Şimdi Ara

Geniş Aile Aracı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ilk olarak suv modellerden yeni x-trail 1.6 dizel otomatik design-pack 176.000 lira ve 3008 1.6 dizel otomatik allure elegance 162.000 lira asında kararsız kaldım (crv fiyatı sınırlarımı çok zorladığı için pek düşünemiyorum ki birde kasa değişme durumu var yakın zamanda).

    Sizce bu ikisinden birisimi yoksa d segmenti superb veya passat 1.6 dizel otomatik mi olmalı? Gerçi bu dsg olayı bu arabalarda da beni çok düşündürüyor ama sıfır alınca belki arıza çıkmaz umarım.

    Veya sizlerin önereceği başka hangi araçlar olabilir?



  • design pack in içeriğini bilmiyorum ama yeni yüz ve 7 koltukla ben x trail i tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde gelecek yeni 5008

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genıslık=superb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG şans işi, 300 kmde cortlayan da var, 15000 kmde de var, 100000 kmde de var, var oğlu var yani. Ben olsam hiç alıp başımı derde sokmazdım. Aynı şekilde Nissan'ın CVT'sinde de sorun yaşayanlar bir hayli fazla. Tavsiyem dolu bir 3008 bakabilirsiniz. Veya 130'e dizel otomatik Kadjar alın gerisini mazot parası yaparsınız.
  • Geniş aile arabası istiyorsanız bu tarifte kral Citroen C4 Picasso'dur. 1.6 BlueHDI 120 HP sorunsuz ve ekonomik motoru ve sorunsuz tam otomatik şanzımanı ve genişliğiyle en iyi seçenek.
  • Ben olsam D segmenti alırdım. Yüksek C segmenti araçlara para vermek mantıklı gelmiyor. İlle de alacağım diyorsanız 3008 tercih edin derim gerçekten hoş gözüküyor.
  • D segment araba almak banada mantıklı geliyor ama şu Dsg beni çok tedirgin ediyor. İkinci el bi a4 alsam diyorum oda çok büyük değil. En mantıklısı 3008 veya xtrail kalıyor gene. Aslında c4 picasso'da aklımdan geçiyor onuda hanım beğenmiyor 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle superb. Şuan tatildeyim ve bagajin faotografini ceksem inanamazsin. Gorenlerde inanamiyor. Inanilmaz kullanisli. Bagajin camla birlikte acilmasi bagaji cok kullanisli yapiyor. Tabi dsg sans isi ona birsey diyemem. Ama suan tatildeyim çocuklarım ve esim cok memnunuz. Dedigin araclari test ettim. Nissan asiri ses aliyordu. Tucson a cok niyetlendim. Yakiti inanilmaz fazla. Sonra Allah superb nasip etti. Umarim sizde verdiginiz karardan memnun kalirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba ;

    Acıkcası elma ile armutu kıyaslıyoruz ama söyle bir yorumla umarım yardımı olur...

    İlk cocugumuz oldugu zaman volvo s80 d5 dizel vardı.Araç tek cocukla inanılmaz bir yol rahatlığı bagaj ferahlıgı sağlıyordu.

    Sağlamlıktan bahsetmiyorum bile...

    sonrasında eşim yerden daha yüksek bir araç istediği için land rover aldık.( 4 ceker benzinli ) çok km olmadığı için benzin çok göze batmıyor.Bu sebeple eşim çok rahat etti.

    Şimdi 2 cocuk gelecek allah izin verirse bu sebeple 7 kişilik bir jeep bakıyorum bende...

    size tavsiyem o paralara yani 150-175 bandına çıkacaksanız.

    BMW 520 dizel ; volvo s 80 dizel ( 1.6 ları gitmiyor yüksek motor baksanız iyi olur )

    risk alacaksanızda skoda kodıaq bakmanız.Kodiaq önümüzdeki bir kaç yıl hem alırken hemde satarken sizi üzmeyecek araçlardan biri olacaktır.

    Bmw 520 dizele belki alırkan 20-30 bin fazla verirsiniz ama zararsız satarsınız hemde skoda,nıssan dan daha rahat ve prestijli bir arac kullanmış olursunuz.

    Şimdiden hayırlısı olsun.




  • test etmiş biri olarak 3008 gerçekten çok başarılı.. gerek iç dış yapısı donanımı konforu test edin kararsızlığınız gidecektir emin olun.. 5008 de beklenebilir yada c4 picasso alınabilir.. ki şahsen c4 picasso kullanıcısıyım.. ama yeni 3008 bambaşka bi araç olmuş..
  • eserdmrgr E kullanıcısına yanıt
    Merhaba ikinci el s80 düşündüm ancak sanki bazı sorunları var gibi geldi satıcılardan sorduğumda malum siteden. Aslında benim elma armut dediğiniz şey geniş ve beni performans olarakta üzmeyecek olsun diyordum. 3008 ve benzerleri 1.6 dizelde gitmiyor. Benim istediğim en azından hem performans olsun hemde geniş olsun uzun vade de satmak istemeyeceğim bir araba olsun. Son 4 arabam benzinli ve Tucson kullanmış birisi olarak artık dizeli denemek istiyorum. Ortalama yılda 20 bin km yapıyorum bu kadar yoğun kullanmasam kodiaq ilk sırada düşünürdüm. 5.20 bmw nasıl bir araba hiç fikrim yok ama düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S80 d5 dizeli
    2012 senesinde 62.500 km. de boyasızdı 72.500.-tl.ye aldım.
    2014 senesinde 124.200 km de boyasız olarak 75.500.-tl. sattım. :)

    Alan adam ankaradan geldi.alıp gittiğinde tesekkür için aradı. ( aracım gercekten hatasızdı )

    Volvolarda tek olay kazalısını almayacaksın ; kaza yaptıktan sonra hemen satacaksın...

    Sahsen Bmw kıyasladığımız araçlar içinde en donanımlı ve en sağlamıdır.

    uzun yola çıktığınızda arkada oturanlar sanki salonda koltukta oturuyormus gibi hisseder...

    sende kullanırken bir o kadar rahat edersin.

    Artık her arabanın yedek parcası yada bakımları benzer paralar...

    Bence bir bak düşün derim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

    DSG şans işi, 300 kmde cortlayan da var, 15000 kmde de var, 100000 kmde de var, var oğlu var yani. Ben olsam hiç alıp başımı derde sokmazdım. Aynı şekilde Nissan'ın CVT'sinde de sorun yaşayanlar bir hayli fazla. Tavsiyem dolu bir 3008 bakabilirsiniz. Veya 130'e dizel otomatik Kadjar alın gerisini mazot parası yaparsınız.

    kesinlikle dsg şans ve kumar ne gerek var bence de bile bile ladese...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.