Şimdi Ara

İstanbul - Belek Güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Önce bir meramımı anlatayım en sona sorumu sorayım istiyorum. Geçen yıl İstanbul-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Isparta-Belek güzergahını kullanarak gittim ve Burdur yolundan geri geldim.

    Açıkçası Bilecik sonrası aile ile durulup yemek yenebilecek ya da biraz dinlenilecek düzgün bir yer göremedim. Ayrıca sürekli değişen hız tabelaları da cabası. Tek mola ile 1630 km olan Siirt - İstanbul arasını kış şartlarında geldim ama inanın bu yol kadar yorulmadım. Hız yapan biri de değilim, Tem'de bile genelde 110'a sabitler giderim ama tabelalar 10 km içinde 4 - 5 defa değişince ne sürüş keyfi kalıyor ne istek.

    Bu yıl gözümü kararttım. Bazılarınız çok komik bulabilir ama güzergahı 200 km'den fazla uzatıp İstanbul-Ankara-Konya-Seydişehir-Side-Belek yapmayı düşünüyorum. Burada merak ettiğim 2 nokta var?

    1) Ankara - Konya arası mola verilebilecek düzgün bir yer var mı?

    2) Muhtemelen Konya - Seydişehir - Belek arasında mola yeri yoktur diye düşünüyorum ama son birkaç gün içinde geçen arkadaşlar yolun durumu hakkında bilgi verebilir mi? Sanırım sık sık yol yapımı oluyormuş.

    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.







  • Gözünûzû az daha karartıp Aksaray-Konya üzeri gidin Aksaray-Da moladan sonra basar Geçersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulu Makasta 10 yıl önce mola vermisligim var. Ama olumlu olumsuz birsey diyemem. Konya'da da sanayi sitesi civarı sanırsam, uygun fiyatlı ve kaliteli lokantalar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.