Şimdi Ara

yolcu olarak yaralanmalı kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, geçtiğimiz ay dedem arkadaşının aracında yaralamalı kazaya karıştı.Kontrolsüz kavşakta dedemin içinde bulunduğu aracın dur levhasına uymaması ve diğer aracında yüksek bir hızda seyretmesi sonucu kaza gerçekleşmiş.Kaza sonucu dedem bir hafta hastanede yattı ve bir dizi ameliyat geçirdi.Hastaneden çıkarken dedeme sigortadan tazminat alabileceği soylenmiş ancak dedem tazminatın dini değerlerine uymadığını düşündüğünden tazminat talep etmediğini söylemiş.
    Bu konuda benim merak ettiğim konu ise eğer dedem tazminat talep etseydi aracında yolculuk ettiği arkadaşının bu işten bir zararı olup olmayacağı konusu.Zaten ölüm kalım olmaması tek tesellimiz ama içinde bulunduğu aracın şoförüne herhangi bir zarar olmayacaksa tazminat konusunda dedemi ikna etmeye çalışacağım

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atla -- 6 Temmuz 2017; 0:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sigorta tahkim kuruluna hastane raporları ve kaza tutanağı ile başvurduğu takdirde yaklaşık 3 ay gibi bir surede ödeme alabilir. Ancak sonrasında sürücüye sigorta tarafından bir dönüş olur mu orasını araştırmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedenizin içinde bulunduğu araç da dur işaretine uymayarak kontrolsüz bir şekilde kavşağa girdiği için kusurludur. Sigorta şirketi tazminat ödemesi yaptıktan sonra kusurlu tarafa rücu edebilir düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.