Şimdi Ara

El Dokuması Yün Halıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • El Dokuması Yün Halıları

    El dokuması halılar, koleksiyon yapan kişiler, özel mekânlarda sergilemek isteyenler ya da günlük kullanımda bundan yararlanmak isteyenlerin sıkça kullandığı halı çeşitlerindendir. Bu halı türlerinde temizlik işlemleri gelişigüzel yapılmamalıdır. Bu nedenle ihtiyacınız olan temizlik için Ankara halı yıkama firmamıza başvuru yapabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz.

    El Dokuması Halıların Farkı Nedir?

    El dokuması halılar makine üretimi halılara göre daha değerlidir. Bunun nedeni işçilik özelliği, kullanılan kökboyası ve diğer malzeme özellikleridir. Özel bir şekilde üretilen bu halılar çok eski dönemlerden bu yana birçok kişinin dikkatini çekmekte, özellikle biriktiren kişiler için önemli bir koleksiyon parçası olmaktadır. Elbette bu halılar temizlenirken de farklı şekilde temizlenir, çünkü aksi halde kolayca özelliği kaybolabilir. Yapısı bozulan el dokuması halıların da özelliği kalmaz.

    Halıları Parlatmak İçin Öneriler?

    Halılarınızın günlük kullanım sırasında parlak görünmesini istiyorsanız ve henüz çok kirlenmediğini düşünüyorsanız sirkeli suyla silebilirsiniz. Bu karışım halılara zarar vermeden daha parlak görünmesini sağlayacaktır. Bunun dışında oluşan zor lekeler ve diğer talepleriniz içinwww.ankarayerindeyikama.com adresine başvuru yapabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.