Şimdi Ara

VW POLO CLASSİC - ABS ve El FRENİ IŞIĞI YANIP SÖNMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2001 model vw polo classic aracım var. Bir süredir seyir halinde sürekli abs ve el freni ışığı göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Oto elektrikçiye gittiğimde akü üzerinde sigorta değişimlerini yaptıktan sonra bir daha yapmaması gerektiğini söyledi fakat aynı sorun 1 hafta olmadan devam etti. Bunu belirttiğimde araç beyninin söküp tamire göndermemiz gerektiğini söyledi. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşanınız oldu mu veya sorunun ne olduğu konusunda tahmini olan var mı? Aşağıdaki videoda seyir halinde giderken yanıp söndüğünü görebilirsiniz. Videoda Airbag ışığı yanıyor fakat onu söndürttüm ondan yana sorun yok. Teşekkür ederim.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 20 Haziran 2017; 9:41:52 >










  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 20 Haziran 2017; 9:43:24 >
  • Fren hidroliği eksik olabilir mi? Ama o zaman abs ile birlikte yanmaz sadece el freni yanar diye biliyorum.
  • Servise gideceksiniz. Ona sordum buna sordum ile olmaz o işler. Bilgisayara bağlanacak, derdi neyse anlatacak. Araca spoiler taktırmaya benzemez güvenlik önemli.
  • Araçta bir sensör hata veriyor mesela hız sensörü bu nedenle abs hata veriyor ondan sonra da fren sistemi hatası veriyor. Bende hız sensörü yüzünden nerden biliyorsun dersen elm327 cihaz var telefon ile bağlanıp hata koduna baktım ordan çıktı. Hata kodu verdiği zaman bilgisayara bağlı olursa nedeni öğrenirsiniz. Orayı burayı değiştirmekle sorun çözülmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abs ışığı ile birlikte el fren ışığı da yanıp sönüyor ise araç abs beyninde sorun var demektir. eğer ki fren sisteminde 1 tek arıza olsaydı abs ışığı tek başına yanardı, arıza kodunu okutturun, tekerlerden bir tanesinde abs sensörü arızası verecektir. benim önerim Ankara da ABS ci hakan usta var güvenilir garantili iş yapar, onunla irtibata geçebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basicboy -- 13 Mart 2018; 10:30:36 >
  • Akü üzerindeki sigortalara bakın sorunu siz bile çözersiniz.

    Yardımcı olurum arayın.


    Abs ci hakan usta :05369491316

  • Merhaba ,polo classic 2000 model alm aracımda bende de gösterge lambaları seyir halinde iken yanıyor sonra sönüyor.Sürüşe engel olmuyor.Bir tane yan sanayi ,birde orjinal kontak termiği değiştirdik düzelmedi.Ak

    VW POLO CLASSİC - ABS ve El FRENİ IŞIĞI YANIP SÖNMESİ


    VW POLO CLASSİC - ABS ve El FRENİ IŞIĞI YANIP SÖNMESİ

    Akü üzerindeki sigorta kutusu zamanında yanmış kablosunu yan tarafa almışlar bu olabilir mi bilmiyorum.Can sıkıcı bir arıza.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • giresunlu_28 kullanıcısına yanıt

    çözdünüz mü?



    abs ci hakan usta 05369491316

    bu formda herkese yardımcı olur abs söz konusu ise...

  • Sorunu çözebildiniz mi benim araçta aynısını yapıyor hatta şimdi birde bunları yaparken yağ lambası ışığı da yanıp sönüyor devir çubuğu da yukarı aşağı hareket ediyor zaten abs ve el freni ışığı yanıp sönüyor ikaz sesi ötüyor du birde bunlar çıktı başıma karamanda ustalara götürdüm elektrikci bi sorun yok dedi bulamadi kilometreciye gonderdi oda teker teker tesisata bakılacak deneme yanılma yoluyla dedi ve deneyecegi parçaların cikmasi bile 3500 tl arabayı bir türlü anlayıp yapabilen cikmadi arkadaşlar yardımcı olur musunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf11270 Y kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende var siz çözdünuz mü?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aracı yakarsanız görürsünüz o zaman..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim araçta da vardı. Abs beynini tamir yaptılar 1500 tl. söküp takma işlemi 750 tl. Ama sorun bir gün sonra tekrarladı. Bugün aynı ustaya yine götürecem. Çünkü sorun çözümü konusunda garanti vermişti. Bence ABS beynine dokundurtmayın. Sorunun kablo birleşimlerinde bir yerde oksitlenme gibi bir şey olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.