Şimdi Ara

Msi Nightblade X2B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; Linkteki bilgisayarı(Msi Nightblade X2B) almayı düşünüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-nightblade-x2b-core-i7-6700-3-4-ghz-8-gb-2tb-128gb-3-gb-nvidia-gtx1060-win10.html#urun-ozellikleri
    Uzun zamandır Pc donanımlarından uzak kaldığım için son teknolojileri takip edemedim.
    Amacım oyun olarak sadece online Battlefield 1 oynamak. Onun dışında Photoshop ve standart işler için kullanacağım.
    Bir diğer sorum da bu bilgisayar sizce yeterli ise buna alınabilecek büyük ekran monitör (27 inç) sizce ne olmalı. Maksimum 1500TL olursa tercihtir.
    Teşekkür ederim.



  • Besleme Ünitesi hariç zımba.. Daha az fiyata toplama tavsiye ederim.
    Donanım haber sistem tavsiyesi sekmesine bakabilirsin.
    https://www.donanimhaber.com/?sayfa=3
  • Bence Toplama Almalısın
  • kesinlikle toplama pc al daha uygun olur.formda veya belirli sitelerde garantisi devam eden 2 el veya sıfır parçalardan temin edip toplayabilirsin fiyat uyguna gelmiş olur.
  • Zımbaymış
    Hocam ürünü kullanıyorum gerçekten muhteşem. Şu ana kadar takuldığı oyun olmadı. Tavsiye ederim. Ama bekleyebilirseniz ben indirime girince 3999 tlye almıştım. Şu an fiyat biraz pahalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yorumlar için teşekkür ederim.
    Küçük kasa almak istiyorum Mini ITX diye geçiyor sanırım. O kasalar için özel anakart yada ekran kartı varmı yoksa hepsi uyumlu oluyor mu?
  • Ben X2 kullanıyorum kasa görünüm olarak bunun aynısı özellikleri farklı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de zamanında işyerine bu pcden aldırmıştım. Özellikleri farklıydı tabi ki. O zaman toplama pcye göre 400tl gibi bir fark vardı sadece. O farka da değeceğini düşünüyorum. Kasa oldukça kaliteli ve ısınma-gürültü yapmıyor. Taşıması da kolay.
  • Arkadaşlar 2 soru işareti var kafamda.
    1- 350W PSU bu kasaya yeterlimi sizce sorun çıkartır mı yani?
    2-Battlefield 1 online için yeterli bir sistem mi?

    Monitör olarak da hangisini tercih etmeliyim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-28-288p6ljeb00-4k-ultra-hd-monitor.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-28-pb287q-1ms-4k-hdmi-dp-gaming-monitor.html#yorumlar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28e590dsuf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html#genel-bakis
  • The Jolly Joker kullanıcısına yanıt
    Hazır kasalarda zaten optimum dengeye göre bileşenleri seçerler. 350w yetmeseydi koymazlardı yani. Ama ileride daha yüksek bir ekran kartı veya işlemci alırsanız yetmeyebilir.
    Monitör konusunda da çok bir tecrübem yok ama bu ekran kartına göre 4k monitör biraz fazla kalabilir gibime geliyor. 2K bakmanız daha yararınıza olacaktır.
  • Hepsiburada bir kampanya yapmış kdv indirimi var ayın 20 sinde sona eriyor.
    Değerinin 2000 TL altında alma fırsatı var bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.
    http://www.hepsiburada.com/msi-aegis-3-vr7rd-023xtr-intel-core-i7-7700-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1070-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV000003HFCM?magaza=Hepsiburada
  • çokrenkli kullanıcısına yanıt
    Burdan almak hakikaten mantıklı olur. Özellikleri iyi ancak freedos varmış içinde.
    Biraz daha uyguna arkadaşın istediği kasanın windowslu olanı da mevcutmuş.
    http://www.hepsiburada.com/msi-nightblade-x2-085eu-intel-i7-6700k-4ghz-4-2ghz-8gb-2-tb-128gb-ssd-masaustu-bilgisayar-p-BD449544
  • GTX 1060 a 4K monitör hiç gülesim yoktu o ekran kartına 1080p den yukarısı olmaz hocam 1080p yüksek ayarlarda oynatır ama ultra ayar zor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. 4k monitör bakmamdaki sebep ps4 pro yu da bağlama olasılığım içindi. Tabii ki bundan bahsetmediğim için düşünceleriniz doğru. 2k alayım desem önereceğiniz bir model varmı? Tasarımcıyım o yüzden ips olması tercihimdir renkleri doğru görmek açısından. Oyun olarak da dediğim gibi bf1 online için kullanacağım sadece. Önerdiğiniz kasalar daha iyi ancak ben küçük portatif birşey istiyorum ve en fazla 5,500₺ verebilirim kasaya. Birde hp omen var 6000₺ ye vatanda. Onunda ekran kartı gtx1070 sizce ikisi arasındaki 700₺ fark için omen mi almalıyım yoksa msi yeterli gelecekmidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

    Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. 4k monitör bakmamdaki sebep ps4 pro yu da bağlama olasılığım içindi. Tabii ki bundan bahsetmediğim için düşünceleriniz doğru. 2k alayım desem önereceğiniz bir model varmı? Tasarımcıyım o yüzden ips olması tercihimdir renkleri doğru görmek açısından. Oyun olarak da dediğim gibi bf1 online için kullanacağım sadece. Önerdiğiniz kasalar daha iyi ancak ben küçük portatif birşey istiyorum ve en fazla 5,500₺ verebilirim kasaya. Birde hp omen var 6000₺ ye vatanda. Onunda ekran kartı gtx1070 sizce ikisi arasındaki 700₺ fark için omen mi almalıyım yoksa msi yeterli gelecekmidir?

    Hocam 1060 da alsan 1070 de alsan 2K monitör Alman yanlış olur. İleriye dönük olsun dersen anlarım ama iki kart içinde 1080p monitör 144hz olması gerek 2K da 1060 ile ultra detay alamazsın. Sana 1080p 144hz güzel bir monitör şart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 27" yada tercihen daha büyük ips bi monitörde 1080 full hd ile alacağım çözünürlük nasıl olur? Dediğim gibi sadece oyun için düşünmüyorum 4k yı aynı zamanda tasarım içinde kullanacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.