Şimdi Ara

Sezarın hakkı sezara, Attrage İzlenimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba, bir arkadaşın attrage hakkındaki izlenim konusu kilitli olduğu için yeni konu açma ihtiyacı duydum.

    Arkadaşlar bende geçen ay attrage aldım. öncesinde kötü bir linea deneyimim olmuştu. dolandırılmıştım, forumda başlıkta açtım. zorla kurtardık paramızı.

    Arkadaşlar 2.el kaygısını unutup aracın güvenliğine özelliklerine yakıtına bakarak mantıklı değerlendirme yaparsanız bu aracın tam f/p aracı olduğunu görürsünüz. bu araçla benzer özellikteki piyasası olan araçlar ile bunun fiyatı karşılaştırılırsa zaten 2.el de kaybedeceğin parayı peşinen ödemediğin ortaya çıkar. yani ucuz alıp ucuz satarsın bu aracı. ayrıca ben niye başkalarının hayalleri ile yaşıyorum ki? çoğunluğun sevdiği araçları kullanma mecburiyetinde olduğu düşünmek, insana kendini kötü hissettiriyor. benim kendi hayallerim, zevklerim ve ihtiyaçlarım var.

    Arkadaşlar, ben aracın 2.el durumunu böyle düşünerek tipiyle de ilgilenmeyerek geçen ay aldım aracı. çok şükür bir pişmanlığım da yok. ben kişisel olarak benzinli araç istemeyen biriydim. tüpten çok çektim, dolayısı ile ısrarla dizel istiyordum. aracın yakıt değerleri gerçekten mükemmel. ben çok devirli kullanan biriyim normalde. buna rağmen araç şehir dışı 5,5 lt, şehir içi 7 lt yaktı (şehir için kısa mesaferler ve çok dur-kalklar olmasına rağmen). hanım kullandığında bu değerler 4,3 / 6 olmaktadır ayrıca. buda benim ideal gerçekten. çünkü dizele yakın yakıt tüketimi olan benzinli araç. yani bakım masrafı dizele göre haliyle az olacaktır. ayrıca aracın bakım aralıkları 20,000 km.

    Arkadaşlar, o marka bu marka fanatikliği bize ülke olarak bişey kazandırmıyor. biz markaları bile değil modelleri inceleyerek mantıklı tercihler yapmalıyız. bir markanın bazı modeli diğerlerinden kaliteli yada kalitesiz olabilir veya bir modelin bazı üretim yılları ile diğer üretim yılları kalite olarak farklı olabilir.

    Arkadaşlar ben attagem ile mutluyum çünkü ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor. ve sizde sizi mutlu eden araçları tercih edin, başka insanları mutlu eden değil.

    Kalın salıcakla...







  • hocam attrage konusunda forumda 132849653049753205 sayfa yorumu olan bir başlık var, zaten bu başlıkta milyonlarca sizinki gibi değerli yorum var, o konu altına yazsanız daha faydalı olabilir..

    zira attrage artık kendini kanıtlamış, f/p açısından kullanıcılarını gayet tatmin etmiş bir araç..
  • Hayirli olsun gule gule kullanin
  • Ne Attrage imiş arkadaş, gören de sanacak Mercedes falan. Anladık, güzel bir araç ama cılkını çıkardınız işin.
  • hayırlı olsun hocam, doğru karar vermişsiniz.

    ne yazıkki ülkede güven yok. dolayısıyla insanlarda 2.eli tutulan araçları, yarın öbürgün acil paraya sıkışırsam satarım diye alıyor.

    ben pek kullanmak için araç alan kişilere rast gelmedim. kullanmak için araç alanlarda f/p ürünü tercih ediyor. Attrage'de bunlardan biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senkei

    hayırlı olsun hocam, doğru karar vermişsiniz.

    ne yazıkki ülkede güven yok. dolayısıyla insanlarda 2.eli tutulan araçları, yarın öbürgün acil paraya sıkışırsam satarım diye alıyor.

    ben pek kullanmak için araç alan kişilere rast gelmedim. kullanmak için araç alanlarda f/p ürünü tercih ediyor. Attrage'de bunlardan biri.



    "...kullanmak için araç almak..."

    aman duymasınlar, sen nasıl olur da ikinci eli hızlı olmayan ve çirkin (kime göre) bir aracı, hem de kullanmak için alırsın??? icazet aldın mı öbür başlığı kapattıranlardan? kullanmak için araç mı alınırmış??

    ( bak üşüşecekler hemen ışık gören kör sinek gibi )

    alahaddin hocam hayırlı olsun.

    bana da :)




  • hayırlı olsun...
  • Sen mutluysan biz de mutluyuz :)



    Kimse mutsuz olacağı arabaya dünyanın parasını vermek istemez zaten.
  • Dizel araç bakım masrafından az olacak demişsiniz de, ne fark var anlatırmısınız dizel ve benzinli araıcn bakımları arasında?
  • müthiş süper kaliteli ucuz anladık tamam
  • Hayırlı Olsun.Cebimde para olsa düşünmeden alırım kesinlikle.Zengin donanım,yakıt tasarrufu ve bir çok konuda rakiplerinden üstün.Tip konusuna gelirsek,cebinizi tasarrufa sokacak tip değil özelliğidir.Fazla takılmaya gerek yok.
  • Hayırlı olsun fakat yakıtı mükemmel değil olması gerektiği gibi. 1.2 70-80 civarı motorlar zaten ortalama bu tüketim değerlerine sahip.
  • İnsanların tercihlerine neden saygı duymayı bilmiyorsunuz? Herkes işine gelen aracı alır. Alan kişi izlenimlerini paylaşıp kendisi gibi kriterleri olup da başka araç alma arefesinde olanlara fikir vermiş oluyor. Forumun mantığı da bu. Tipi size göre kötüyse, sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa o araç herkesçe tukaka olmak zorunda değil. Değişik kafalar var. Neyse, hayırlı olsun hocam, kazasız belasız binin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    müthiş süper kaliteli ucuz anladık tamam

    gelirler dedim değil mi? :)
  • bunların temsa satış danışmanlıkları tescillendi
  • Attrageinida al git.Su kulusturu ove ove bitiremediler sanarsin Ferrari incelemesi yapiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 13 Temmuz 2017; 15:17:54 >
  • Yüzyıllardır takip ettiğim forumu bırakırsam eğer bilin ki sebebi attrage'dir.
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Kendinize göre mantıklı karar vermişsiniz.
    Ben ve benim gibi çoğunluk 2.eli olmayan araçları pek alma taraftarı değilim
    Sonuçta avrupa veya amerikada yaşamıyoruz.
    3 kuruş paramız var oda pul olmasın diyoruz.
  • Aracı sadece trafikte gördüm. İnceleme fırsatım olmadı. Aracın en büyük artısı mevcut donanıma göre istenen fiyatı...

    Araç ile ilgili gene attrage gibi forumda oldukça geniş(!) hayran kitlesi olan güzide bir araba inceleme sitesinin yaptığı testin linkini ekliyorum:
    https://www.otopark.com/2015/04/sudoku-mitsubishi-attrage-1-2-intense/
  • dün yok muydu bu konudan? bıktık ya ana avrat sövüp forumu terk edicem yakında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.