Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
551
Cevap
20
Favori
51.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SFXYZ S kullanıcısına yanıt

    Ayn 2000 de bir kontrol et


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @defiant82 hocam peki bu bahsettiğim ses sizde de var mı?

  • SFXYZ S kullanıcısına yanıt

    Turbo sesi evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @defiant82 teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, arkadaşlar düşük devirde yük altında turbodan gelen ses çok rahatsız etmeye başladı resmen pervanenin dönme sesini duyuyorum, bu sesi azaltmanın bir yolu varmı?

  • Herkese Merhaba,


    Aracın lastiğini değiştirmek istiyorum. Şu anda ilk alındıgında takılı olan 195/60/16 (contoEco) lastik var. Piyasada bu ebat lastikhem çok markanın yok hemde olan markaların fiyatları çok yüksek. Onun yerine 205/55/16 ebatda almak istiyorum.Hem daha çok markanın seçeneği var hemde daha hesaplı.


    Kitapçıkda 205/55/16 yazıyor fakat kapı ön sol kapı içerisindeki yapışkan etikette sadece 195/60/16 yazıyor.


    2 ayrı servisi aradım birisi muayeneden geçer diğeri eğer kapıya bakarlarsa geçemez dedi. Kafamız çorba oldu.


    205/55/16 lastik taktırıp muayeneden geçen oldumu arkadaşlar. Allah aşkına görüpde cevap verirseniz çok sevinirim.


    Selamlar.

  • pulsar1.2 P kullanıcısına yanıt

    205/55/16 sıkıntısız hocam. Zaten kitapçıkta da yazıyordu yanılmıyorsam kullanılabilir diye. Sadece lastiğin yük endeksi, aracın toplam ağırlığını taşıyacak seviyede olsun yeter.


    Örneğin: araç 2000kg bu durumda lastik başı 500kg düşer, yani alacağın lastiğin yük endeksi 84 ve üzeriyse sorun olmaz. Yük endeksinin hemen yanında harf şeklinde hız endeksi de bulunur 84V, 80H vb.


    Misal geçen sene mayıs ayında bu lastikle geçtim muayeneden:Nokian 205/55 R16 91V

    İstasyonda istasyona değişmiyorsa uygulama sıkıntı olmaz sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 10 Mayıs 2022; 22:32:31 >
  • SFXYZ S kullanıcısına yanıt

    Turbodan gelen sesten kastınız ıslık gibi bir sesse(tam böyle ıslık gibi de diğ ama yakın bir ses) , normal şartlarda turbo o sesi çıkarıyor, ama aşırı yüksek ise turbodan anlayan sağlam bir ustaya yada servise gösterseniz iyi olur. Turbo göbeğiyle ilgili sorun olabilir, tamiri mümkündür, göbek dağıtıp kanat felan kırarsa, yeni turbo almak durumunda kalabilirsin.

  • drk_m kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler. Bende 205/55/16 taktırıp geçeceğim artık bu bahsi kapatacağım. Bir tane laufenn marka buldum hankook yan ürünü ve güzel yorumlar var.


    Yalnız bizim yetkili servislere işi düşenin vay haline. Bana bir tanesi hemde en yetkilisi olduğu söylenen kişi 205 ebat taktırırsan lastik davlumbaza çarpar dedi. Başka bir yetkili servisin görevlisi tam tersi aslında bu ebatı öneririm dedi. Yani bi standart yok. Bizim aracımız hakkında da çok bilgi sahibide değiller. Daha önce bir kaç kez yedek parça içinde servisde çok sorun yaşamıştım geçmiş konularda var.


    Nacizane tavsiyem dışarıda bir tane güvenilir usta bulup (Nissandan anlayan olursa daha iyi) aracınızla alakalı sadece o kişiden öneri ve destek almak. Yetkili servislerin profesyonelliğinden büyük kuşkularım var.


    Selamlar

  • Nissan Pulsar 1.2 benzin otomatik tekna paket kullanıcısıyım. 40-60 km/h hızlarda gazdan ayağı çekince gelen ıslık-üfleme gibi ses turbonun boşaltma sesiymiş. bugün Ankara Nissan Baykoçlar servisinde bakım sırasında sordum. kontrol ettiler. bir problem olmadığı söylendi.

  • Merhaba arkadaşlar


    Nissan Pulsar için İstanbul Anadolu yakasında parçacı ve ayrıca servis tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.



    Birde ön sağ sol amortisör, takoz ve bilya ve arka amortisörler için parça numaralarını bilen var mıdır? Bu parçalar gerekecek gibi görünüyor yurtdışından getirtebilir miyim diye bakmak istiyorum.

  • Merhaba, yokuş kalkış desteği olmadığını gördüm bu araçlarda, doğru mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt

    Evet yokuş kalkış desteği yok.

  • Arkadaşlar Merhaba;

    Asx kullanicisiyim, Otomatik ihtiyacından dolayi Pulsar Ntec bakıyorum ancak yag yakma, uyari vermeden yağ eksiltme gibi şikayetler okudum. Asli astari nedir? Biri aydınlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pulsar1.2 P kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 205 55 16 lassa greenways 91V lastiklerle geçtiğimiz yıl Ağustos ayında muayeneden geçmiştim. İyi günler.

  • Arkadaşlar merhaba, , 2017 ntec xtronic benzinli model aracım var. Bugün start stop system arızası aldım. Araştırdığımda aküden kaynaklı olabilir deniyor. Orjinal akü modelini bilen varmı? Yada akü tavsiyesi olan varsa bilgi verebilirse memnun olurum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • churchy kullanıcısına yanıt

    Cevizli de Nissan Optimal Servis var. Furkan Genç usta. İşinin ehlidir.


    Arkadaşlar bu arada ben arabayı sattım megane 4 e geçtim. Aranızdan ayrılıyorum. Sağlıcakla kalın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam yeni 1.5 n tec pulsar sahibi oldum izlere iki sorum olaçak baskı balata bu raclarda sertmi diger araclara göre bide vites atma aralıklarında aracda sallama yapıyor bu normalmi

  • vural sahan kemal vural V kullanıcısına yanıt
    Maalesef baskısı sert. Sırf bu yüzden 30 bin km civari baskı balatasıni değiştirdim, hidrolik sıvısını da değiştirdim ancak sonuç değişmedi. Sert yine sert. Ayrıca yurtdışı forumlarda ve bir kaç YouTube araç testinde de debriyajin sertliği belirtiliyor. Yapacak bir şey yok maalesef.
    Sallamadan kastınız vites topuzu ise evet klasik Renault tepkisi veriyor. Gaza basınca kerkiliyor. Ancak debriyajı bıraktığınızda araç sallanıyor ise normal değil. Çok anlamam ama şanzıman kulağı veya bitmeye yakın balata olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchorman -- 6 Mayıs 2023; 7:57:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 17 senedir nissan kullanan biriyimdir. Uzun zamandır hep Pulsar almak istiyordum ve 1 hafta önce 17bin kmde 1.5 Dci Tekna araç alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Gordugum kadarıyla forum çok aktif değil gibi. Kaç kişi şuan aktif olarak pulsarı kullanmaya devam ediyoruz ? Ona göre ben face bookta Pulsar grup sayfasi kurmayı düşünüyorum paylasimlar daha hizli seri ve kolay olur duşuncesiyle



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.