Şimdi Ara

Rx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu kartı almıy düşünüyorum ancak bir forumda bir arkadaşın yazdıkları kafama takıldı. Sapphire Amd Radeon RX 560 2gb modeli alacağım sizin bilginiz var mı bu kartın sorunları ile ilgili varsa eğer paylaşırsanız çok sevinirim.
    iyi forumlar...



  • Ne gibi bilgiler istiyorsunuz bilmiyorum. Sizin için olumsuzluk teşkîl eder mi bilemem ama yazdığınız modelin sıcaklık derecesinin oyunlara göre değişmek ile birlikte 75 derecelere rahat ulaştığı söyleniyor. Youtube 'da performansı ve sıcaklık konusunda bilgi için birkaç test videosu bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Temmuz 2017; 6:20:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    75 dereceye ulaşması neyi ifâde ediyor?
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    "Herhangi bir bilgi verebilir msiniz?" demiş. Ben de sadece daha iyi soğutmalı modellere göre biraz fazla ısındığı söyledim. Olumlu ve ya olumsuz özellik olarak belirtmedim. Ama kimisi kafaya takıyor. Haricen; uygun fiyatlı bulduğu Rx460/560 'ı alabilir. Kaldı ki uygun fiyatından dolayı aynı kartı başkalarına da tavsiye etmişliğim de vardır.

    Peki senin böyle anlamsız cevap atman neyi ifade ediyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Aman kafası çalışan zeki beyefendi. Yazdığım sıcaklık değerlerinin doğruluğunu kanıtladığın teşekkür ediyorum.

    Ayrıca bir şey işine gelmeyince millete hakaret etmeyi ne zaman bırakacaksın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Temmuz 2017; 6:31:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum; senin hiç işin gücün yok mu? Senin gibi hakaret te etmeyeceğim. Sen boş mesajlarına devam et sadece. Suç bendeki senin gibi birini kaale alıp cevap veriyorum. Hiç yazmasam konuşup konuşup gideceksin halbuki. Neyse artık bir daha olur ise böyle yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Temmuz 2017; 6:41:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırma. İnsanlara Sapphire Rx 560'ı kötülüyordun. Performanssa aynı performans. Sıcaklık tam orta karar, sessizlikte ortalamanın üstünde. Sence hâlâ konuda bir 1050Ti fanboyluğu yapabilecek misin?
  • Bunlar da sildirdiğin resimli kanıtlar:
    Rx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili SorunlarRx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili SorunlarRx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili SorunlarRx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili SorunlarRx 560 Ekran Kartı Modeli İle İlgili Sorunlar




  • Arkadaşı etiketlememek ve de tartışma olmaması adına şu şekilde ortaya yazıyorum; Gtx 1050 Ti falan önerdiğim yok adama. Rx560 ile ilgili soru soran birine Gtx 1050 Ti nasıl önereceğim acaba? Aradaki fiyatı farkı en az 300 TL. zaten. Kimsenini normal mesajını sildirdiğim falan da yok. Sadece hakaret içeren mesajları şikâyette bulundum. Şöyle boş mesaj atan kişiler artık iyice insanı sıkmaya başladı. O değil de kimilerinin bir de yan hesapları vs. var. Arada yan hesaplardan gelip trollük yapanlar da iyice çoğaldı. Kısa süreli ban yeseler dahi yan hesaplarından gelip daha da fazla trollük yapanlar mevcut. Umarım kısa zamanda önlerine geçilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Temmuz 2017; 6:57:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Computerbase'den verim ölçümü verince tüm şüphelerimi haklı çıkardınız. 10 wattlık fark için insanın içine kurt düşürüyorsunuz. Verdiğim performans sonucunda aynı sonuçta olduklarına bir daha bakın. Sanki 300 lira verince farkı olacakmış gibi insanları yanlış yönlendirmeyin, tek tip önerizi kendinize saklayın. Zorla konuyu kişisel çekişme noktasına çekip aradan sıyrılmaya bakıyorsunuz. Evet, nerede 1050ti'nin geçtiği sonuç: bakıyoruz aynı. 10 watt tasarrufu 300tl yatırıma siz çevirirsiniz eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 22 Temmuz 2017; 7:4:29 >
  • Bir bitmiyor arkadaş. Aradaki fiyat farkı en az 300 TL. diyorum. Adama nasıl Gtx 1050 Ti önereyim diyorum. Hâlâ tutturmuş Gtx 1050 Ti öneriyorsun diye. Neyse arkadaşımızın yolu açık olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ikinize de tartismaniz kart hakkında bilgiler veriyor benim işime yaradı. Şimdi kart için biraz ısınma oluyor demişsiniz peki gpu kullanımı ile ilgili bişey duydunuz mu? Bazı oyunlarda gü kullanımı stabil olmuyormuş bi an %40 olan hemen %99 a cikabiliyormus bi sıkıntı olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.