Şimdi Ara

Nintendo DSI ve 3DS ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum. Birkaç ay önce e konu açmıştım, almak şimdiye kısmet oldu. İnşallah birkaç gün içinde bir nintendo el konsolu almak istiyorum. pokemon oyunları için almak istiyorum. Diğer oyunları da (mario, zelda vs.) oynarım da ağırlıklı olan pokemon. Amerikadan 3DS almaya karar vermiştim, ama biraz pahalı geldiği için ve ürün Türkiye'deki çoğu oyunu oynatmyacağı için onu şimdilik kenara attım. Ben özellikle pokemon oynamayı düşündüğüm için önce az parayla DSI alıp onunla başlayayım diyorum, sonradan fiyatlar biraz daha düşünce 3DS alırım diyorum. Size sorularım şunlar, Şuan DSI almak mantıklı mı? DSI içinde play store tarzı bir alışveriş sayfası var mı? DSI internete girebiliyor mu? DSI için black and white dışında pokemon oyunu var mı? 380 TL'ye pokemon black özel paketini buldum ürün sıfır durumda. onu almayı düşünüyorum. başka bir yerden dha ucuza bulma ihtimalim var mı? Veya Türkiye'den ucuza (700-800) sıfır 3DS bulma şansım var mı?



  • DSI'da oynayacabileceğin tüm oyunları bilgisayardan emulator ile de oynayabilirsin, ama yok ben illa konsoldan oynicam diyosan B2&W2'ye kadar olan oyunları oynayabilirsin.

    Ben olsam 3DS alırım, X&Y OR&AS S&M US&UM oynamak istiyorsan zaten direk 3DS'e yönelmen lazım, bunlar sadece 3DS ve 2DS konsollarında oynanıyor. DSI'daki oyunların hepsini bilgisayardan masrafsız şekilde de oynarsın.

    700-800 3DS için ucuz olmuyor zaten, en iyisi 300 civarına temiz bi 2. el bulmak, en azından ben öyle yaptım. Oyunlar zaten masraflı, cüzdanı çok da zorlamanın luzumu yok
  • Hocam benim bilgisayarım olmadığı için emulator kullanamam, Türkiye'den ds için çıkmış bütün pokemon oyunlarını bulabilir miyim? Kutulu almak istiyorum çünkü hepsini. 3ds için dediğinize de kısmen katılıyorum ama ben XL versiyonunu istiyorum, onu da bulamadım hiç. İnternetten de tanımadığım yerden ikinci el almak istemiyorum çünkü sonuçta elektronik eşya, güvenmek biraz zor oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Bence 2. El temiz cfw li 3ds alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.