleri...

    son kez söylüyorum. Ticaretin içindeki biri olarak: "kimsenin kazancına karışmam" . ama yalan söyleyerek, insanları aldatarak bu yapılıyor ise bu işe karşıyım.


    saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 24 Temmuz 2017; 15:39:10 >
  • Mühendismurat'a bu işleri sevaptır/hayırdır/iyiliktir vs diye yapıyorum diyip arkadan para kazandığını öğrenince kırıldım ve kızdım açıkcası.

    Cüzzi bir miktar kazanıyorum deseydi kafiydi,kazanmasın demiyorum herkesin mesleği kendine. Maaşını söylemesine zaten gerek yoktu, bence onu soranlarda kötü niyetlidir. Ama bedava yapıyorum diyip sonra para kazandığı ortaya çıkınca hoş olmuyor.

    Site yönetimi maalesef bizleri deney olarak kullandı. Bilgilendirmedi.


    Ben bundan sonra üşenmem, bir süre isimlerinden amazonda kendim search ederim Linke tıklamam.

    Çünkü aynı şekilde kullanmaya devam edersem bu tepkinin bir etkisi olmayacak, zira onlar linke tıklayıp tıklamadığınıza bakıyorlar.
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Ya efendi konunun sahibi ben size amazon ile ilgili yardımı dua için yapıyorum diyor bir duanizi esirgemeyin çıkarim kazancım yok diyor



    Herkesi sahtekar gözüyle görüp güvenmeyen biri mi olalım su dünyada ya. Adam dua için değil para için yapıyor. Yapsın amaddesin emeğim var para alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de lütfediyoruz izin veriyoruz da bizim hakkımızda konuşabiliyorsunuz demeleri var. işinize gelmeyen mesajları siliyorsunuz bunu da silersiniz. silme gerekçesi ne sizin bütün üyelere söylediğiniz lafları size söylememiz mi

  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Mesut canlı yayında özür dilese ne olacaktıki? Forumdan bir güruh çıkıp "özür dilemekle kurtulamazsın" diyecekti yada "bak özür diledi demekki söylenenler doğru bizi kandırmışlar" diye düşünecekti. Adam çıktı kendini izah etti "2016'nın sonundan beri bu konuyla ilgili çalışıyoruz, testlere yeni başladık, henüz para almadık, test aşaması bitince (Murat'ın maaşını/sigortasını vs karşılıyorsa, bizede 3-5 birşey bırakıyorsa) bu konuda bir açıklama yapacağız" diye. Bu açıklamalar seni tatmin eder yada etmez. Herkesi memnun edemezsin. Özür dilesede memnun olmayacaklardı kısacası, hatta muhtemelen dahada büyüteceklerdi olayı.

    Bizim milletimiz boşuna vakit harcamayı çok seviyor. Şimdi bir konudan haberiniz yoktu ve haberdar oldunuz diyelim. Bunun üstüne günlerce haftalarca konuşmak size ne kazandıracak? Bir karar alırsınız kafanızda ve uygularsınız.
    Diyebilirsinizki "ben bu foruma artık girmeyeceğim" girmezsiniz. Yada "adamlarda para kazansın canım banane" diyebilirsiniz. "Bunları vergi dairesine şikayet edeceğim mahkemelerde süründüreceğim" diyebilirsiniz. Kafanızda birşey olur ve bunu uygularsınız kısacası. Ama o konuyla ilgili günlerce konuşmak nedir? Ne fayda sağlar. Bu olayla ilgili 2 olası sonuç çıkabilir gibi görünüyor. Birincisi DH diyebilirki "bu konu bıktırdı artık, amazon konusunu kapatıyoruz, bundan sonrada amazon'la ilgili konu açılmasını yasaklıyoruz". İkinciside "giden gitsin kalan sağlar bizimdir". Sizin beklentiniz nedir? Özür dilenmesi mi? 100 kişi özür dilenmesini bekliyorsa diğer 100 kişide "bak özür dilesin ben onları ne hale sokacağım" diye bekliyordur. Mesut'un da videoda dediği gibi, varsa kafanızda birşey onu gerçekleştirin. Aksi bence vakit kaybı. Lafım size değil genel olarak, yanlış anlamayın...
  • mete_bey kullanıcısına yanıt
    Sayın dostum konuda bir kuruş çıkarım yok duaniz yeter demek sence ne anlama geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Ya efendi konunun sahibi ben size amazon ile ilgili yardımı dua için yapıyorum diyor bir duanizi esirgemeyin çıkarim kazancım yok diyor



    Herkesi sahtekar gözüyle görüp güvenmeyen biri mi olalım su dünyada ya. Adam dua için değil para için yapıyor. Yapsın amaddesin emeğim var para alıyorum.

    Hocam bu dunyada kimse kimse icin hayrina birsey yapmiyor. O konudaki tepkilerde hakli olsaniz da abartmamak lazim. Muhendis murat genel olarak cok aktif birisiydi, nerdeyse tum gununu buradaki sorulara cevap vermekle geciren birisiydi ( kendisini note 5 konularindaki yardimlarindan hatirliyorum yani sadece amazon konusunda takilmiyordu ). Hayrina is yapmasada cogu kisiye fazlasiyla yardimci olmustur. O dua icin yapiyorum vs kismi bos laf olabilir ama verilen tepki cok asiri sahsi fikrim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 24 Temmuz 2017; 15:50:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım en kısa sürede kapanır burası.

    Kendi kafasına göre at koşturan adminler mi? dersin.

    Dh aleyhine açılan bir başlığı anında yok etmek mi? dersin.

    Zamanında akk savunan yöneticiler mi? dersin.

    Bu olaylara şahit olduktan sonra ne soracamda cevap alacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ozman ihh tarzı vakıflar falan da dua için yapmıyor cebe para mı atıyor. Allah rızası için yaptım diyenleri para alıyor gözüyle mi gorelim.



    Adam satis temsilcisi gibi ilgilenmiş işte çıkarı olmasa niye size iyi gorunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigma2005 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılmakla beraber aklıma şu soru geliyor.
    Fake afk nedir hangi durumlarda kimler tarafından kullanılır?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.