Şimdi Ara

Yeni Çalışma Bakanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-julide-sarieroglu-twitterini-kapatti-1938594/
    http://www.milligazete.com.tr/yeni_calisma_bakani_julide_sarieroglu_twitter_hesabini_kapatti/473401
    http://www.birgun.net/haber-detay/yeni-bakan-julide-sarieroglu-nun-gulen-tweet-i-ortaya-cikti-hesabini-kapatti-170620.html


    Yakın tarihlere kadar Erdoğana twitterdan bir sürü laf sokan bir kişi nasıl oluyorda Akp üyesi olabiliyor, orada yükselişe geçiyor ve en sonunda bakanlık makamı alabiliyor?

    Yoksa Cumhurbaşkanını sevmese bile açıktan eleştirse bile layık olan, hakeden hakettiği makama getiriliyor da biz mi başka türlü görüyoruz veya görmemiz isteniyor?

    Mesela Erdoğan bir kısım medyada sürekli lanse edildiği gibi aslında antidemokratik bir adam değil de, hakedene hakkını veren bir kişilik olabilir mi gerçekte? Hangi diktatör kendini eleştiren kişileri bakan yapar ki, dünyada örneği görülmemiştir? Ayrıca geçmişte aleyhinde bir sürü atıp tutan Tuğrul Türkeş,Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş gibi örnekler de mevcut

    Herkes hakaret etmedikten sonra istediği gibi eleştiri yapabiliyor, atıp tutup sallayabiliyor, hatta bunlarını içerisinde bazıları zaman içerisinde bakan, başbakan yardımcısı dahi olabiliyorken diğer taraftan birileri sanki böyle değilmiş de gıkını çıkaranı tutup kodese tıkıyolarmış gibi bir izlenim verilmekte olabilir mi?

    Komplo teorisi üretmeye kalkarsak aceba hala yargı içerisinde kripto fötücüler mi var da ülkeyi Dış dünyaya kasıtlı kötü göstermek için ufacık eleştiri yapan özellikle tanınmış kişileri tüm medyayı haberdar etmek suretiyle gözaltına alıp ertesi gün serbest bırakıyorlar ve ülkede adil olmayan bağımlı ve taraflı bi yargı zulmü varmış gibi göstermeye çalışıyor olabilirler mi? Eğer gerçekten böyle haince faaliyetler yapılıyorsa Devletin tepesi başta Ülkeye sonra kendilerine zarar veren bu oluşumları görüyorlar mı?

    Eğer gerçekten durum böyle ise ülkenin Cumhurbaşkanı haksız bir şekilde birileri tarafından gözden düşürülmeye, Saddamlaştırılmaya çalışılıyor olabilir mi, veya Cumhurbaşkanı üzerinden Türk milleti dövülüp sopalanılmaya mı çalışılıyor, malum dış güçler tarafından?

    Aslında Cumhurbaşkanın hainler bölücüler zerdüştler dediği kişiler Türk milleti içindeki farklı inanca mensup kişiler değil de dış güçlerin içerideki maşaları, işbirlikçileri olmasın?

    Veya etrafında, çok yakınlarında dostu gibi gözüken güvendiği kişilerden, kasıtlı ve bilinçli olarak bu makama zarar verici çalışmalar yapılıyor olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurs@tz -- 19 Temmuz 2017; 23:34:56 >







  • Her zaman yanında olanlara güvenemeyebilirsin.
    ama en çok para sendeyse satın aldıklarına her zaman güvenebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.