Şimdi Ara

SİNERJİ.GEN HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, konu yanlış yerde olabilir, forum moderatörümüz konuyu uygun yere taşırsa sevinirim. Özellikle sistem tavsiyesi kısmında ''Sinerji güvenilir midir, x firma güvenilir midir'' başlıklı konular açıldığı için bu konuyu da buraya açmayı uygun gördüm.

    Gelelim konumuza. Resimde belirtilen tarih ve saatte siparişimi internet üzerinden verdim.

    SİNERJİ.GEN HAKKINDA

    Buraya kadar herşey normal. Aynı saatte farklı bir firmadan termal macun siparişi verdim. Ayrı ayrı yerlerden vermek istemezdim ancak Sinerji'den sipariş verdiğim ürün malesef diğer alışveriş sitesinde yoktu. Neyse konumuza geri dönelim. Bugün saat 14:30 civarında termal macun siparişim tarafıma ulaştı ancak o saatlerde Sinerji'den vermiş olduğum siparişim hala ''Sipariş hazırlanıyor'' şeklinde gözüküyordu. Müşteri hizmetleri iletişim formu ile 2 kez iletişime geçmiş olmama rağmen tarafıma geri dönüş yapılmadı. Dün ve bugün telefon aracılığı ile ulaşmak istediğimde ya meşgul çalıyor ya da telefonlara bakmıyorlar. Güç bela ulaştım ve sonunda ürünün bugün akşam saatlerinde kargoya verileceğini öğrendim. Az önce kontrol ettiğimde kargoya verildiğini, tahmini teslimat tarihinin 3 Temmuz olduğunu gördüm. Amazon.de üzerinden geçtiğimiz aylarda PSU siparişi vermiştim daha çabuk elime ulaşmıştı. Kısaca Sinerji ile ilk alışverişim oldu ve sanırım son olacak. Diğer firmayıda tebrik ediyorum 2 gün dolmadan ürünü elime ulaştırdılar. Ayrıca sitelerine üye değilim fakat mailinize gelen bilgilendirme postasındaki linke tıklayarak siparişinizin durumunu direkt olarak görebiliyorsunuz, kargoya verildi vb. bilgilendirme mesajlarını direk gönderiyorlar. Sinerji bu konuda malesef sınıfta kaldı benim nezdimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 29 Haziran 2017; 22:45:58 >







  • sinerji bilgisayar'dan 1 ' er yıl ara ile 2 tane dizüstü aldım . hizmet kalitesinden gayet memnun kaldım . 2-3 gün içinde siparişlerim gelmişti. Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok sıkıntılı. ulaşabilirseniz ilgileniyorlar ancak genelde ulaşamıyorsunuz. haliyle yeni alışveriş yapan müşterilerde güven problemi oluşabiliyor. ben 2 siparişimdede sorun yaşamadım ve etrafıma tavsiye ettim. şöylede birşey var en son 1 sene önce alışveriş yaptım bu süreçte neler değişmiştir bilemem tabi.
  • Ben hb den siparis verdim monitor ips indirim zamaninda haziran 8inde.bekledim baya sonra mesaj attim onlarda suan tedarik ediliyor dedi ozur dileyip 20 tl indirim kuponu verdi .bu carsambada geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 30 Haziran 2017; 11:59:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    HB indirim zamanlarında yapılan alışverişlerde büyük sıkıntılar yaşanıyor o konuda deneyim sahibiyim ve genel indirimleri değilde ürün bazlı indirimleri takip etmeye çalışıyorum HB için.
  • Müşteri hizmetleri diye bir şey yok malesef. Tüm çağrılar bir kadın arkadaşta toplanıyor, birimlere ayrılmış değiller. Hanfendi ile ilk görüşmemizde ürünün durumunu sorduğumda siteye gir ordan bak diyerek terslemişti. Neyse geç olsun güç olmasın ama anlatmak istediğim konu diğer firmanın aynı saatte verdiğim siparişi Sinerji ürünü kargoya vermeden elime ulaştırması. Ayrıca sitelerine üye olmamama rağmen gönderdikleri maildeki linke tıkladığınızda sipariş numarası vb. şeyler ile uğraşmadan direkt ürün durumunu görebiliyorsunuz. Bilgi mesajlarını anında yolluyorlar. Bu hizmet verilebiliyorsa örnek alsınlar biraz.
  • sinerji ve teknobiyotik türkiyede bu 2 si üzerine yok 2 side iyi güvenilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanerşen

    sinerji ve teknobiyotik türkiyede bu 2 si üzerine yok 2 side iyi güvenilir

    Teknobiyotik mi? Hani şu sistemi test edip yolluyoruz diyip onboard ses kartı arızalı ürün gönderen firma mı? Hahaha, çok güzel şakaydı dostum, bir git ya. Piyasada en uzak durulması gereken firmalardan biridir TeknoBiyotik. Ayrıca youtube'da olumsuz yorumları da direk gizliyorlar.




  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    çok güzel bir sistem oturtsalar türkiyede hburada ggidiyor falan yaş. elindekinin kıymetini illa kaybedince anlıyor insanlar.
  • hiç birşeyin garantisi yok bu işler risk işi .Bi ara pcdepo vardı o da çok güvenilirdi birsürü kişinin parasını aldı kaçtı.
  • hayal dünyasından çıkın sorun olur diyosanız gidin elden teslim alın bu bahane değil
    bilmem kaç yüz bin tl lik ihracat yapan firmalara bok attırmazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.