Şimdi Ara

Macun yenilerken karşılaştığım sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dizüstümün(550p5c-s02) termal macununu değiştirirken vga çipinin üstünden beyaz bir macuna bulanmış süngerimsi bir cisim çıktı araştırdım termal ped deniyormuş. Temizledim temizleyebildiğim kadar başka bir siteden okuduğum yönlendirme doğrultusunda temizlediğim termal pedin altına ve üstüne az miktar yeni termal macun(cm mastergel pro) sürerek yerine yerleştirdim. Bilgisayar boşta ekran kartı 70 derecelere ulaştı hata verip kapandı. O pedi çıkardım ve her yeri yeni sürdüğüm macunla kaplanmış halde yıkamaya çalıştım bayağı deforme oldu.

    Termal pedsiz direk macunu çipe sürsem sıkıntı olur mu temas sorunu vb. gibi? Ya da termal pedi nereden temin edebilirim temin ettim diyelim macunsuzsuz falan direk mi yerleştirmeliyim?

    Hayırlı bayramlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeş biraz araştırdım. Ped ilemacun aynı anda kullanılmıyor. Ped kullanacaksan macun sürmeyeceksin sanırım. Anlattığına göre Ped e zarar vermişsin. O yüzden yrni Ped ya da macun kullanmalısın. Bakır boru ile işlemci arasında boşluk kalmayacak şekildemacun sürülebiliyorsa macun kullan. Boşluk biraz fazlaysa yeni bir termal Ped alıp kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.