Şimdi Ara

VAC Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu VAC hatası gerçekten can sıkıcı olmaya başladı tekrar. Haftada veya 2 haftada bir kere kesin bu hatayla karşılaşıp aynı şeyleri 100 kere deneyerek hatayı gidermeye çalışıyorum. Net çözüm yok, neden olduğu belli değil. Major'dan önce Reddit'te tekrardan konusu açıldı dikkat çekmek amacıyla fakat yok Valve bu konuyla alakalı hala bir şey yapmıyor, en azından bir açıklama yap. Bazı insanlarda hiç olmuyor bazılarındaysa sürekli tekrar ediyor hata kendini. Ben yine iyiyim, sıkıntısı haftalarca süren var.

    Ara ara DM oynuyorum şu sıralar zaten çok vaktim de yok, yatmadan biraz kafa dağıtayım dedim bi anda çıktı yine karşıma. Sitesinde denilen şeyleri yaptım yine de değişen bir şey yok. Ben her hafta Youtube'da video video gezmek, forumlardaki yazan şeyleri yapmak zorunda mıyım yahu bu ne saçma iş!

    Kötü olan, bugün işe yarayan bir çözüm bir sonrakinde yaramıyor. En son karşıma çıktığında Steam'in sitesinde yazan şeyleri yapınca düzelmişti, şimdi işe yaramıyor. Lütfen bildiğinz / test ettiğiniz işe yarayan çözümleri yazın.

    Biraz uzun oldu ama gerçekten 1-2 haftada bir de olsa delirtiyor bu hata insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 23 Temmuz 2017; 2:18:7 >







  • Ben de iddlemaster yüzünden 1 kere vac hatası aldım.https://www.youtube.com/watch?v=7k1flF_0R-c bu videodaki 2. yöntemi yapınca düzeldi. Bir daha da vac hatası almadım
  • Major'dan önceki hata başkaydı, neredeyse oynayan herkes etkilendi ondan. Valve tarafından bir hataydı.

    Her şeyin neden olabileceği bir hata olduğu için şu bu çözer diyemem ama her şeyi denediysen HD Audio'yu silip dene, modem ve pc de ttnet dnsleri falan varsa sil google dns i yazıp oyna biraz

    Beni çok uğraştırmıştı zamanında

    edit: ccleaner'da sebep oluyodu varsa sil,hatta format at kurma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Eren- -- 23 Temmuz 2017; 4:5:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.