Şimdi Ara

Sandero Stepway ilk depo dolumu kaç litre alıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
22.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Sandero Stepway dizel 1.6 araç aldık.depo 50 lt yazmasına rağmen ilk günün şerefine full doldur dedik.280 tl para ödedik.litresi 4.2 tl.Bu hesaba göre 66 lt ediyor.Benzinciye bu nasıl oldu diye sorunca bunların yedek deposu var oraya gitmiştir denildi. Doğrumudur ? yoksa hava mı bastılar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 6 Temmuz 2017; 10:3:48 >



  • Benim komşu 2016 modelini aldı 55 -56 litre gibi dolum almış.Citroen C-elysee bile o kadar alamıyor. Araçta anlık ,ortalama yakıt tüketimi göstermiyor ve hatta gidiceğin mesafede .Sanırım yazılımla belki gelir gelmese ecm soketi ve cep telefonuna yükleyeceğin programla değerleri görebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemtasarim

    Benim komşu 2016 modelini aldı 55 -56 litre gibi dolum almış.Citroen C-elysee bile o kadar alamıyor. Araçta anlık ,ortalama yakıt tüketimi göstermiyor ve hatta gidiceğin mesafede .Sanırım yazılımla belki gelir gelmese ecm soketi ve cep telefonuna yükleyeceğin programla değerleri görebilirsin.

    Bu saydığınız özelliklerin hepsini yol bilgisayarında görebiliyorsunuz. Sandero stepway 1.5 dizel 50 tl deposu var bende tam dolum yaptım 54 litre aldı 250 lira civarına doldu 4 lt civarı yedeği var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni versiyonlarda görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemtasarim

    yeni versiyonlarda görünmüyor.

    Yeni sandero 2017 de yol bilgisayarında hepsini görebiliyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o arabayla taksicilik yapıyorum. Deposu toplam 70 litre alır. Depo ile boğaz arasında kalan boru en az 7 litre daha almasını sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aractan memnunmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plukod

    Aractan memnunmusunuz?

    İstanbul içi kullanıyorum bugün biraz Ağva taraflarına gittim yakıt inanılmaz düşük yerden yüksek performansı iyi daha ne olsun





    Sandero Stepway ilk depo dolumu kaç litre alıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben işe git gelde kullanıcam. yani hergun 50 km yapıcam araçlar toplam ondan hem dizel hemde benzin - lpg li de kararsızım... citroen c3 2010 model dizel vardı... 18 - 20 krş yakıyordu.. şimdi alacağım araç işte ondan daha ayrıntılı bakıyorum
  • her gün 50 km dediğiniz ? 20 gun kullansanız 1000 km eder .30 günde 1500 km eder.Dizel e göre yaptığınız hesapla ortalama 1 depo kesin gider .Hadi buna yokuş desek birazda rolantide yaktığını söylesek en fazla 80 litre mazot harcasınız. Benzinli araç bu hesaplara göre uygun olucaktır. Dacia,Citroen ,Opel vs çok fazla fark etmeyecektir. Ben Citroen C-Elysee kullanıyorum. Ortalamam 25 kuruşu geçmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.