Şimdi Ara

anteni kırık tilgin modemi iade ederken sorun yaşar mıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, ttnet fibernet abonesiyim, evimdeki cihaz tılgın hg-1351 modeli. benim ufak dünya tatlısı ama bir o kadar da yaramaz bir yeğenim var. bir yıl kadar önce modemin antenini kırmış, hani o içindeki ip gibi malzeme zarar görmemiş ama dışındaki turucu plastik koruyucu kısım kırık. resimde belli oluyor zaten.
    superonline fibere başvuru yaptım, ttneti kapattıracağım. ttnete herhangi bir taahhüt vermedim, online işlemlerde de herhangi bir taahhüt, üzerime cihaz falan görünmüyor. sarı sözleşmede ne yazıyor diye sorarsanız, o konu hakkında bir bilgim yok. iptal ettirmeye gittiğimde modemi isterler mi, anteni kırık diye modemin parasını komple alırlar mı, bu antenden nerede bulabilirim? gülmeyin ama japonla falan yapıştırmaya kalksam farkederler mi? anteni kırık tilgin modemi iade ederken sorun yaşar mıyız

    ha bi de bu anten gerçekten kalitesiz bir anten, şu an antensiz kullanıyorum modemi, antenli haliyle bağlantı hızı aynı







  • öncelikle yeğeninizi Allah bağışlasın diyelim

    iptal ettirin eğer modemi geri iade isterlerse sahibindende en ucuz tilgin modemi satın alıp antenini değiştirin 50 liraya falan bulursunuz, antenler değişiyor sanırım.

    ya da tilgin modemin anteni tekli de satılıyordu sanırım ama nerede satılıyor bilmiyorum onu araştırabilirsiniz

    bir de bir şey soracağım size, turk telekom fiber interneti ne zamandır kullanıyorsunuz, superonline fiber ne zaman geldi evinize, ilk hangisi vardı.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    2014ten beri ttnet fiber kullanıyorum, ttnet adsl için başvurmuştum, fiber olduğunu bilmiyordum, gelip fiber kurmuşlar. superonline samsunda fiber olarak ttnetten de önce vardı bazı mahallelerde ama benim mahalleye yeni geldi, hemen başvurdum.
    tilgin modem anteni diye 3 4 gündür internette arıyorum ama bir tane bile bulamadım, onun yerine daha kaliteli bi anten alsam diye bile düşündüm ama orjinalini isterler sanırım. zorlarlarsa dediğin gibi sahibindende falan modem alacağım, o da aklımda.
  • Sıkıntı yok

    Yapılan sözleşmede tılgın için bir madde bulunmuyor bizimde ev telefonumuz var gpon bölge tilgin verdiler phone 1 den voip ile hizmet alıyoruz tilgin in üzerine su döküldü cihaz çalışmaz duruma geldi ışıkları dahi yanmıyordu arıza kayıtı yaptım ertesi gün geldiler dediler temas olmuş dedim evet sonra olmaması gerekiyor idi filan benim sevunmam haklı idi ne ürün kutusu ne ürüne dahil kullanma klavuzu nede bir bilgilendirme mesajı vardı ekip ilk ürünü kurdu gitti resmen bende bu durumu anlattım tamam dediler üfleyip mecburen hiç bir bedel almadan gittiler yoksa 200 lira imiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.