Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öyle işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaussfire -- 28 Haziran 2017; 13:55:23 >



  • Dalga geçip aşağılasan böyle olmazdı.
  • öncelikle şunu anlaman lazım, bazı şeyler insanın elinde değildir sevmek gibi...

    bir insanı seviyorsan fiziksel özellikleri iyi diye sevmezsin onu kendine yakın hissedersin sana iyi gelen tarafları vardır ve hislerin oluşur seversin.

    seni arkadaş olarak görüyorum demek ben sana karşı böyle duygular beslemiyorum ileride de besleyemem demektir.

    hani sen çirkinsin, parasızsın yada herhangi bir sebeple bu denmez illa ki.

    belki de diyebilir bilemiyorum ama her ne olursa olsun sonuçta sana karşı böyle bir şey düşünmüyor ilerisi içinde düşünmeyeceğini biliyordur.

    benimde var çok sevdiğim kız arkadaşlarım ama onlara karşı hep arkadaş olarak yaklaştım ve öylede gördüm. Bunun değişmesi çok ama çok zor çünkü onlara karşı bir duygum yok arkadaşlıktan başka olamaz da.

    E şimdi bu kızlar çirkin mi ? tabiki değil..

    birde aynı yerde çalıştığın insanla gönül işlerini konuşacaksan kızdan adım beklesen daha iyi hiçbir zaman kartları açık oynama çünkü kızlar garip biraz anlamak zor bu nedenle sen ona onu sevdiğini söylemek dışında her türlü niyetini belli et gerisini ona bırak.

    Bİrde hiçbir zaman bak ben burdayım seni deli gibi seviyorum ne istersen öyle olsun her türlü yanındayım gibi mesajlar vermemen lazım kız seni avucunda bilirse de heyecanı kalmaz bu işin...gerçekte de öyle olmalısın hayatından çıktığı zaman senin kaybedecek şeyin çok fazla şey olmamalı...
  • İnsan arkadaşıyla da sinemaya gidebilir. Bunda bi sorun yokki. Arkadaş gibi davran o zaman demişsin. E naptı ki sinemada öpüştünüzmü. Tek olay sana kanka dememesi mi. Veya baştan ilgisi vardı denedi uyuşamadı elektrik olmadı. Herşeyi tip görsellik falan filan olarak görmeyin. Güzel bi şekilde durumu açıklamış Allah yolunu açık etsin demiş. Sen de ona karşı şansını daha fazla zorlama zaten herşey net. Konuştuğumuz kızlara karşı hemen bağlanmaya bayılıyoruz. Kız yüz vermeyince kezban oluyor sinemaya gelince de eehani sevgili olurduk biz ya ne kusurum var gibi triplere giriyosunuz. Çoğu kızın sert tepkisiz durması bu yüzden valla. Konuştuysak hemen bişeyler olsun ilerlesin istiyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle oluyor biliyor musun?
    seni yeterince erkek olarak görmüyor.
    sen onun cebindesin, ona iyi davranıyorsun, muhtemelen tüm saçmalıklarını dinliyor ve katlanıyorsun. ağladığında omzuna falan da yatırıyorsundur. arada ufak hediyeler de alırsın bilirim ben seni. iltifat eder güzel sözler söylersin.
    sen onun kız arkadaşısın. egosunu okşadığın için seni yanında gezdirdi.
    biraz bekle, öküzün biri o egoyu yerle bir ettiğinde sana geri gelecek. o ara seviştin seviştin. sevişemedin yine sinemaya gider 20 liraya mısır yersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 24 Haziran 2017; 1:16:46 >
  • Tüm sıkıntı entel görünebilmek adına sorun yerine sorunsal lafını kullanman.Kız seni ekşici tiplere benzetip itici bulmuştur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel kanka kafana takma
  • Haklısın kardesim vücut gelistirdigin icin seni arkadası olarak görmemesi lazımdı.



    Platonik asıklardan sonra en cok üzüldügüm kisiler bu friendzone'a girenler. Sizin kaybetme nedenleriniz ; hisleri açmak ve analizi dogru yapamamak.



    1- Bir kere sinemaya gittin, iki güldünüz diye acılırsan elde patlar tabi. Tam tersine sen onu manipüle edeceksin. Karısık sinyaller yollayacaksın. ''Seninle sinemaya gelirim ama karanlıkta beni öpmeyecegine söz verirsen'' desen kız delirirdi düsünmekten. Acaba benden hoslaniyor mu, arkadas olarak mi goruyor ? Diye kizlarin dusunmesi lazim, erkeklerin degil.



    2- En basta friendzone'a girdiysen bataklik gibidir. Zor cikarsin. Eski sevgiliyi dinlemek friendzone'luktur. Ya da cok kibar olmak. Kizi mutlu etmeye calismak. Baska kizlar tarafindan begenilmemek. Bunlar hep arkadas ozellikleri.



    Bu ikisine dikkat et bir dahaki sefere. Bunlari sana, en son 18 yasinda arkadas olarak gorulmus, ve daha sonra hicbir sekilde arkadaslik alanina girmemis, sevgili olmak istedigi cogu kizla sevgili olmus 27 yasinda birisi olarak soyluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı iş yerinde çalıştığın kıza niye açılıyorsun ki? Yüzüne bakacaksın şimdi, o seni görmezden gelecek sen de onu. O yokmuş gibi davran ama böyle de Olmaz.



    Çözüm basit başka bir yerde çalış ve kızı unut. Tek o yok dünyada.Hayat devam ediyor. Daha ne kızlar çıkacak karşına.





    Bir de keşke duygularını açmasaydın ona. Duygularını belli edersen kaybedersin. Bu kızdan sana hayır gelmez. Bu yazdıklarımı dinlersen de senin için dinlemesen de..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.