Şimdi Ara

sinema salonlarına 4k hdr led teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • artık sinema salonlarıda perde yerine 4d hdr led ekranlar kullanılacak.
    Dünyanın ilk HDR LED sineması!
    Paylaşın
    Samsung, 10 metrelik dünyanın ilk HDR LED sinema salonu ekranını tanıttı. The Cinema Screen adı verilen ekran geleneksel sinema salonlarına göre çok daha parlak.
    Dünyanın ilk HDR LED sineması!
    Önemli ekran üreticilerinden biri olan Samsung, dünyanın ilk HDR LED sinema ekranını duyurdu. Cinema Screen adı verilen 10 metrelik ekran, geleneksek sinema salonu ekranlarına göre çok daha parlak bir yapıda karşımıza çıkıyor

    10 kat daha parlak
    Açıklanan resmi bilgilere göre 4096 x 2160 çözünürlük kullanan ve geleneksek sinema ekranlarına göre 10 kat daha parlak bir seyir deneyimi sunan Cinema Screen, herhangi bir ses çözümü sunmuyor. Yani bu ekranı tercih eden sinema salonlarının kendi ses çözümlerini kullanması gerekecek.

    Bu noktada şirketin ilerleyen günlerde Harman Professional Solutions Cinema Group ve Samsung Audio Lab işbirlği ile bir atılım yapması da bekleniyor.

    Şimdilik sadece Las Vegas Orleans Hotel & Casino'da yer alan Cinema Screen, XD Theatre ve Cinemark Century Orleans 18 salonlarında deneyimlenebiliyor. Diğer sinema salonlarının ise bu ekrana ne zaman ulaşabileceği henüz açıklanmadı.http://shiftdelete.net/dunyanin-ilk-hdr-led-sinemasi-80634







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.