Şimdi Ara

Kışlık Lastik (Goodyear & Continental ??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kışlık lastik alacağım arabam skoda octavia 205/55/16. Continental Ts860 testlerde 1. ancak yorumlarda goodyear UG9 övülüyor, yol tutuş ve çekişin contiden daha iyi olduğu söyleniyor. Continental ve Goodyear bayileride tanıdık, Contideki 275 TL fiyat verdi, ancak %40 zam gelecek 350'den aşağı olmaz dedi. Goodyeardaki 240 TL dedi. Zam yok dedi. Hangisini öneriyorsunuz.



  • İki lastik de güzel
    Ben olsam Goodyear alırdım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de iyi marka.
  • Bu fiyatlar ne böyle? Ben Kasım Ayında 205 55 16 Goodyear UG8'in tanesini Web'ten 180'e aldım. Hatta Bir ara 150'ye verdiler. Kasım ayını bekleyin, internette iyi indirimler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 21 Haziran 2017; 23:3:0 >
  • Geçen kış Continental ts 860 kullandım. (205/55R16). Çok memnun kaldım. Her koşulda güvenilir ve dengeli bir lastik. Islakta,karda,buzda,kuru yolda ve hatta hava sıcaklığı 20 derecelere ulaştığında dahi çok dengeli ve performanslı idi. Goodyear kullanmadım. Yorum yapamam. Continental'i ise kesinlikle öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliorum arkadaşlar yorumlarınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinide kullandim, tartismasiz goodyear alin, zaten kis lastiginde goodyear digerlerinden ayri bir kulvarda, yaz lastjklerini bilmem ama ben goodyear kis lastigi kullanip memnun olmayan gormedim,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastiklerde ebattan ebata lastiklerin sıralaması değişiyor.

    Aynı ebat hatta aynı araçta goodyear ug8 kullanıyorum.İnce kar,yoğun yağmış kar,çamur haline gelmiş karda,en dik yokuşlarda hiçbir sıkıntıya düşürmedi.Patinaja düşmeye çalışmadı.Tek eksiği havalar biraz ısınınca lastik dönüşlerde çok fazla ötmeye başlıyor,bahar gelince hemen değiştirmek gerekiyor, ama havalar ısınsa bile yol tutuşunda çok fazla bir bozulma yok.

    Continentali 195/65/15 kullanmıştım.Goodyear daha güvenli geldi.Ama ikisi de iyi lastiktir.Hangisi daha ucuza gelirse onu alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 22 Haziran 2017; 9:16:38 >
  • Bu arada Continental TS 860 yeni model geçen kış çıktı. Goodyear 'a göre daha yeni teknoloji ve testler de hep birinci. Yakın bir dostum Goodyear kışlık kullanmış. Sordum ona memnundum dedi. Hangisini alırsanız memnun kalırsınız. Hatta şunu belirteyim. Önceki aracımda 5 yıl Kumho KW 22 modelini kullandım. Üstelik bu sürenin 3 yılı doğu anadoluda 2 metre kar içinde geçti. Çok memnundum. Hiç sıkıntı yaşamadım.Dağ tepe çıktım indim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cordoncayo

    Bekliorum arkadaşlar yorumlarınızı

    ts860 alabiliyorsanız onu alın.ug9 kullanıyorum karda buzda iyi sessizlik iyi yakıt iyi ama tek havalar ısınıp yol kuruduğu zaman kuruda kötüleşiyor.ts860 ise kuruda daha başarılı ve uzun ömürlü bir lastik dier tüm durumlardada ug9 dan eksiği yok fazlası var.hatta bulabiliyorsanız ts850 bile memnun eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.