Şimdi Ara

pc-xbox-playstation, oyun için hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam.

    amacım araba oyunları oynamak. direksiyon seti ile oynayacağım. playstation veya xbox kolları ile hiçbir oyunu oynayamadığım için hiç keyif almıyorum, bu yüzden xbox veya playstation aldığım taktirde kollar boşa çıkacak, sadece araba oyunu oynayabileceğim.

    bilgisayar alırsam eğer başka oyunlara da yönelebilip onları da klavye fare ile oynayabilirim, oyun dışında da kullanabilirim. bu yüzden bilgisayar daha çekici gibi gözüküyor.

    ama asıl önceliğim kaliteli araba oyunları oynamak, forza horizon, gran turismo, driveclub gibi oyunları oynamak istiyorum.
    bunların dışında cs go, crysis, gta-call of duty serisini de oynarım, klavye fare imkanım olursa.

    laptop alırsam laptop+direksiyon seti masrafım olacak. bunun dışında masaüstü bilgisayar veya xbos playstiton seçeneklerinde + ekstra ekran masrafım olacak.

    direksiyon seti ve ekran ekstra yer kapladığı için bunları değil ama laptop-xbox-playstation bunları amerikadan getirtme imkanım var.

    5 bin liraya bu işin içinden çıkmak istiyorum.

    bana ne önerirsiniz ?







  • yönelimlerin daha çok pc tarafında ama pc ile ps oyunlarını oynayamazsın(ha gerekli mi gran turismo yada driveclub o ayrı tartışma)... Forza Motorsport ve Forza Horizon serileri gayet güzel... son oyunları PC ile de uyumlu ama onları yüksek performansla çalıştıracak bir PC kaç para bilemiyorum :)

    bir de eğer oyun laptopu alırsan upgrade seçeneğinin olmayacağını ve aletin fiyatının da 5000tl ile sınırlı olmayacağını düşünüyorum... ekstra monitör masrafından kaçayım derken geleceğe yatırım yapmayı atlayabilirsin...
  • Öncelikle örneğin alacağınız laptop'n sizi oyun olarak 3.sene götürmesi gerek. Konsolların ömrü çok daha uzun. Diğer konu ps4 sahibi olduğum için söylüyorum, pist oyunları ile aranız yoksa ps4 size pek yardımcı olmaz. DriveClub'n görselliği için bir süre oynayıp sıkılacağınız türden oyun. GT daha kapsamlı olacak fakat sonuçta pist oyunlarının vereceği zevk belli. Diğer tarafta açık dünya FH3 ile uzun süre zaman geçirirsiniz. xBox controller Ds4'e göre çok daha keyifli ve ergonomik. Fakat FH3'ü Window10'da da oynama şansınız var. Tabi bahsettiğiniz diğer oyunları da. Büyük ihtimal bilginiz vardır, konsolda online oynamak için her ay belli bir ücret ödemek zorundasınız. Yıllık olarak Ps4 150.tl, xBox 180.tl. Bu ücretler size tanımadığınız insanlarla eğlenceli dakikalar sunacak. Size hangisi yakınsa ona yönelin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIR_Lama

    yönelimlerin daha çok pc tarafında ama pc ile ps oyunlarını oynayamazsın(ha gerekli mi gran turismo yada driveclub o ayrı tartışma)... Forza Motorsport ve Forza Horizon serileri gayet güzel... son oyunları PC ile de uyumlu ama onları yüksek performansla çalıştıracak bir PC kaç para bilemiyorum :)

    bir de eğer oyun laptopu alırsan upgrade seçeneğinin olmayacağını ve aletin fiyatının da 5000tl ile sınırlı olmayacağını düşünüyorum... ekstra monitör masrafından kaçayım derken geleceğe yatırım yapmayı atlayabilirsin...

    pc bana dana tanıdık daha sıcak geldiği için ve vazgeçemediğim klavye fare olayından dolayı pc ye yöneliyorum. amerikadan 4 bin lira bandına 3-5 sene iş görecek laptop alabilirim. türkiyeden 4 bin lira bandına iş görecek monster'da alınabilir sanırım. veya diğer bir ihtimal 3 bin bandına bir kasa toplamak.

