Şimdi Ara

PTT Kargo %40 zamlı tarife

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün ptt kargo ile gönderi yaptığımda bir sürpriz ile karşılaştım.her zaman İzmir'den İstanbula'a adrese teslim 9tl hadi bilemedin 10tl tutan paketim bugün 15.40tl gibi uçuk bir fiyata gidecek.gişe görevlisini tanıdığım için eleman söyledi, abi %60'a varan zam var diye gönderilerde. Ben de dedim: kardeşim artık bi allahın kulu uğramaz buraya diye.rahatsınız artık.

    Bundan sonra yurtiçi ile gönderirim artık. %30 mobil indirimleri vardı şube teslim 12tl gibi bişey tutuyordu yakında göndermiştim.

    hadi %10 zam anlaşılır bişey olurdu ama bu da nedir yahu!! arkadaşlar tepkisiz kalmayalım.Sosyal medyada da bu konuya biraz eğilelim.bi ptt kargo vardı uygun fiyata bundan sonra kim kime geçirirse artık. pazarlık usulü göndericez...



  • Tepkisiz degil de ptt kargodan alisveris yapmazsaniz geri cekmek zorunda kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamikisi

    Tepkisiz degil de ptt kargodan alisveris yapmazsaniz geri cekmek zorunda kalir

    tepkiden kastım oradaki kargo görevlisine çemkirmek değil tabii ki.. en azından "şikayet var" gibi sitelere bu zammın haksız olduğuna dair tepkilerimizi belirtmek. twitter da bile başlık açsak iyi olur tabii ki.

    normalde dolu olması gereken ptt kargo bugün boştu muhtemel fiyat artışı bereberinde sessiz bir tepki getirmiş ancak bunu dillendirmek gerekiyor bu zammın geri alınması ya da makul orana çekilmesi için. sessiz kalmanın bi anlamı yok bence...
  • bu da yeni tarife detayları. en ucuz kargo il dışı 12.5tl!

    http://ptt.gov.tr/sx/ptt/docs/file/tariffs/posta_kargosu_vekargo_ucretleri_17_07_2017.pdf
  • farklı kargoda 15 tl olsun pttde 5 tl olsa farklı kargo ile gönderirim rezaletler geçende dahada rezalet oldugunu anladım pttyi bidaha kullanmam asla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmış olduğum şikayet için e-posta adresime gelen cevap şu şekilde:

    """Sayın Hasan Bahar,

    2017-xxxxx Numaralı Info Başvurunuz incelenmiştir.

    Şirketimiz hizmetlerine ilişkin ücret tarifesi ve yapılan güncellemeler, gönderilerin kabul, işleme, taşıma ve dağıtım/teslim süreçleri ile ara merkezlerde tekrarlanan süreçler, personel, araç, sistem, enerji, vb altyapı maliyetlerinin ve piyasada faaliyet gösteren firma ücretlerinin yanı sıra Dünya Posta Birliği üyesi diğer ülke posta idareleri ile yapılan anlaşmalara bağlı olarak oluşan hesaplaşma ücretleri göz önünde bulundurulmak suretiyle belirlenmektedir.

    Bilgilerinize sunulur.


    POSTA VE KARGO HİZMETLERİ D. BŞK."""


    arkadaşlar mutlaka siz de şikayet edin şu zammı geri alsınlar.en azından makul seviyeye çeksinler.şikayet için aşağıdaki linki doldurup gönderebilirsiniz.


    https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp




  • Kutahyadan erzuruma kucuk bi koli gonderdim agirligi 800 gr falan. 1200 km mesafe. Sube teslim 7 lira tutmuştu 4 ay once. Dün burdan birinden telefon aldim ankaradan kutahyaya sube teslim 12.5 lira tuttu. Adres teslim istesem 20 tl garanti. Ptt kargo benim için bitmiştir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    Kutahyadan erzuruma kucuk bi koli gonderdim agirligi 800 gr falan. 1200 km mesafe. Sube teslim 7 lira tutmuştu 4 ay once. Dün burdan birinden telefon aldim ankaradan kutahyaya sube teslim 12.5 lira tuttu. Adres teslim istesem 20 tl garanti. Ptt kargo benim için bitmiştir..

    Katılıyorum.Yurtiçi kargo'nun mobil uygulamasını cep telefonuna yükleyince %30 mobil indirim kodu veriyor. şube teslim daha ucuza geliyor ptt'den. hem de daha kaliteli...
  • uzmanbiyolog kullanıcısına yanıt
    PTT'nin özelleştirilmesinin adımları bunlar. Önce zam yaparlar. Müşteri soğuyup gelmez olduğunda kar etmiyor diye ölü pahasına satarlar.
    İlk adım, PTT'nin genel müdürlükten A.Ş.'ye çevrilmesi ile atılmıştı.
    İkinci adım da bu herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 17 Ağustos 2017; 13:05:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzmanbiyolog kullanıcısına yanıt
    zam yok güncelleme yapılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.