Şimdi Ara

Aracıma çarpıp kaçan aracı 10 gün sonra buldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracıma site otoparkında bir araç çapıp gitmiş. ben hasarı ertesi gün farkettim. nerede diye düşünürken site otoparkında olabileceği aklıma geldi ancak bayram girdiğinden kameralara bakamadım. bugün otoparkı gören bir kamera olduğunu öğrendim ve inceledim 21.06.2017 günü gece 3.36'da bir tempra (bordo renk-plakası belli) araç geri geri gelirken aracımın sol on köşesine çarpmış ve bir iki manevra yaparak uzaklaşmış. şimdi 5 günlük süre geçtiğinden kasko bu hasarı karşı tarafa rücü edebilir mi yoksa hasar kaskomuzu bozar mı?

    bu durumda öneriniz nedir? tahmini masraf onarım yetkili serviste yapılırsa 4000 tl (kırılan far değişecek ve tampon boyanacak)



  • Ben olsam şöyle yapardım; aracım ile alakalı olayın olduğu güne ilişkin tutanak düzenlerdim, daha sonra o tutanağı sigorta şirketime iletir, aracın plaka bilgisine ulaştığım görüntüleri de daha sonra sigorta şirketime verirdim, sonrasında da gider ilgili servise aracımın tamirini yaptırırdım. Bence, plaka tespiti yapıldıktan sonra olay basit şekilde çözülebilir.
  • 4.000 TL'lik hasar hocam, kasko şirketi polis tutanağı şart koşabilir.
  • görüntülerdeki araç 2-3 hafta sonra ilk defa gelmiş park yerinde gördüm arabasını inceledim tamponu yaptırmış tamponun üzerindeki çamurluk bagaj köşesinde ise hasar var. Adama ulaşayım dedim ama çarpıp giden sonra aracını tamir ettirene kadar uğramayan bir adamla nasıl uzlaşılır bilmiyorum. şanssızlığım benim aracımın tam köşede olması ve olayın gece olması adam ben vurmadım dese görüntüler tek başına yetmeyecektir. çünkü kamera açısına giren net bir temas yok diğer arabalar ve ağaçlar tarafından kapanıyor. Ancak olayın olduğu gün aracın tek teması bu araç ve tamponun rengi de aracımın tamponunda var.

    dediğiniz gibi kasko polis raporu da isteyebilir. herhalde bu hasarı cebimizden yaptıracağız. :(

    birde hasar danışmanına danışayım o ne diyecek. değerli görüşleriniz için teşekkürler
  • hocam ben öyle adamlar tilt oluyorum eger adamın yaptıgından eminsen bir not yaz ve camına iliştir kamera kayıtları var dava açacam bilginize sunarım yaz numarınıda bırak o dönüş yapar mutlaka bir yem at en azından davranış ne olacak gör bakalım.
  • Geçmiş olsun ,

    şikayetçi olursanız kaskonuz rücu yapar hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.