    gelecekte ne olur bilemiyorum ama 3-5 sene sonrasında oyun faslını kapatırım diye düşünüyorum, bu yüzden uprage olayına pek takılmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

    Öncelikle örneğin alacağınız laptop'n sizi oyun olarak 3.sene götürmesi gerek. Konsolların ömrü çok daha uzun. Diğer konu ps4 sahibi olduğum için söylüyorum, pist oyunları ile aranız yoksa ps4 size pek yardımcı olmaz. DriveClub'n görselliği için bir süre oynayıp sıkılacağınız türden oyun. GT daha kapsamlı olacak fakat sonuçta pist oyunlarının vereceği zevk belli. Diğer tarafta açık dünya FH3 ile uzun süre zaman geçirirsiniz. xBox controller Ds4'e göre çok daha keyifli ve ergonomik. Fakat FH3'ü Window10'da da oynama şansınız var. Tabi bahsettiğiniz diğer oyunları da. Büyük ihtimal bilginiz vardır, konsolda online oynamak için her ay belli bir ücret ödemek zorundasınız. Yıllık olarak Ps4 150.tl, xBox 180.tl. Bu ücretler size tanımadığınız insanlarla eğlenceli dakikalar sunacak. Size hangisi yakınsa ona yönelin.

    4 bin lira bandına türkiyeden veya amerikadan aldığım laptop 3 sene rahatlıkla götürür diye düşünüyorum.

    pist oyunlarını da severim fakat pistten ziyade serbest gezmek, kafama göre arabayla oynamak daha çekici geliyor.

    ne alırsam alayım güzel bir direksiyon seti alacağım. ama bunun dışında imkanım olursa araba oyunları dışındaki oyunları da klavye fare kombinasyonu ile oynamak isterim.

    online oyuna çok merakım yok açıkçası ama yıllık ücretler afaki değil, online da olabilir.




  • Araba oyunu dedin mi akla Forza gelir. 700 küsürlük araba sayısıyla 140 arabalık GT'ye attığı fark akla gelir. 4K 60 fps gelir. Gelir de gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HajHaj

    Araba oyunu dedin mi akla Forza gelir. 700 küsürlük araba sayısıyla 140 arabalık GT'ye attığı fark akla gelir. 4K 60 fps gelir. Gelir de gelir.

    forza'nın son serisinde pc versiyonu çıkarmış olması, pc de başka birçok oyun daha bulma avantajı, benim için klavye fare avantajını göz önüne alınca pc öne çıkıyor
  • Dostum pc alıcak isen kenlikle kasa olmalı laptop degil bide miningciler yüzünden ekran kartları ateş pahası ve pahalı bence dişini sık



    Ve xbox one x ve 4k hdr bi tv al derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asko56

    Dostum pc alıcak isen kenlikle kasa olmalı laptop degil bide miningciler yüzünden ekran kartları ateş pahası ve pahalı bence dişini sık



    Ve xbox one x ve 4k hdr bi tv al derim

    hocam miningci ne demek ?

    masaüstü bilgisayarlarda asus rog serisini önerir misiniz ? küçük olduğu için yurt dışından getirme imkanım var, aksi halde türkiyede kasa toplayacağım. onda da maddi açıdan 3 bin lirayı geçmek istemiyorum, bu fiyatlara düzgün bir kasa toplayabilir miyim ?
  • Mining bu bilgisayardan para kazanmak demek bitcoin diye tanir edilir bende tam bilmiyom ama illegal işler işin bu para birimi kullanılıyor



    İnternetin para birimi



    Bide evet asus roglar olabilir



    Gtx1080 li modelini alırsan iyi olur daha altıda 1070 dahada aşşagı düşme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xbox ağa işidir, ps de maraba pc nin ne işi olduğunu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl pc iyi de su red dead 2 için xbox one x ve 4k tv alma planım var



    Paralar havada uçacak media mark a bayılcaz bi 5k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada kişisel tercihim 4k tv'ye bağlı xbox one s(x çıksın x olur) ve ps4pro... açıkçası bakım vs derdi olmaması(driver güncelle, harddisk temizle vs) ve oyunları ayar vs kasmadan oynama rahatlığı güzel... klavye mouse tercihi ise zamanla aşılıyor... sonuçta biz oyun oynamaya başladığımızda klavye de yoktu, tek tuşlu bir joystick vardı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.