Şimdi Ara

silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir yenisini açtım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 14 Ağustos 2017; 14:30:53 >



  • 2317 mmr 20 lira olan hesapla ilgileniyorum. Birbirimize nasıl ulaşabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaankaraca93

    2317 mmr 20 lira olan hesapla ilgileniyorum. Birbirimize nasıl ulaşabiliriz?

    Dönüş yapıldı
  • Bir hesap almayı düşünüyorum ancak bu chat açık/kapalı, arkadaş ekleme açık/kapalı ne demek oluyor? Bunlar zaten her hesapta olan normal özellikler değilmi, neden kapalı oluyor? BAN gibi birşey mi?

    Ayrıca hesabın güvenliği nasıl sağlanıyor? Cep numarası, steam şifresi vesaire...

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    Bir hesap almayı düşünüyorum ancak bu chat açık/kapalı, arkadaş ekleme açık/kapalı ne demek oluyor? Bunlar zaten her hesapta olan normal özellikler değilmi, neden kapalı oluyor? BAN gibi birşey mi?

    Ayrıca hesabın güvenliği nasıl sağlanıyor? Cep numarası, steam şifresi vesaire...

    Teşekkürler.

    Hocam chat açmak için 5 dolar harcamanız gerekiyor normalde yoksa artık standart olarak kapalı oluyor arkadaş ekleyemiyorsunuz ya da chatte yazamıyorsunuz..Ban vs söz konusu değil kısaca...Şuan bir hesap açsanız sıfır chat kapalı olur arkadaş ekleyemez steam oyunlarına yorum yazamazsınız kısaca herşeyinizi kısıtlar 5 dolarlık bir steam alışverişi yaparsanız açılır sadece. Bu yüzden bu hesaplar sudan ucuz aslında. Hesap güvenliği mail ile sağlanıyor şuan için hepsi mail ile satıştan sonra size kalmış cepten onay isteyebilirsiniz, cebinizi yazarak. Ayrıca ben steam şifresini ve steam hesap adını vereceğim siz girince onay kodu isteyecek onu da ben vereceğim buradan. Sonra siz maili değiştireceksiniz onun onay kodunu da size vereceğim. Ancak öncelikle ödeme yapmalısınız finansbank enpara hesabıma sonrasında bu adımları uygularız cebi de pmden verebilirim. Referanslarım yeterince var 16 civarı olumlu 5 yıldızlı hepsi yani 3 kuruş için milleti dolandıracak değilim zaten alışverişlerime bakarsanız anlarsınız.

    Chat kapalı olanlarda; oyun oynarken oyun içerisinde beni ekle diyebilirsin, elemanın biri eklerse sen de kabul edersen eklersin sadece. Bunun dışında kendin ekleyemezsin 5 dolar yatırman lazım. Chat kısmında ;zar atma yazı/tura atma ya da chatte herhangi bir fikrini paylaşamazsın engellenir kimse göremez 5 dolar yatırman lazım tek yolu bu eskiden bu olay yoktu son 3-4 senedir gelen bir para kasma olayı steamin tüm üyelere beleş oyun oynasa bile en azından 5 dolar harcatmak için geliştirdiği bir stratejik fikir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Temmuz 2017; 19:18:48 >




  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklama için teşekkürler ama cep numarası ne durumda? Hesabı aldıktan sonra tekrar cep telefonu kaydettirmek gerekiyormu MMR ranked oynamak için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    Detaylı açıklama için teşekkürler ama cep numarası ne durumda? Hesabı aldıktan sonra tekrar cep telefonu kaydettirmek gerekiyormu MMR ranked oynamak için?

    O hangi hesabı alırsanız alın yapmak zorunda olduğunuz bir şey ancak hesaptan numara silip yeni numara eklemek için 3 ay beklememiz lazım değil, hesabımızdan sildiğimiz numarayı herhangi bir hesaba tekrar eklememiz için 3 ay bekleme süresi oluyor. Silinen numara için. Elimde telefon numarasına gerek duymayan hesaplar da var yani uzun zamandır oyun oynamadığımdan telefon numarası isteyecektir ancak direk girip oynayacaksınız ayrıca bir ara telefonum bozulmuştu annemin numarasını girmiştim. 2 farklı telefon numarası mevcut yani asıl kullandığımda annemin ki kayıtlı hala birinde de girdim kendi numaramı ancak uzun zaman evvel de girmiş olabilirim bakmak lazım ne aradığınıza bağlı ayrıca aciliyeti yok yani değiştirmemin numarayı sonuçta olan telefon numarasına oluyor kendinizinkini girince sıkıntı yapmaz annenizin babanınızınkini girin gitsin benim gibi...

    Aklıma gelmişken ekledim editledim telefon numarası gereken gerekmeyeni gerçi önemi yok kanımca yani sizi bağlamıyor olan eski telefon numarasının sahibine oluyor yani bana 3 ay ranka giremiyorum silerseniz de sorun değil zaten annemin numarayla kullanıyorum ana hesabımı :)
    Bu arada Yağız idi sanırım isim 30+ grubundan eklisin zaten ben de ikinci sıradaki yan hesabımda :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Temmuz 2017; 0:11:49 >




  • Merhaba satın almak istiyorum size nasıl ulaşabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jhoonley

    Merhaba satın almak istiyorum size nasıl ulaşabilirim

    dönüş yapıldı

    2814 solo/pt için 6 maç atılması lazım chat açık/arkadaş eklenebilir ///TELEFON NUMARASI HENÜZ GİRİLMEDİ İLK GİRECEKSİNİZ///
    Satıldı jhoonley adlı arkadaşahttp://i.hizliresim.com/9Qrv8Z.png

    Konudan kaldırıyorum bu ilanı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Temmuz 2017; 4:58:30 >
  • 10 lira ve 25 lira olan hesaba talibim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 29 Temmuz 2017; 2:38:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniqe11

    10 lira ve 25 lira olan hesaba talibim.


    uniqe11 adlı şahsa 25 Lİralık 1 adet 2.7K satılmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Temmuz 2017; 19:0:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.