Şimdi Ara

Elektronik sigara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzın süredir yazmak istiyorum ancak fırsat olmuyor. Ancak bu son olaylar işin resmen cılkını çıkarmış durumda.

    Elektronik sigara bilindiği üzere ülkemizde yasak.gelişmiş olan tüm ülkelerde serbesttir. Tıp alanında gelişmiş olan abd'de dahi kullanımı serbest olan bu ürğn gerekli klinik araştırmalardan geçmiştir ve normal tütün ürünlerine nazaran çok çok daha az zararlıdır. Abd sağlık kuruluşu fda tarafından da onaylanmıştır.

    Gelelim ülkemizdeki yasak olayına. Bilindiği üzere bu ürün hızlı tüketim malzemesi değildir. Yani e sigarayı bir kez alırsınız ve sadece likide para verirsiniz. Hatta kısa bi araştırma ile likidi de kendiniz yapabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz yurtdışı sitelerden gayet makul rakamlara satın alırsınız.
    E sigara leş gibi kokmaz ve insanlara rahatsızlık vermez.

    3 gündür istanbulda e sigara satan firmalara baskın yapıyorlar, tüm ülke genelinde mahalle arası tütüncüleri bile tek tek geziyorlar. Sebebi gayet açık.

    Ülkemizde yasak olmasını sebebi gayet açıktır. Tütün ürünlerinde devlet tarafından alınan vergi 8 tl civarındadır. Ülkemizde günlük yklşık 10 milyon paket sigara tüketiliyor. Bu da yaklaşık 80 milyon tl devletin kasasına gidiyor demektir. Yani aslında hükümetiniz sizi düşündüğü için değil, gelirini artırmak için e sigarayı yasaklayıp tütüne de senede 2 kez zam yapıyor. Zam yapılmasının sebebi insanları caydırmaktan ziyade, yandaşa daha fazla nemalacak likidite oluşturmak.

    Tavsiyem, imkanı olan herkes e sigaraya geçsin, yurtdışı sitelere dahi gerek yok yerli sitelerden sipariş edin, eşe dosta tavsiye edin. Hem sigaranın risklerini azaltmış olursunuz hem de bütçenize sağlam bi katkı yapmış olursunuz.
    E sigara ile bir aylık yaklaşık 300 lira civarında normal tütüne göre kâr ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • valla bir hevesle aldım 1 ay kullandım sonra masamın üzerine koydum hala orda duruyor 3 aydır.
  • Bu konuda yardım edebilirmisiniz? İçince insanın canı sigara çekmiyor değilmi? Birde bir suru ürün bir suru likit var hangisi? Çin'de 5 dolarada var 50 dolarada farkları nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.