Şimdi Ara

Yetkili servis mi? Özel servis mi? Tercih Etmeliyim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım.Fakat mesajların çoğu eskiye ait olduğundan tekrar sizlere sormak istedim.

    2016 Polo Lounge TSI otomatik 28.700 km de aracım.1300 km sonra araç bakımı gerekiyor.

    Yetkili servislerden fiyat aldım.Ortalama olarak 706 TL ile, 715 TL arasında fiyat verdiler.Sizlerinde bileceği üzere kaliteli özel servislerde var.Bu servisler daha önce yetkili servislerde çalışmış ustalar tarafından açılıyor.Örnek vermek gerekirse Bursa'da Otogen, Trabzon'da DostOto...

    Bu tarz özel servisleri de arayıp fiyat aldım.Ortalama 315-350TL arasında fiyat verdiler 30.000km bakımı için.

    Yetkili serviste bakım yaptırmak için 400TL fazladan vermeye gerek var mı? Yoksa bu bakım için özel servis mi tercih etmeliyim?

    Aracın garantisi devam ediyor.Ve özel servis bakımı yaptırırsam garanti dışı kalacak. Bu riski almalı mıyım? Garanti kapsamında kalması çok önemli mi?

    Örneğin babamın fikri özel servise yaptırmam.Bu bakımın ağır bakım olmadığından çok önemli olmadığını söylüyor.Babam da 2013 Polo TDI kullanıyor.Hiçbir bakımını yetkili serviste yaptırmadı. Bu konuda sizlerin fikirleri ve tecrübeleri çok önemli.

    Bir arkadaşım Polo da EGR arızası yaşadı ve servise götürdüğünde bir bakımını serviste yaptırın ve garantinizi devam ettirelim dediler.Bende telefonla bunu soracağım.Sonradan herhangi bir bakımını yetkili serviste yaptırırsam garanti kapsamına tekrar alınır mı? Ayrıca bir sonraki bakımı 60bin km de olacak.O zamana kadar arabanın garantisi de bitebilir.

    Bu sebeple kararsız kaldım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.